Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jemima62

Jemima62 Rádoby autor

Dobré ráno, vím , že budu trapná :sleepy:, ale je někde přesný návod jak funguje skleník. Nějaký ten postup pro truhlíky jako jsem já.? Moc děkuji. Příjemný den přeji.

2. dragojan01

dragojan01 Rádoby autor

Ahoj kčemu je dobré když mi lidi ocení příspěvek? děkuji

Iwuska tohle ocenil(a).
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dragojan01

Pokud ti někdo ocení tvůj příspěvek dá tak najevo, že se mu líbí, popřípadě jeho obsah je pro něj přínosem, jinak žádný zvláštní význam to nemá.

Hezkou hru přeji

4. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

ahoj, ptala jsem se v uživatelském koutku a když nikdo nereagovat, ptám se i tady.... jsem mentor a moje kuře postoupilo do 40. lvl... čekala jsem, že ho systím automaticky vyřadí, ale přestože už je v lvl 41, stále ho mám ve škole - já si nestěžuji, dostávám od něj bedýnky s body a píšeme si, takže za něj dostávám body... ale za postup do 40. ani 41. lvl jsem nic nedostala.... kdyby bylo potřeba, mám i obrázek, že je ve 41.lvl stále ve škole.... jen chci upřesnit, že jsme od postupu oba několikrát restartovali farmu, dokonce uběhl i celý den a pořád se nic neděje....

5. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj farmarka_e,
    Pravděpodobně není něco v pořádku a zde ti pomoct nemůžeme. Proto porosím kontaktu herní podporu a co nejpřesněji jim svůj problém popiš. Jak kontaktovat herní podporu.

Přeji hezké hraní

6. truckerka54

truckerka54 Zelenáč fóra

Vzkaz pro pajda361
    Zdravím včera ze mě podpora udělala zlodějku,že se pokouším ukrást herní účet uživatele truckerka.53..Ty čísla za nickem je můj věk.Místo aby mi podpora pomohla,a poslali mi heslo,které se mi při mém povolání nějak vykouřilo z hlavy,tak jsem pro ně zloděj.
    Nejvíc mě zarazilo,že mi napsali,že na herní ůčet zaznamenávají přístup,z jedné IP adresy.A tak jsem došla k závěru,že mou farmičku truckerka.53. si někdo přivlastnil.
    Na podporu nemá cenu psát,místo aby pomohli,tak Vás obviní z krádeže .Super pomoc
    Proto jsem si založila novou a jedu od samého začátku.Přeji příjemný den

7. KamileKcermak2

KamileKcermak2 Zelenáč fóra

ahoj mám dotaz z jakého důvodu jsem já nedostal Bonanzu?

8. Ahoj KamileKcermak2
    dekoraci dostaneš pokud jsi postupoval tak, že jsi si přes "novinky", po kliknutí na tlačítko "Tak pojďme" vyzvednul Narozeninovou bonanzu 2014 - tak dekoraci hledej v inventáři (levá krajní lišta, ikona "bedna" > ikonka "vázička". Tam bys měl Narozeninovou bonanzu najít.
    Hodně štěstí

9. kamísek1984

kamísek1984 Zelenáč fóra

děkuji za odpověď, ale jsem asi hlupák chvátal jsem a klikal a klikal a zřejmě jsem to odkliknul a bonanzu smazal nikde není ani v inventáři ,takže nic díky za odpověď přeji prima den

10. Ahoj kamísek1984 na vyzvednutí Narozeninové bonanzy máš ještě dost času akce běží 27.1. 14:00 hod. do 10.2. 14:00 prosím přečti si popis Narozeninová bonanza
    Hodně štěstí

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj truckerka54,

tak jsem se ptal kolegy s podpory a nějako nám tu píšeš něco jiného než ti podpora napsala. Jednak jsi jim neuvedla údaje, které po tobě chtěli konkrétně registrační mail uvedeného herního účtu. Pak jsi uvedla i špatný datum posledního přístupu. A ohledně IP ti nenapsali, že je tam přístup z jiné IP, ale že tam i přes tvoje některé tvrzení je přístup pouze z jedné IP. Byla jsi vyznána, aby jsi tedy uvedla správné údaje. Udělala jsi to?

Já se nedivím, že ti nevyhověli, asi by se ti nelíbila situace, kdyby tvé přihlašovací údaje podpora poskytla kde komu. Tedy bez řádného prověření, že se jedná o osobu, která zná správné odpovědi na jejich otázky a s dost velkou pravděpodobností i o majitele herního účtu. Doporučuji ti, si ještě jednou pořádně přečíst, co ti napsali a tentokrát jim řádně zodpovědět jejich dotazy a uvést pravdivou informaci ohledně IP adresy.

čarodějka007 a Iwuska tohle ocenili.
  12. dibla

dibla Pisálek fóra

Ahoj prosím o pomoc, nemohu v novinkách najít Narozeninový dárek pro tebe - a haji už několik let. Může mi někdo poradit??
    Děkuje Zdeša

13. Ahoj dibla
    Narozeninovou bonanzu najdeš v inventáři (levá lišta, ikona "bedna" > ikonka "vázička" je to dekorace. V okně "novinky" je nutné použít šipky a listovat, protože novinek je momentálně více. Případně prosím čti Narozeninový dárek pro tebe
    Hodně štěstí

14. dibla

dibla Pisálek fóra

Ahoj JÁ. moc děkuji za radu, už je to v pořádku. Zdeša

15. domculik10

domculik10 Pisálek fóra

ahojte pomozte mi....uz pred niekolkymi rokmi som si podala ziadost o statie sa mentorom ale doteraz mi tam pise ze nikto sa nenasiel pre mna tak by som to chcela ,,restartovat" ale neda sa to co mam robit ? proste tam nie je ziadne take tlacidlo...na svojej druhej farme som nizsi level a tam som to restartovala a hned mi nasli mentora

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj domculik10

Přihlášení do mentor systému není potřeba restartovat, zřejmě máš na mysli to že se chceš na této farmě stát mentorem. Je tedy potřeba vyčkat než tě systém vybera za mentora a budeš moci pomáhat novým hráčům ty.
    A na druhé farmě jsi tedy žáčkem mentora.
    Vše o mentor systému najdeš v tomto vlákně Škola farmářů

Hezkou hru přeji

17. jija1976

jija1976 Zelenáč fóra

Dobrý den. Potřebuji poradit. Dříve jsem mněl v družstvu ukoly na šlechtění vran a netopýrů. Teď je tam nemam. Je to tím , že je nemám aktivované ? Byla nějaká změna ?

tomokoco tohle ocenil(a).
  18. Mortis21

Mortis21 Guest

Ahoj jija1976, ano je to tím, že dotyčné šlechtění nemáš aktivované. Já osobně nemám aktivované šlechtění vran a úkol tomu zasvěcený v družstvu též nevidím, netopýry aktivní mám a úkol vidím.

19. zuzana.73

zuzana.73 Rádoby autor

ahoj, muzu se zeptat proc nejde stonek sklidit kombajnem?
    rano jsem normalne sklidila a ted mi to pise at pouziju pomocnika stonku.
    pomocniky si kupuju na cely mesic.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.