Valentýn (13.2. - 19.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. [​IMG] V noci spím, přes den pravidelně sklízím :)
    A i když chapadla mají dobu sklizně 4h a čepelatka 4:17h, vždy čekám na sklizeň, abych chapadlo před vyzvednutím vylepšila :music:
    Chválím tedy možnost vylepšení i poté co je chapadlo připravené k vyzvednutí ;)

2. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Děkuji za rady, já už jedu čepelku od rana a mám 48/290 dneska budu ještě 3x pěstovat a pak začnu zlepšovat

3. masožrout

masožrout Zelenáč fóra

Mám dotaz. pixelové stromy, herní automat atd. je tam k něčemu?

4. davidson00

davidson00 Veterán fóra

masožrout -ahoj, zůstalo to tam po minulé akci na této ploše. Přeji všem farmářům příjemný víkend

5. masožrout

masožrout Zelenáč fóra

Děkuji za odpověď, tak jsem to pěstoval zbytečně. :cry:

6. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Tak otevřená všechna pole, zasazena čepelatka. Fusku zatím dostaly jen dvě hadice. Bodíků mám zatím 33. ještě, že se ty fusky mohou dát před sklizní. Ale je mi jasné, že já budu muset zkracovat čas - tedy pokud bude dost čepelatky. Ale to zatím nehrozí...
    Tak se všichni držte, je to zdlouhavé a progres nic moc(aspoň v mém případě).

7. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

Okrem iného na Valentína mi vyskočil z Picola [​IMG] Florenovník

8. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Jó, tomu se říká dárek! By se mi pátý také líbil, ale zatím z pikolek lezou ty multicosi. Trvá věčnost, než se vystřílí. Samo, mohl bych je hned vytrhnout, ale ani malý dárek nazmar.
    Zatím 37 bodíků a čtyři chapadla mají ponožky. Za 5 minut sklízím celou plochu, tak doufám bude další fuska aspoň na dvě chapadla. Dal jsem hafo velkých, pár malých na doplnění, bych se dočkal malé domů od systému. Doufám, že se mi podaří urvat ten stonek. Co se týče odměn - no body, sem tam krejcary, nějaké vrtulky, SH, také SK bylo. Dekorky příliš nepadají - doufám, že bude aspoň něco do stonku.

9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak chapadla vylepšená na max 2. za hodinu sklízím a vylepším další...
    Mirdo777: gratulka :inlove:
    Dítko zatím drží teplotu pod 38, takže se daří sklízet pravidelně.... snad to zvládneme i zítra a v pondělí už pojede tatínek... maminka jde do práce... oba vypadnout s příjmem jaksi nemůžeme... :oops:

10. babina51

babina51 Hrabě fóra

Vylepšuji jak mně nasměrovala Danileaa25-díky.Zatím mám vyšlechtěná 4 chapadla a bodíků 78.Vypadá to nadějně tak se snad ke stonku dohrabu.Pluskové dekorky už si hoví na mýtině.

11. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak, už jsem otevřela všechna políčka na ploše, a tak začnu pěstovat i tu déle rostoucí Čepelatku. A pak budu moct vylepšovat chapadla a získávat tak víc bodů.
    Jestli jsem to teda dobře pochopila. 8)

12. Simka_xPP

Simka_xPP Zelenáč fóra

Prosím vás, ako mám pozbierat odmenu z chápadel? Ja tam možnosť vyzdvihnutia odmeny proste nemám. Časovač je naplnený, ale žiadna možnosť.

13. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Simka_xPP zkontroluj si v nastavení, zda máš vypnuto zobrazení infoboxu na ukazateli myši viz zde. Případně zkus změnit přiblížení v prohlížeči.

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

S další sklizní,konečně vylepším chapadla na maximum!8)
    Pokrok: [​IMG] :)
    Včera se mi podařilo sklidit 5x a dnes to vypadá také tak!:wuerg:
    Dekoraci mořský milostný život mně chobotničák podaroval už 6x!:)

15. adina72

adina72 Pisálek fóra

jak mám sebrat chapadla, ať na plnou (zelenou) lištu klikám jak chci nic nejde - svítí mi tam 4 vykřičníky a nic s nimi nejde - prosím o rada

albína1927 tohle ocenil(a).
  16. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

adina72 - neklikej na lištu, ale na sklízecí ikonku

upload_2025-2-16_9-57-29.png

Přeji hezký den

17. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,tak já mám 5 chapadel na max a 3 jen za 1 bod ale dneska 1 chapadlo vylepším na max, když jsem to počítal měl bych to do středy stihnout když se něco nepodělá ale budu bojovat se sklizní v práci na mobilu to moc nejde dobře tak uvidíme,jináč mám 98/290

18. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

skopinho - na poslední plochu jsou potřeba růže

Přeji hezký den

19. adina72

adina72 Pisálek fóra

děkuji za odpověď, ale asi jsem marná, teď se mi tam objeví jen možnost dát vodu či hnojivo, takže chapadla sklidím, jen když sklízím pole? Já je sklízela přes kombajn a stále tam zůstaly vykřičníky. Dík za pomoc

albína1927 a babina51 tohle ocenili.
  20. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Teda vyjste všichni borci.
    Já mám zatím pokrok jen 62, ale je pravda, že ten první den mi nějak
    utekl, takže opravdu jsem začala někdy v pátek odpoledne.
    Chapadla mám zatím komplet 2, a jedno na 2 stupni.
    No nic, když to nedodělám, tak se také nic moc nestane, ale myslím, že to stihnu ;)
    Každopádně se nemíním stresovat.
    Jinak marodím, a spím průběžně. Třeba 2 hoďky, a pak 4 bdím, takže mezitím i sklízím.
    A ode dneška si řídím budíka, protože zapomínám :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.