Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 2/2026

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Katule008, 1/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pro rychlejší postup je nutné mít všechny 3 sloty recyklace.Tj.pořídit asistenta výroby! :p

Prepperka tohle ocenil(a).
  2. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Prepperka + kaolín11 - děkuji za reakci, tipy, návody. :) Podívám se, proštuduju a uvidím. ;)

Prepperka tohle ocenil(a).
  3. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,ona byla nějaká změna v počtu poslaných dárku za den že tam nevidím kolik mužu poslat

4. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj smoulinek123,

je tam len chyba v popise, bude to opravené.

lacrima tohle ocenil(a).
  5. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

6. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

7. stanifr

stanifr Pisálek fóra

ahoj,, prosím pěkně chtěla jsem pěstovat cizrnu a nenašla jsem ji ,zmizela, měla jsem jich napěstovanou kolem 9000ks restartovala jsem a neukázala se, nevím kde hledat, pomůžete mě? děkuji,,

8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

stanifr - jsi si jistá, že se jednalo o cizrnu? Ta je od levl 222 ZDE a ty máš levl 213. Není tedy možné aby jsi cizrnu měla.

Hezký den

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  9. vilmax

vilmax Pisálek fóra

Prosím, prosím
    nejde mi roztočit kolo s novými bonusovýmí odměnami a teoreticky bych mohla točit třikrát.

10. Farmářka_X

hadička98 alias olgaon1 alias olgaon vyber si pod jakým účtem budeš vystupovat. Používání vícero na fóru je zakázáno.

Hezký den

11. Farmářka_X

vilmax - na zatočení parním kolem potřebuješ 3 lístky a máš pouze 2, proto ti kolem nejde zatočit.

Hezký den

lacrima a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

A kde mám vzít třetí? Mám to stejně
    Taky přeji hezký den

13. hadička98

hadička98 Pisálek fóra

Omlouvám se, hrajeme celá rodina, každý na svém účtu a dle volného času si vzájemně pomáháme. Budeme si dávat pozor, abychom se nehlásili z jiného účtu. Budu vystupovat jako hadička 98. Uvítala bych namísto těchto upozornění radu, kvůli které jsem se na vás obrátila. Nemohu otevřít políčko 5, mám 1 odznak , který se mi ukáže když kliknu na klíč, ale pokud kliknu na trs trávy, píše mi to, že mi něco chybí a počet odznaků 0. Potřebuji těch odznaků více, nebo v čem je problém? Děkuji za odpověď.

14. Farmářka_X

hadička98 - klikni na trs trávy a políčka se otevřou
    upload_2026-2-27_16-31-48.png

upload_2026-2-27_16-32-55.png

Hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  15. selene90

selene90 Aktivní autor

prosím kde se dají sehnat nové žetony točení na kole štěstí a zůstanou nebo budou jenom nějakou dobu děkuji

16. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

selene90
    Nové žetony točení budou odměnou v akcích a taky je bude možné vytočit na párty kole štěstí...
    Omluva: Jak je psáno v Oficiálním oznámení zde,

Po prověření vzniklé situace jsme se rozhodli Parní losy kompletně odebrat ze seznamu odměn dostupných na Párty kole štěstí a vrátit se k přechozí stabilní verzi. Jsme si plně vědomi vaší frustrace a zklamání. A sdílíme s vámi tyto pocity, jelikož je tato situace daleko od standardu, který jsme si sami stanovili.

Takže má předchozí odpověď byla matoucí - omlouvám se.

Naposledy upraveno: 27/2/26
  17. zkroftova

zkroftova Rádoby autor

Dobrý den, už 2. den se nemohu přihlásit na FARMU..jen jsem se dostala sem. Nevím z jakého důvodu. Je nějaký problém?

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zkroftova

Žádné problémy hlášeny nemáme.
    A přihlašovací obrazovka se otevře ? zadáš přihlašovací údaje a dáš přihlásit co se děje potom ?
    Vypni počítač restartuj modem nebo router, až naběhnou zapni počítač a vyzkoušej.

19. kamila77

kamila77 Zelenáč fóra

Dobrý den, dnes se mi 2x stalo, že jsem si na kole štěstí nastavila aby se 10x zatočilo samo (párty lístky), spustila jsem kolo, to mi vytočilo jen jednu odměnu(výhru) a dalších 9 zatočení už se neuskutečnilo a objevila se 0. Takže jsem vlastně přišla o 18 párty lístků. Ví prosím někdo proč? Děkuji za odpověď.

20. zkroftova

zkroftova Rádoby autor

Ano, to jsem přesně před chvílí udělala, přihlásila jsem se potom a stále to najíždělo a nic, jen jsem se dostala sem, což mi bylo divný. Poslala jsem dotaz před chvílí ještě na podporu.

Naposledy upraveno moderátorem: 28/2/26