Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 4/2024

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem bačkora85, 1/4/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Bedlivé_oko ďakujem za odpoveď.

3. darinamandarina

darinamandarina Rádoby autor

cauko ako vyrobim mangove Lassi prosim o radu

4. Bedlivé_oko

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den, jen se chci zeptat na stonek X-2 z Vikingské ságy, který u mě ukazuje tropické BZ a tady je psané level BZ, děkuji :p

.SilverAngel. tohle ocenil(a).
  6. Bedlivé_oko

ahojda evainfo,
    u mně také necham proveřit

EDIT: TBZ je správně. opraveno ve FAQ . Díky za info

upload_2024-4-6_10-19-37.png

Naposledy upraveno: 6/4/24
  7. lena3576

lena3576 Pilný autor

Ahoj,mám v protěžovém údolí aktivovanou (otevřenou) runu pro výsev střevičníku pantoflíčku, ale nevyskakuje mně pro výrobu vůbec zahradnický rýč, je ještě něco potřeba aktivovat nebo je něco špatně?
    Bedlivé_oko:
    Čekám už 2 týdny,zatím nic. Tak snad se začne něco hýbat a vyskakovat.
    Snad je jedno z čeho to padá, nebo sázím špatně :D

Naposledy upraveno: 6/4/24
  8. Bedlivé_oko

ahoj lena3576,
    je potřeba jen trpělivost.. však on jednou vyskočí .... já na první rýč čekal přes týden

9. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    mám problém se samostatným klientem.
    Každý den se mi zobrazí hláška (Farmerama klient+nějaký procenta) hra spadne a už se nenačte.Musím se manuálně přihlásit,nemám screen hláška je velmi rychlá,nestačím udělat kopii.

10. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj modro.ocko2
    Potřebuji podrobnější informace a vysvětlení, abych se mohl zamyslet nad tím, co ti doporučit:
    1) Spadne ti Unity klient již během spouštění nebo poté, co se "přihlásíš" přes výběr svého jména s uloženým heslem?
    2) Manuálním přihlášením myslíš přihlášení do Unity klientu pomocí ručně zadaného jména a hesla nebo přihlášením do některého z prohlížečů?
    Pokud ti padá Unity klient vzápětí po spuštění, použil bych přímé odinstalování v nastavení Windows a následně novou instalaci...
    A jak na odinstalování? Nejlépe pomocí nějaké aplikace, která zajistí úplné odstranění zbytkových souborů. Například zde můžeš najít jeden návod.
    Nebo můžeš použít standardní odinstalování přes nastavení Windows:
    A nakonec standardně nainstalovat nejnovější verzi z prohlížeče (jak na to, najdeš zde).

11. minnie30

minnie30 Stálice fóra

ahoj, ako je možné, že si kúpim paysafecard za 10 €, zaplatím ňou pomocníkov za mesiac 7,59 €. K tomu si kúpim turbo mlyn za 1,49€ a zvyšok prepadne. Predtým tomu tak nebolo, posledné 3 mesiace sa mi to stalo, dnes som si chcela zaplatiť mlyn a bum, nič- vraj už bola použitá a to som si ňou zaplatila iba pomocníkov :-( Stalo sa to už niekomu? Takže už si nebudem kupovať pomocníkov ani turbo mlyn za €, budem používať kupóny, mám ich dosť a mlyn za florény, každý mesiac toľko našetrím. Škoda, viem, že tu nič s tým nemáte, ale nechcem strácať reálne peniaze len tak, že mi prepadnú, i keď som ich neminula. Peknú hru všetkým.

12. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

minnie30 - PSC je od určité doby "zpoplatněna" a to následovně podle jejich ofi webu.

Poplatek za dispozici: Od 2. měsíce se odečítá měsíční poplatek za dispozici ve výši 80 CZK ze zbývajícího zůstatku předplaceného kódu paysafecard.
    Poplatek za přepočet: Při transakcích s přepočtem na cizí měnu účtuje paysafecard poplatek. Kalkulačka měn paysafecard ti ihned zprostředkuje aktuální kurz přepočtu.
    Poplatek za zpětný převod: Odečítá se 150 CZK za každý zpětný převod od vyplácené částky.
    Dispoziční poplatek k účtu paysafecard: Od 13. měsíce se odečítá měsíční poplatek ve výši 130 CZK z účtu paysafecard, jestliže klient na účtu paysafecard neprovedl po dobu 12 měsíců žádnou transakci.

Pokud se chceš těmto poplatkům vyhnout je asi lepší použít k platbě platební kartu. Nemusíš mít strach, tvé údaje o kartě budou v bezpečí. Já tak platím již spoustu let

Přeji hezký den

minnie30, lacrima a .SilverAngel. tohle ocenili.
  13. betyswan

betyswan Pisálek fóra

minnie30 u nás v ČR je teď možno paysafecard koupit v trafice přesně - třeba 222 kč nebo 249 atd.

14. kocieva

kocieva Stará škola

I přes internet jde zakoupit PSC s konkrétní částkou (např. 999,00 Kč), platba běžným převodem z účtu a do hodiny mám v mailu výzvu k vyzvednutí PSC s kódem, ten vypíši a v dalším mailu mi přijde PSC (12timístné číslo).

Ještě mám upozornění, už několik dní se mi v parku místo Sezónního kalichu IX točí kytička.

-samadoma- tohle ocenil(a).
  15. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kocieva
    1) Hraješ v Unity klientu nebo v některém z prohlížečů?
    2) Pokud můžeš sklidit Sezónní kalich IX kombajnem, stane se tak či ne?
    3) Nemohl by pomoci přesun Sezónního kalichu IX třeba do mazlíkárny, kterou předpokládám "sklízíš kombajnem"?
    To jsou otázky, které mě napadly.
    Jinak u sebe (ani v Edge, ani v Unity klientu) nic nepozoruji. Sezónní kalich IX mám umístěný u Majáku vpravo dole...

kocieva tohle ocenil(a).
  16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím ,Stejnej problém jako kocieva

Prohlížeč EDGE
    Namátkově ,jsem ještě zkusil,hlavní,maják a všude se točí kytka.

kocieva a -samadoma- tohle ocenili.
  17. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

ahojky mám dotaz ,vím,že může být na ploše max.5 skladišt ale to asi neplatí pro museum,hledala jsem a nenašla ke koupi,mám 3 kusy a chtěla jsem ještě dokoupit

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11 a ostatní

O problému s načítací květinou místo poháru se ví, a je na to založen mantis na opravu.
    Je potřeba vyčkat.

Ahoj wallik68

Omezení platí pro všechny typy skladišť, nicméně zatím není k dispozici 5 muzeí pro jakoukoliv část Farmeramy.
    K dispozici jsou 2 Děsivé muzea, 3 Muzea pro farmu a 2 muzea pro bahamaramu, to je zatím vše.

19. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

dík za info

20. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj Kytka2001
    hraji jen v unity klientu,hra mi spadne tak po hodině hraní objeví se logo farmy + nějaký procenta a konec.Hru nejde restartovat F5,takže se musím znovu přihlásit přes přihlašovací stránku,navíc kde mám na polích malá políčka,tak při sklízení hra zamrzne a neodpovídá,a hlavně zamrzá v protěžovém údolí,už od začátku co údolí hraji.V prohlížeči se mi hra vůbec nenačte!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.