Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dragojan01

dragojan01 Rádoby autor

dekuji už jsem si zažádal

2. Ahoj bill,
    mentor je (měl by být) zkušený hráč, který svými zkušenosti, radami a laskavým přístupem pomáhá hráčům, kteří se přihlásili do školy farmářů. Mentor je průvodcem a "učitelem" ve hře. Podrobný popis Škola farmářů
    Hezký den

Ahoj maxíkov
    kuřata jsou mentorovi přidělována podle zvolené jazykové mutace hry. Platí to i naopak. Takže pokud se přihlašuješ "česky" dostaneš "české" kuře.
    Hodně štěstí

3. disquotek

disquotek Perspektivní autor

ahoj jak poznam že je nějaky bonusovy kod a kde ho najdu?

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj disquotek

Pokud nějaký bonusový kód bude, oznámení o něm najdeš v oficiálním oznámení. A poté také v tomto vlákně Bonusové kódy - seznam
    Bonusové kódy jsou zcela vyjímečně, např. za technické problémy ve hře nebo k nějaké zvláštní události.

Hezkou hru přeji

disquotek tohle ocenil(a).
  5. jitec.styblovka

jitec.styblovka Zelenáč fóra

• Prosím nepiš velkým písmem, považuje se to za křičení. Děkuji
    AHOJ,MÁM DOTAZ,JAK SE POUŽÍVAJÍ KUPÓNY NA POMOCNÍKY? DÍKY

6. Ahoj jitec.styblovka
    po kliknutí na kombajn se ti otevře ovládací okno, klikneš na pravém okraji na zelenou šipečku, rozbalí se ti nabídka s uloženými kupony. Vyber si kupon s časem

Hodně štěstí

7. jitec.styblovka

jitec.styblovka Zelenáč fóra

• prosím nevkládej při odpovědi zbytečnou citaci. Děkuji
    EDIT: ***smazána nadbytečná citace***
    Díky

Naposledy upraveno moderátorem: 25/1/16
  8. elizabeta862010

elizabeta862010 Zelenáč fóra

dobry den,prosim, jak ziskam netopyri jeskyni.

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

10. truckerka54

truckerka54 Zelenáč fóra

Ztráta farmy
    Jsem kamionačka a na svých cestách při přestávkách jsem hrála farmu s nickem truckerka.53.V pátek večer 22.1.2016 ,když jsem se chtěla přihlásit na farmu,jsem nevěřila svým očím.Napsalo mi to místo přihlášení,uživatelské jméno hráče ani heslo neexistuje.Farmu jsem hrála 2 roky,bez problémů,byla jsem v 79 lvl.Psala jsem už i na podporu,a tam mi dnes odepsali,že účet na nick truckerka.53. neexistuje.Tak já vlastně hrála neexistující farmu.Ale je zajímavé,že když jsem si chtěla udělat ten stejný nick,tak mi to vzápětí napsalo.toto uživatelské jméno už existuje.Heslo jsem nikomu nedávala ,protože to u nás nikdo nehraje jen já-Přeji všem příjemnou hru
    A předem se omlouvám jestli to sem nepatří

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj truckerka54,

když čtu tvůj příspěvek, tak ti tak nějako nevím jaký herní účet vlastně hledáš, zda truckerka.53 nebo truckerka.53. . A protože nevím co jsi psala na herní podporu, tak usuzuji i podle toho co píšeš, že jsi je nechala hledat účet truckerka.53 a přitom měli ověřit truckerka.53. . Totiž v té poslední tečce, může být zakopán celý pes nepochopení mezi tebou a herní podporou.

12. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

truckerka54 tak jsem ti bez problémů napsala na farmu - pajda má recht

13. truckerka54

truckerka54 Zelenáč fóra

čarodějka007
    Ahojky no vidíš a mě to stále píše že uživatel ani heslo neexistuje,holt mám smůlu at dělám co dělám nemohu se přihlásit.Tak jsem si musela udělat novou a děkuji za test.

14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

trukerka54: opravdu si zkontroluj, zda jsi zadala nick ve správné podobě tedy truckerka.53. . Případně si nech zaslat heslo pro tento nick.

15. bill

bill Pilný autor

Dobry večer chcem sa len opytat preco sa nedaju predavat a kupovat a predavat rastliny z desivého cintorina diky

atriadk tohle ocenil(a).
  16. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj bill,
    Z důvodu zachování charakteru akce děsivé noci se tyto plodiny nedají prodávat ani nakupovat na trhu. Akce by byla poté lehčí a ne tak záživná.

Přeji hezké hraní

17. .pavel.brtnik.

.pavel.brtnik. Zelenáč fóra

zdravim vas prosim vas kde ziskam obydli pro vydry?

18. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj .pavel.brtnik.,
    Vydří nora šla získat v akci Exkluzivní podivuhodný výběh, Podivuhodný výběh “Safír”, která proběhla nedávno. Další možnost pro získání nory bude až při příští akci Exkluzivní podivuhodný výběh.

Přeji hezké hraní

19. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, prosím kde zjistím kdy jsem se zaregistrovala do hry? Děkuji

20. Ahoj Dorča34
    datum tvé registrace do hry zjistíš z registračního e-mailu tvého herního účtu. Takže hledat musíš v historii došlých e-mailových zpráv tvého poštovního klienta.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.