Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2021

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Lenka123, 22/2/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. simaprerostu

simaprerostu Zelenáč fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Dotyčného oslov (tedy mě) a napiš zprávu - Dave Lister
    Dave Lister

Moc Děkuju za info :) Jakoby mě to taky nijak metrápí, ale dlouho jsem tu nebyla a teď stavím stáje nanovo a vyznat se v tom je na medaili :D

***Odstraněna citace***

Naposledy upraveno moderátorem: 9/3/21
    drahulína a Dave Lister tohle ocenili.
  2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

simaprerostu, rozumím je toho moc. Vždy využívám vyhledávací okénko. Není zač ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Opět s otravným dotazem.Kdy už konečně strom Juka XXL bude zařazen do TS ?!?

DANKA722 tohle ocenil(a).
  4. drahulína

drahulína Stálice fóra

Tak máme po odstávce a nevidím žádnou změnu tak jak se předpokládalo.Stále se to koše a hlásí zda vyčkat nebo se odhlásit.Načítá se již načtené,zvěřinec neukazuje že je už hotov atd.....Zklamání nebo očekávání???

5. elen45

elen45 Magnát fóra

vůbec se nemužu přihlásit, mám jít na podporu nebo ještě počkat.......

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Zdravím, nenašla jsem v FAQ "Bonus ke sklizni stromů +3 na 24h." (Nebo jsem ho přehlédla.) Funguje tedy mimo sloty, podobně jako bonusy ze stonku, z KŠ na 100% nebo Booster úplňkové sklizně a do zlatého slotu si tedy můžu přidat ještě bonus 100% na stromy?

Naposledy upraveno: 10/3/21
  7. Dave Lister

Ahoj

kaolín11, platí stejné pravidlo jako při OaD, tedy 4 měsíce od zavedení do hry.
    Nadúroda na Bahamaramě (2.9.2020).

elen45, žádné problémy s přihlášením nejsou hlášeny. Jestli hraješ v prohlížeči zkus ho pročistit. Pokud v samostatném klientovi, tak vyzkoušej reinstal. Nejlépe nějakým externím programem, třeba Revo uninstaller.

>>Vše pro bezproblémový chod hry<<

>>Vypnutí Proxy serveru v systémech Windows 10, 8 a 7<<

Y_n_O
    , bonus +3ks ke sklizni stromů nezabírá žádný slot, takže je možné použít i jiné bonusy ke zvýšení výnosu do slotů.

upload_2021-3-10_16-33-38.png

Y_n_O tohle ocenil(a).
  8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dave Lister, děkuji.

Dave Lister tohle ocenil(a).
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak asi zřejmě tady někdo neumí počítat do čtyřech!?!
    Září,Říjen,Listopad,Prosinec,Leden,Únor a už je tu Březen! Prosím programátora ,aby si přetočil kalendář na rok 21!:wuerg:
    Děkuji za neuspokojivou odpověď!o_O

10. Dave Lister

Y_n_O, není zač ;)

kaolín11
    , bývá zařazeno po čtyřech měsících ve hře, ale není to podmínkou. Příště už to snad bude tedy uspokojivější. Není zač;)

11. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, už jsem si toho všimla dřív, ale nechtělo se mi psát a ananas zase nedávám tak často do diamantového slotu....
    Proč nefungují na papouščí stromy, pokud je dám oba současně, bonusy: ananas a pořezový hangár?!?
    Každý sám o sobě přidává na Baha +1 ks ke sklizni stromů. U všech ostatních společně přidají 2 ks, ale u papoušků pouze jeden.
    Ale pokud dám buď samotný ananas nebo pařez, tak +1 ks k papouškům přidají?!?
    Děkuji za odpověď

kaolín11 tohle ocenil(a).
  12. Dave Lister

Ahoj Apachie1, ananasové pečivo dává +25% výnos a to je ze dvou kusů papouščích pírek (základní zisk papouščího stromu) půl plodu, tady je zaokrouhleno a strom dá +1 kus navíc, to samé je dekorace Pohodlný pařez dává také 25%, což je také půl plodu. Ale při použití obou je to 50% a to je přesně +1 kus navíc. Snad jsem to popsal aspoň trochu srozumitelně.

Apachie1 a .SilverAngel. tohle ocenili.
  13. jeannette.mrazova

jeannette.mrazova Vycházející hvězda fóra

ahoj, někam mi zmizel průzkum, prohledala jsem novinky, ale nikde jsem ho nenašla..?

14. Dave Lister

Ahoj jeannette.mrazova, když hráč průzkum otevře, tak systém to bere jako že ho už vyplnil a již se neobjeví. Pokud máš jinou farmu zkus ho vyplnit tam.

Průzkum najdeš v oznámeních

15. .jozefinapizgovaguza

.jozefinapizgovaguza Rádoby autor

Zdravim ,nepusti ma v prieskume ďalej ,stale mi vypisuje že som niečo nevyplnila v ramci kriterii

16. Dave Lister

Ahoj .jozefinapizgovaguza, přechod u některých stránek je vázán vyplněním té předchozí. Projdi si znovu co nemáš vyplněno a pak budeš moci pokračovat. Vždy je napsáno co chybí vyplnit.

upload_2021-3-10_21-44-20.png

upload_2021-3-10_21-45-18.png

17. jeannette.mrazova

jeannette.mrazova Vycházející hvězda fóra

@Dave Lister no a to je právě to. Nic jsem neotevřela, ale v oznámeních prostě není

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jeannette.mrazova

Pokud jsi stránku v novinkách z informacemi o průzkumu viděla 5x tak bohužel zmizí, a to i když ho nevyplníš.

Fajn hru pezt

jeannette.mrazova tohle ocenil(a).
  19. -Ivanička-

-Ivanička- Rádoby autor

Hezký den, po zavedení Unity, je přímo za trest, točit kolem štěstí. Dříve to fungovalo přes Esc, teď je to minimálně půlhodinová ztráta času, kdy se jen pozoruje točení lopatek. Při sklízení beden, se všechny vracejí opět na začátek, stejně tak osazování stromů nebo chlívků, darování dárků pro sousedy, je také neustálé klikání a klikání navíc. Tohle už není hra pro odreagování v běžném životě. RT dává každou chvíli dotazníky, na vylepšení hry, ale pochybuji o tom, že to vůbec někdo čte. Hlavně, že různé balíčky a pomoc za reálné peníze, funguje stále bez problémů. Od ledna už je dost dlouhá doba, aby se tyto nedostatky mohli zlepšit...zdravím

Naposledy upraveno: 11/3/21
  20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

-Ivanička- postrádám ve tvém příspěvku dotaz. Příště prosím směřuj příspěvky ohledně fungování farmy v UNITY do vlákna k tomu určenému ZDE

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.