Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 4/2024

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem bačkora85, 1/4/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Prepperka Domek pro drůbež je mazlíček, proto nejde položit pomocí stavitele. ;)

Prepperka tohle ocenil(a).
  2. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Dob - dík za odpověď, já moc mazlíků nemám, tak o téhle "funkci" ani nevím. o_O Navíc jsem zjistila, že stejně může být jen jeden na plochu, takže jsem je zase pěkně vrátila na Hřiště pro mazlíky (odkud jsem je původně chtěla odstěhovat), kde jdou položit i tím kombajnem a můžou tam zrát pěkně skupinově. :)

Dob tohle ocenil(a).
  3. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

Proč mi nejde vybudovat mangové lasí, když mám materiál?

4. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky pinda-ada,
    máš aktivovanou sochu Výběh pro pandu červenou za 86 Zlatých banánů v 13. místnosti Starověkého opičího chrámu ?

Mixér na mangové lasí

5. lukas1231

lukas1231 Pisálek fóra

Nelze mi zakoupit Strom pěnišník. Vždy, když se přihlásím, tak aktivuji sochu, ale neodečtou se mi Zlaté banány. Socha se tváří jako aktivovaná, ale když si strom v obchodě chci zakoupit, tak je zamčený. Přihlásím se znovu a socha není aktivovaná. Takto stále dokola již celou hodinu.

6. ferda

ferda Rádoby autor

Proč mi nejde aktivovat v Starověkém opičím chrámu Nebeský bambus banánů mám hodně.

7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ferda - máš aktivované sochy které předchází? Hořký meloun a další?
    --------------------
    lukas1231 - taktéž se zeptám zda máš aktivované sochy před tím? Brachytion javorolistý a další...?

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  8. lukas1231

lukas1231 Pisálek fóra

Farmářka_X - no to je přece jasný, mám aktivované všechno a i banánů je dostatek. Nehraji farmu první den ;)

9. ferda

ferda Rádoby autor

Mám také vše aktualizováno a banánů dostatek

10. lukas1231

lukas1231 Pisálek fóra

Po hodině a čtvrt se zadařilo a stromy mám již na ploše.

Farmářka_X tohle ocenil(a).
  11. Farmářka_X

lukas1231, ferda - to co vám přijde jako jasná věc, jiným hráčům to zas tak jasný není, proto se ptám od začátku, abychom se dopátrali kde je zakopaný pes.
    lukas1231 - děkuji za info. Jsem ráda, že se ti podařilo problém vyřešit.

ferda - hraješ v prohlížeči nebo v klientovi?

12. Farmářka_X

ferda - zkus restartovat hru

Přeji hezký den

13. Midori_88

Midori_88 Rádoby autor

Přijde mi, že je něco špatně se sklizní chlévů. Když na chlév dám upgrade přes kombajn, je vše v pořádku, ale když to udělám ručně, nemůžu zvíře nakrmit, aniž bych chlév předtím sklidila. Což by bylo v pořádku, kdybych ho právě nepostavila na plochu. Vypadá to, že základních chlévů se to netýká, jen těch, na které ručně položím upgrade. Zřejmě nějaká chyba ve hře. Poradí někdo, jak to mám řešit? Mám to hlásit podpoře, nebo někam jinam?

14. ferda

ferda Rádoby autor

Také mi to naskočilo ani nevím jak.
    Přeji hezký den

15. Farmářka_X

Midori_88 - Předám tvůj problém kolegům k prostudování.

-----------------
    ferda - super. Jsem ráda, že se i tvůj problém vyřešil. Asi někde ouřadoval šotek.

Přeji hezký den

16. Midori_88

Midori_88 Rádoby autor

Farmářka_X Takže zatím nikam nic hlásit nemám? No, pro jistotu jsem zbytek chlévů postavila pomocí kombajnu. ;)

17. Farmářka_X

Midori_88 - nikam nic nehlaš. Již je to nahlášeno a kolegové se snaží přijít na to co to způsobuje. Mám informaci, že se toto neděje jen tobě. Jakmile budeme mít nějaké zprávy tak se ozveme

Přeji hezký den

18. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

ano mám právě že všechny místnosti, už mám chyběly mi rýče, špatně jsem koukala díky

Naposledy upraveno: 4/4/24
    lacrima tohle ocenil(a).
  19. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Určeno k archivaci

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Neviem či som to dobre pochopil v 24 je dekorka kováč a syn ale nedá sa posadiť do stonky.Tá druhá dekorka kováč a syn po 3 dobití pôjde?Ďakujem za odpoveď.

Naposledy upraveno: 5/4/24
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.