Valentýn (13.2. - 19.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím nejde mě rozšířit ta tabulka co vyskočí mám Slovanu za bedenku a košíkem v levo co stin mám delat

INČUČUNA1959, babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím,dotaz
    Podařilo se někomu,nějakým způsobem sklidit chapadlo na mobilu ?!?
    Pokud ne,tak to rovnou balím.Zásuvku v zadku ještě nemám,tudíž kompl sebou nenosím a notebok take na hrbu furt nemám.
    Takže nazdarbazar u podobných vypečených akcí!
    Opravdu je tak těžké,připravit alespoň jednu akci pořádně ?!?:cry:

3. RomyF

RomyF Pisálek fóra

Nejde mi sebrat chapadlo. Infobox - vypnuto.

4. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj RomyF a další...
    1. Vypozoroval jsem, že problémy se sebráním chapadly jsou především v internetových prohlížečích (Chrome, EDGE...), v Unity klientu jsem problém nepozoroval.
    2. Pokud hraje člověk v internetovém prohlížeči, musí jít na chapadlo tak trochu "oklikou", potom se zvyšuje pravděpodobnost úspěchu...

5. RomyF

RomyF Pisálek fóra

Tak já mám Unity klienta a klikám a klikám a pořád jen vykřičník.

6. Sanco-prcek

Sanco-prcek Zelenáč fóra

Občas sklízím na mobilu v prohlížeči a jde to... ale chce to nacvičit, kam kliknout :) je to faaakt hodně malé a ikonka ke sklízení se mi objevuje úplně mimo chapadlo v levém spodním rohu. Ale fakt to jde :))

7. RomyF

RomyF Pisálek fóra

Teď se mi to po milióntém kliknutí podařilo sebrat, ale to mě teda fakt nebaví:mad:

8. 14087

14087 Velvyslanec fóra

Dobré ráno :)
    Dělám to stejně jako Dave a dinoalesi :D
    A jde to dobře :) [​IMG]
    Vykřičník jde taky vybírat dobře, mám zvětšenou plochu :)

Hezké hraní :D

P.S.: hraji v klientovi a je to v pořádku :p

Naposledy upraveno: 14/2/25
  9. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj také mi nejdou na mobilu odkliknout chapadla,ach jo...

10. milteska

milteska Magnát fóra

no celkově se hra načítá pomalu,v chrome bída a v edge jenom o kapátko lepší-ted´ momentálně hra načtená na 85% a dál ani ťuk. Jsem doma,tak sedím u notasu.........na mobilu je to malé. Tady ta akční plocha dělá vždy problémy

11. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Ahojte, tak pokud jsem se nesekla v počtech, tak mám před poslední sklizní korálů a pak budu sadit už jen čepelatku a vylepšovat a vylepšovat....
    Jinak u mne vše OK, hraju v Brave ;)

12. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ano, v prohlížeči je potřeba farmu co nejvíce oddálit, kliknout na chapadlo a poté přiblížit část s nabídkou, aby na ni šlo dobře kliknout.

13. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Na notebooku nemám problém,hrám v prehliadači,ešte som sa nedostala k tomu aby som si inštalovala klienta,dáko nestíham xD Ráno som zabudla odkliknuť bosorke 1 chapadlo atak som to urobila cez mobil ale išlo to v pohode :)za hoďku budem zbierať ,tak uvidím ako to pôjde.
    Ide niekomu akcia v mobilnej appke? Mne nie :wuerg:

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Všem díky za pomoc! Dávám tedy tomu ještě šanci.Vůbec by mně nenapadlo,že jedno info vyskočí v pravo( o stavu časomíry) a sklízecí okno v levo! To jsem na mobilu neviděl,protože sem je měl,jakože v liště.Až po posunutí prstíkem sem jej spatřil!:wuerg::cry:
    Ještě jednou díky!;)
    Pro ty kdo ještě na mobilu tápou:
    Po kliknutí na červený vykřičník,v pravo vyskočí info o stavu časomíry a v levo je možnost chapadlo sklízet!
    Podotýkám že tohle funguje v prohlížeči(konkrétně sem to testoval v UPX,ale předpokládám že to bude všade stejný)!
    Aplikaci je tentokrát zbytečný zkoušet,protože speciální plocha tam není otevřená!:sleepy:

15. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak jsem přes mobil také nemohla ani rozšířit pole ani chapadlo ach jo a to mám 12 směny no pokud nestihnu nedá se nic dělat. Co bude to bude hotovo. Mám už starý notebook tak hold i ten už moc nefunguje ale zpomaleno a potíže vyzvednout i jiné mám.

16. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ďalší zber je úspešne za mnou ;) Keďže som si nezabudla okuliare tak to moc nerozťahujem a preto som si to všimla a používam pero na mobil.
    Cez víkend budem na Morave a tak pofrčím na mobile. Všade hodím dlhodobky a budem sa venovať hlavne akcii,ta mi zaberie tak 5min.na obidvoch farmách :music:
    Prajem Vám pekný víkend a krásneho Valentína :inlove:

17. Rosmas34

Rosmas34 Rádoby autor

Přes mobil to nejde sklidit to chapadlo, mně nevyskoci žádné okno. Končím, ty akce jsou čím dál tím vypecenejsi.

18. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Rosmas34 - vyskakovací okno na sklizeň se na mobilu objeví vlevo dole a je potřeba prstem sjet na příslušné místo

Přeji hezký den

19. RomyF

RomyF Pisálek fóra

• Nepiš více příspěvků pod sebe. Farmářka_X
    Tak zase, klikám na chapadlo s vykřičníkem jak zběsilá a vyskakovací okno na sklizeň nikde. Hraju v klientovi, dělám něco špatně???

Podařilo se mi to kupodivu sklidit na mobilu, ale tohle fakt nechci dělat:cry:

**Příspěvky sloučeny**

Naposledy upraveno moderátorem: 14/2/25
    INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  20. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

RomyF - na posledních dvou třech stránkách se řeší fígle jak sklidit chapadlo. Jedním z nich je zkusit vypnout info box na myši.

upload_2025-2-14_11-51-23.png

Přeji hezký den

PS: pokud potřebuješ něco doplnit do svého příspěvku použij tlačítko upravit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.