Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 7/2026

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem -Kuteno-, 1/7/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evinana
    Člověk tady jeden den není, a ty mi tady v tom děláš hokej :p

K tomu úkolu, že jsi měla nakrmit dílny, tam bude chyba měla jsi nakrmit chlévy, je jedno na které ploše se tohle udělá.
    Problém zase předám, asi už v RT přešli k prázdninovému režimu a neumí si pohlídat, nahrávání správných verzí do live serverů xD

K tvému dnešnímu úkolu pohnojit stromy, je možno využít jakoukoliv plochu pro splnění a koukám, že už máš splněno.

lacrima, Pitrýsek47 a Skali tohle ocenili.
  2. evinana

evinana Baron fóra

nene petz zkoušela jsem dílny postupně na plochách a na divoké louce se to splnilo, né chlévy. A ano, stromy mám hotové protože jsem zase zkoušela kterou plochu to vezme. Poradila jsem si, nepsala jsem to jako stížnost ale spíše aby se chybě vědělo a popřípadě napravilo. Chápu že je víkend a nikdo to neudělá hned. Díky za tvůj čas

EDIT: petz nehádám se, jen konstatuji ;) ale je to v pohodě, hlavně že je splněno

Naposledy upraveno: 12/7/26
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

evinana

100% to jsou chlévy místo dílen, vidím to v acp u tebe.
    Nehádej se se mnou ;)

lacrima a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  4. (Monte)

(Monte) Rádoby autor

jak získám sousedy

5. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

(Monte)
    Sousedy získáš po stisku tlačítka v pravo
    upload_2026-7-12_16-22-48.png
    Pak musíš oslovit reálného souseda a doufat, že tě za souseda přijme.
    Podrobný návod, jak na to, najdeš zde, resp. konkrétně zde.

lacrima tohle ocenil(a).
  6. gorilka0071941

gorilka0071941 Rádoby autor

chtěla bych se zeptat rama obchod superkrmivo kdy bude aktivní děkují za odpověd

7. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

gorilka0071941
    Rama obchod je pravidelně aktualizován počátkem měsíce. Naposledy se tak stalo počátkem července.

lacrima tohle ocenil(a).
  8. terodont

terodont Pisálek fóra

ahoj prosím o radu. Vplnění mistrovských projektů se mi už stalo několikrát, že když mám sklízet alpské stromy tak se mi nic nepřičíta. Včera jsem měla sklidit 25x plod ptačí třešně, sklidila jsem ji 3x a nepřičetlo se mi nic. a není to poprvé a dělá to jen u stromů. když mám v úkolu plodiny tak v pohodě.

9. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj terodont
    Pokud ke sklizni stromů použiješ Instatní strom, výnos se do projektů nezapočítá

lacrima a Diké tohle ocenili.
  10. terodont

terodont Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod kterým píšeš, stačí oslovit hráče na kterého reaguješ! Tak jak jsem ti příspěvek upravila. Děkuji Astraia
    Astraia
    ale nezapočítala se ani ta první sklizen, kdy nebylo použito nic

11. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

terodont
    Právě jsem to u sebe vyzkoušela a vše je v pořádku. Jsi si jistá, že jsi sklízela strom, který se po tobě žádá? Zkus ještě jednou, ale bez použití Instantního stromu a pokud ti to opravdu nezapočítá, kontaktuj prosím herní podporu ;)
    Jak kontaktovat herní podporu

lacrima a Diké tohle ocenili.
  12. eli2006

eli2006 Vážený autor

Co s tím zas je????Sklidila jsem akorát stonek,přešla jsem na mýtinu dál nic, jen se točí kytice.Dala jsem odhlášení nic,restart nic.A na ostatní pole se nejde dostat.

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Načítání stránek s dekorkama je neskutečně dlouhé, nedá se přejít z plochy na plochu, je to rozbitý chjjo, co s tím?

polacka tohle ocenil(a).
  14. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Dobré ráno nevím jak ostatním ale nechce se mi načíst hra jen se točí kytičky .

15. babina51

babina51 Hrabě fóra

Sklidila jsem stonek a dál nic.Přešla jsem na mýtinu a jen se točí kytky.CO ZAS JE ????? Pořád to nejde.

Naposledy upraveno: 15/7/26
  16. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Už to jde děkuji.

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Po dvou hodinách jsem nesklidila ještě celou farmu, stále mi nejde přepnout na kombajn, načítají se kytičky a konečná, ať s tím už RT něco udělá, není to k hraní, takto mi utečou i stonky u akce na vedlejších farmách

Edit: zkusila jsem v jiném prohlížeči, sklizeno po velkém boji, na každou plochu jsem musela otevřít farmu znovu F5 nestačilo

lacrima tohle ocenil(a).
  18. Meli8

Meli8 Perspektivní autor

Prosím nerozumím úkolu: Vytvoř výběhy nebo upgrady výběhů.děkuji za vysvětlení.

Apachie1 tohle ocenil(a).
  19. -družstvo-

-družstvo- Baron fóra

Ahoj, prosím, co mám udělat: "Použij produkty 3" ? nevím kde mám použít produkty. jak teba použiju na farmě pláštěnku nebo angorskou vlnu?

Apachie1 tohle ocenil(a).
  20. Apachie1

Apachie1 Hvězda fóra

-družstvo-: Ahoj, myslím, že jde o řemeslné produkty....

Použij třeba MJS, květináč.. Snad se nepletu.. Stačí (snad) poslat sousedovi výrobek..

Meli8: asi vyrobit v dílně ve městě...

lacrima a Astraia tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.