Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj kiki2305,
    Pokud si dáš šlechtit zvířata před BB a vyzvedneš je během BB tak dostaneš dvojčata. Pokud je bude vyzvedávat po skončení BB dostaneš už zase jen jednoho šlechtěnce.

Přeji hezké hraní

2. gazdinkaJ

gazdinkaJ Pisálek fóra

pezt, píšem, že aj na bodoch to bolo vidno. ja som si to schválne pozrela. ale ak chceš, aj to ti sem dám printscreen.
    ale ako už bolo povedané, tu sa to neporieši

3. Ahoj gazdinkaJ
    pokud nepomohlo nic z toho, co kolega radil - vyčistit prohlížeč a data Flash Playera, prosím kontaktuj herní podporu. Do formuláře popiš podrobně svůj problém. Odpověď dostaneš na e-mail, který sis ke svému hernímu účtu zaregistrovala.
    Přeji hodně štěstí

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Děkuji :), tak to je prima. Dám šlechtit, ještě než odejdu do práce a večer si je vyzvednu po dvou :D

(omlouvám se za ty překlepy, teprve teď jsem si jich všimla :oops:)

5. Sindy246

Sindy246 Zelenáč fóra

Dobrý den,chci se zeptat:dnes jsem postoupila do 97 l a zjistila jsem ,že už kromě 1 hvězdičky a 1 florenu se o nic nehraje(př.plodina,zvíře apod.)Takže už není kam spěchat a nemusím používat vyrobené produkty na vyšší BZ.Je mě to docela líto-ztrácí to pro mě smysl,protože uhrát 70 mil.ZB a bez cíle je pro mě bez motivace.

6. gabča1977

gabča1977 Rádoby autor

ahojky, mám dotaz, hledala jsem, ale zatím nenašla. V parku mám dekoraci kolotče, který mi dává 1 tiky masku, dá se tato maska prodávat? nikde na trhu jsem ji nenašla, děkuji gabča

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Sindy246

Ano, v tomto levlu už není žádná nová plodina nebo jiná věc. Ale myslím si, že tato hra není jen o dosaženém levlu, ale také jsou určitě jiné cíle, které by jsi chtěla splnit, myslím si že většina má určitě stanovené nějaké cíle a ty se snaží plnit.

Ahoj gabča1977

Produkt Maska Tiky se prodat nedá, pouze jde poslat jako dárek svému sousedovi popřípadě tomu koho máš v přátelích nebo jej můžeš sama využít.

Hezkou hru přeji

8. -andulka03-

-andulka03- Rádoby autor

Ahoj, může mi někdo odpovědět včera jsem měla 73 florenů a dnes po přihlášení jsem našla jen 19.děkuji

Nejvíce mně to štve že jsem si je koupila sms.

bill tohle ocenil(a).
  9. Ahoj -andulka03-
    zkontroluj a popřemýšlej, zda sis nekoupila například "podivuhodné sazenice", případně omylem neposlala více sousedům dárky za Floreny. Zde na fóru nemáme možnost nijak prověřit, co se na tvém účtu stalo, budeš se muset obrátit na herní podporu. Jak kontaktovat herní podporu Do formuláře podrobně popiš svůj problém a odpověď dostaneš na e-mail, který sis ke svému hernímu účtu zaregistrovala.
    Přeji hodně štěstí

10. kupahnojepracicest

kupahnojepracicest Pisálek fóra

ve skleníku jsem šlechtil cibuli,dostal jsem mínusový bonus,chtěl jsem odmítnout,ale to nejde,stále to tam je,děkuji

11. pezt

Ahoj kupahnojepracicest

Pokud je tato volba kdy už není možno pokračovat ve šlechtění v závislosti na velikosti skleníku tak bonus již odmítnout nejde, ale myslím si že to vůbec nevadí, protože tento bonus nemusíš aktivovat pouze jej budeš mít vyšlechtěn. Je dobré brát všechny vyšlechtěné bonusy a tak se dopracuješ k tomu, který chceš a nemůže se ti objevit znova ten, který si už jednou odmítl.
    Doporučil by si přečíst vše o šlechtění rostlin Skleník - zušlechťování rostlin

Hezkou hru přeji

12. abigail280300

abigail280300 Zelenáč fóra

V plnění úkolů se mi objevuje maté nevím co to je ani jak to získat, děkuji za odpověď

13. pezt

Ahoj abigail280300

Maté je plod stromu Cesmína paraguayská, nejprve je nutná aktivace v opičím chrámu za zlaté banány, poté si strom budeš moci koupit nebo koupit plody na tržišti.

Hezkou hru přeji

abigail280300 tohle ocenil(a).
  14. abigail280300

abigail280300 Zelenáč fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš děkuji, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

Díky

Naposledy upraveno moderátorem: 21/2/16
  15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám dotaz: škola farmářů: když se mi naplní bonusová lišta za zprávy a dárky, tak ukazuje, že je splněno 50 z 50 předpokládám bodů. Bonus jsem odklikla u všech 4 kuřat a započítalo se mi 20 bodů. Nemělo by být správně 200 bodů?
    Bonus za postup žáčka stále ještě nejde, tedy se nepřipočítává.
    Díky za odpověď :)

Edit: v tom případě si to opravte ve Škole: tam se počty uvádějí v bodech, viz výňatek ze Školy farmářů:
    Ikonka srdíčka. - zobrazuje stav bodů náklonosti. Tyto body získávéme za to, když se žáčkem komunikujeme, nebo mu posíláme dárek. Od každého žákamůžeme získat max. 15 Bodů náklonosti za den.
    za odeslání zprávy - 5 bodů,
    za poslání dárku z mentor-systému - 5 bodů,

a nakonec se nám započítá za plnou lištu jen 5 bodů

Naposledy upraveno: 21/2/16
  16. pezt

Ahoj evoku57

Bonusová lišta za dárky, zprávy + body z bedýnky pro mentora je sice na 50 bodů, ale za plnou bonusovou lištu dostaneš jen 5 bodů.

Hezkou hru přeji

EDIT: A co je na tom špatně, bonusová lišta se musí nějak naplnit aby jsi získala pro sebe 5 bodů, proto tam ta bonusová lišta je.
    Příště prosím pokračování dotazu do nového příspěvku, tvé editace si nemusí nikdo všimnout.

Naposledy upraveno: 21/2/16
    nanyblacks tohle ocenil(a).
  17. evoku57

Ve škole farmářů je to matoucí, stačí doplnit, že za naplnění bonusové lišty 50 body, získáme 5 BODŮ - pak to bude každému jasné ;)

18. pezt

evoku57

Kdyby jsi četla důkladněji tak to uvedeno je a to zde
    Pro jistotu ještě obrázek

EDIT: Děkuji Casey27 za doplnění

babioli tohle ocenil(a).
  19. evoku57

Tak to se omlouvám, toho jsem si nevšimla, že to tam je a přitom jsem to četla nesčetněkrát ;)

babioli a pezt tohle ocenili.
  20. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

Ahojte, aktivovala som si na strome múdrosti živoucí legendu za 300 hviezdičiek ale nič sa mi nedá vložiť.Čo robím zle ? Ďakujem mamanka21211

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.