Valentýn (13.2. - 19.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Ahoj.Ono to půjde,Dave Lister mě přesvědčil.:):):)

2. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

dinoalesi + Dave Lister - děkuji za počty, manuál a jednoduché vysvětlení. Děkuji i ostatním, kteří v tom najdou logiku a písli či písnou. Po přečtění jsem měla v mozku pěkný guláš, moc jsem nechápala. 2x se mi to číst nechtělo a řekla jsem si, že začnu a ono se uvidí. Akční plocha mi nevadí. I ten čas mi vyhovuje. ;)
    Tak odpoledne hurá do toho. Ono to půjde a když ne, nic se neděje... je to pouze hra pro zábavu a né pro stres, ikdyž člověk občas neví xD:mad:

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Vidím,že všem všechno funguje,nikdo se na nic neptá!?!
    Tak začnu tedy! Kde se kliká na odpočet času?!?:music:

4. Lisbet304

Lisbet304 Rádoby autor

kaolín11
    na chápadlo chobotnice na ktorom je výkričník...ale fakt je ten, že som najprv musela vypnúť infobox na ukazovateli myši v nastaveniach...inak to nešlo

5. kaolín11

Moc díky!;)
    To jsem zvědavej,kolik takhle bude postiženejch hráčů!:p
    No,hlavně že to maj zmáknutý!:cry:

6. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

tie ukazovatele času su strašne miniaturne...

neviem ako to napísať po slovensky "hitbox" pre zber/urýchľovanie je vpravo hore v strede tej hracej plochy ale ukáže ho asi 10cm od :D veľa šťastia naklikať si to :D

strašne o ničom akcia :D kebyže nie je odmena riadok čo dáva 1SK tak by som ju nerobil ani

7. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Já klikala, dokud jsem se nedoklikala. Infobox na myši mám naštěstí vypnutý už léta letoucí.

8. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Jj. Z mého pohledu extrémně nepřehledné. Jezdila jsem myší kde se dalo a čekala až se něco ukáže :wuerg:

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kaolín, to se mně podařilo na první dobrou, ale nevím jestli mám sázet na velké, střední nebo malé políčka.;)

10. Rosmas34

Rosmas34 Rádoby autor

Na dvou farmách se mi to chapadlo povedlo sebrat, na třetí mi neustále visí info s nápisem a sebrat ho nejde o(. Taky z toho zářím nadšením.

11. kaolín11

eleanorelik1
    Nojono,kdysi dávno jsem měl vypnutý úplně všecko.Jenže po těch jejich stálých "opravách" se jednou muselo zapnout tohle,podruhý tamto a za ten čas si vážně nepamatuju co sem kdy a proč poklikal!:cry:
    Samozřejmě mně napadlo něco změnit v nastavení,akorát sem nevěděl co!:wuerg: Rychlejší bylo napsat sem!8)

12. hansicek

hansicek Mistr fóra

pri rozpestovavani a rozsirovani ploch je urcite vyhodnejsie na co najvacsie sadit. Zisk z plochy je sice rovnaky ale na nasledne osiatie potrebujes menej rastlin, a tak sa ti v stodole zvysi viac akcnej, ktoru mozes vyuzit na dokupenie dalsej plochy, takze budes moct pridat dalsiu plochu skor(a tym padom aj body z nej)
    ked uz mas vsetko otvorene, tak ti zas viac ostane na upgradovanie

zatial idem podla planu> rozpestovane na 4xvelke a 1x stredne, na zvysku posadena druha akcna, tych 20 min navyse ma nezabije, a aspon bude trosku viac na rozbeh po rozsireni ploch

Naposledy upraveno: 13/2/25
  13. staráželvaM

staráželvaM Zelenáč fóra

Ahoj, pro blbé - co to je infobox na myši a jak se vypíná? Na jedné farmě jsem ten vykřičník sklidila, na druhé to nejde? Co dělám blbě? Dík.

INČUČUNA1959, Y_n_O a babina51 tohle ocenili.
  14. kaolín11

Nahoře v pravo kliknout na
    Poté v pravo na další nastavení a pak vypnot infobox!
    [​IMG] a uložit nastavení;)

15. staráželvaM

staráželvaM Zelenáč fóra

Dík

INČUČUNA1959, Y_n_O a babina51 tohle ocenili.
  16. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Proč na pole v moři používáme kromš hnoje ještě vodu? :D Zkusím a uvidím kam dojdu

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

p-eetra - ahoj, a ten hnůj kydat na ty korály je OK ? Zlatá voda ;)

18. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Skali Odpoveď nemá chybu! :p Táto akcia bude dlháááááá!

19. kaolín11

Dumám,jak to nejlépe skoulet.První sklizeň dá pouze 23 ks červeného korálu (zřejmě náhoda?!?xD),takže počkat do 19:00-19:10 na 5 ks od systému a rozšířit další plochu ?!? Zasadit 4 semínka korálu na pole 2x2 a na zbytek čepelatku? pokusit se neusnout a znova zasít co nejvíce korálu a doplnit čepelatkuZejtra pak pokračovat s korálem!
    Má někdo nějakou lepší strategii ?!?

20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

kaolín11 lepšie to asi nebude.To,že prvé rozpestovanie dá len 23 ks je podraz od RT,mohli pridať 1 pole 2x2 na začiatok.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.