Velikonoween (17.4. - 30.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Zkus Zuzino ultrahnojivo, v tom je jádro pudla...
    Navíc padá to i ze šlechtění - někteří nečekají na Baby boom...

2. Antellope

Antellope Pisálek fóra

Ahoj,
    jaké bonusy platí na měsíčním světě u akčních rostlin? Např bonus+2 z úplňkové sklizně tam nefunguje u akčních rostlin. Nechce se mi zbytečně zkoušet další bonusy, aby se mi nevyplýtvaly.
    Dík za info

INČUČUNA1959, albína1927 a babina51 tohle ocenili.
  3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

...jako potřetí otáčím akční kytku. Večer jsem se k Farměramě dostala už pozdě a unavená, takže žádné ponocování. A vy už jste někteří dopěstovali akční kytky?!??? o_Oo_Oo_O
    Chtěla jsem si pročíst na fóru triky a tipy, jak pokračovat v akci, co by mi pasovalo za taktiku... no, a zas už fórum číst nebudu, protože hlášení za hlášením, že už máte hotovo, není vůbec motivující. Bohužel.
    Takže si dál budu pytlíkovat svůj způsob hraní akce v prostoru, kdy odběhnu od reálného života. Holt, děti mají jarní prázdniny a u PC je opravdu trávit nebudu. -.-

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Antellope: platí bonusy diamantu i zlata, Jack, již to tu bylo psáno. Dále MJS, vrtulky, SH, hnůj, voda, kolo štěstí. Ale místa pro bonusy je málo.
    k.vitek: Tak mi to připomíná dnešní svět, konzum nade vše :D, ale zase přemýšlejí, to jo. Nemusíš číst všechno, stačí "projet" osvědčené nicky a rad je přehršel i taktika. Času je dost.
    Jsem ve všech mistnostech, důležité je vyzobat bonusy a odklikávat.

albína1927: podívej se na příspěvky je tam grafika viz moderátoři. Máš 3 místnosti, v knihovně uplatníš kytky, jdi po dlaždicích, vše se ti zobrazi i vstup.

Naposledy upraveno: 18/4/25
  5. albína1927

albína1927 Vycházející hvězda fóra

Mám napěstované kytky , ale nevím jak je tam mám umístit ,co mám zmáčknout ?

INČUČUNA1959 a babina51 tohle ocenili.
  6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

albína1927 - začínáš na označeném poli a vpravo zmáčkneš tlačítko dodat pokud je zelené

upload_2025-4-18_9-0-52.png

upload_2025-4-18_9-2-15.png

Přeji hezký den

7. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Také už mám knihovnu, dílnu a tajné doupě hotové. Výplivovi schází ještě doplnit 21 ks vetřelčí buňky a také bude.
    Minihru nám asi dali za odměnu :);):).
    Přeji všem pěkné velikonoční svátky.

8. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

9. babina51

babina51 Hrabě fóra

Dílna a knihovna hotovo.Dala jsem stáje a stromy snad to doupě nebude trvat moc dlouho (krmím SK).Temné doupě hotovo.Teď jen mlet vejce a krátit lampy a mince.

Naposledy upraveno: 18/4/25
  10. Antellope

Antellope Pisálek fóra

Díky za info.
    Ale potřebovala bych vědět, jestli např. tento bonus funguje i na akční plodiny na měsíčním světě, protože u bonusubonus+2 z úplňkové sklizně nefunguje u akční, tedy nikde není přesně psáno že tento níže zkopírovaný bonus že funguje i v tom měsíčním světě, ani že funguje u akční plodiny. Děkuji za odpověď
    Bonus rostlinných výnosů[​IMG]Zlatý+ 100% výnosu na 24 hod. při sklizni rostlin

11. Farmářka_X

Antellope - tento bonus funguje i na akční rostliny i na děsivce

Přeji hezký den

12. janmil

janmil Perspektivní autor

Ahojte načo slúži votrelčie vajíčko, kde sa použije

babina51, INČUČUNA1959 a albína1927 tohle ocenili.
  13. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

• Nepiš více příspěvků pod sebe. Pokud potřebuješ něco doplnit použij tlačítko upravit. Farmářka_X
    Tak zatím to u mě vypadá takto
    Největší problém mám s padátky. Ze 7 stromů a 1 chlívku toho moc nenapadá. Takže mikroskop jedu přes šlechtění. Houbový les nemám otevřený celý, pouze 1 část plochy,takže akční jedu jen na jedné ploše, ale dá se v klídku. Mám tam pole 1x1 a jedu se všemi pro mě dostupnými bonusy.

janmil slouží jako urychlovač bonusových políček

**Příspěvky sloučeny**

Naposledy upraveno moderátorem: 18/4/25
  14. Farmářka_X

janmil - Vetřelčí vajíčko zkrátí bonusovou dlaždici o 10% základního času. Můžeme použít maximálně 5x a čas zkrátit maximálně o 50%.

Přeji hezký dden

15. albína1927

albína1927 Vycházející hvězda fóra

Ale já tam v knihovně mám pořád u všech políček zámek.

babina51, INČUČUNA1959 a Sheron11 tohle ocenili.
  16. janmil

janmil Perspektivní autor

díky

babina51, albína1927 a Sheron11 tohle ocenili.
  17. Farmářka_X

janmil - není za co
    --------------
    albína1927 - odemkla jsi knihovnu tak je potřeba dodat další políčko s rostlinami

upload_2025-4-18_14-6-24.png

18. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Plazmová lampa na tu se musí čekat po 10 hod v knihovně, dílně a v tajném doupěti jinde to nejde nasbírat tak že kdo má už ty 3 místnosti hotové tak jen čeká na ty lampy aby mohl hrát minihru,,píšu to tak dobře a už nic nepěstuje na měsíčním světě ani stáje ani stromy a pěstuje si co potřebuje ,

19. pajap264

pajap264 Pisálek fóra

Velikonoween (17.4. - 30.4.2025) / Diskuze
    Víte někdo na základě čeho a tedy komu ten mail s bonusovým kódem chodí ? Nepodařilo se mi k tomu cokoliv najít .

albína1927, babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  20. Farmářka_X

pajap264 - maily chodí každému kdo má v nastavení ověřenou e-mailovou adresu a zaškrtnuto aby chodily informační bulletiny

upload_2025-4-18_14-44-7.png

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.