Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem rybářka7070, 25/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Dave Lister děkuji

Ještě chcu sa opítat v Unity nejde zadat ručně cena jako ve flas a když ju napíšu a dám třebas 4 kusy cena se změní sama na maximum,čím to je děkuji

Dave Lister tohle ocenil(a).
  2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123, není zač. ;)

Mrkni prosím na můj příspěvek ZDE (klikni). U mě funguje správně. Hraji v prohlížeči. Věřím, že se podaří všechny chyby vychytat. 8)

Ať vás síla provází na všech cestách

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

johny6300 jak ti závidím ... když to dám na 125% nevidím spodek farmičky :D

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  4. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Dave Lister děkuji, ráno mě to ještě nefungovalo jako ve flash ale zkusím až se do Unity dostanu ale snad jsi mě ve vláknu pochopil co jsem mínil říct ;)

Duše_v_Očistci† tohle ocenil(a).
  5. polacka

polacka Vévoda fóra

Může mi někdo vysvětlit, co tam zase nacvičují? Nejde se přihlásit do hry.

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj polacka - chápu, že problémy s přihlašováním jsou hodně nepříjemné (mě osobně to taky štve), ale je třeba si uvědomit, že vývojáři neustále pracují na zlepšení chodu hry a také ta drobná vylepšení musí nějak do hry vložit a aktualizovat. To prostě nějakou dobu trvá a proto se stává, že je chvílemi hra nedostupná. Kdyby nás měli informovat o každé "odstávce" tak nebudou mít čas na další svojí práci.

Přeji fajn hru

7. polacka

polacka Vévoda fóra

Ahoj Farmářka. To co říkáš docela chápu. Jenže na funkčnosti hry to opravdu není znát. Pokud by vývojáři pracovali ku prospěchu hry, vše OK. Jenže mám dojem, že neustále něco hasí a doufají, že se problémy vsáknou. Toť vše.

8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

polacka - myslím, že prioritou je aby hra byla přístupná pro většinu hráčů. Chyby které se objevují přijdou na na řadu později.

Přeji fajn hru

9. Danuška78

Danuška78 Zelenáč fóra

Děkuji, alespoň, že chyba není ve mně -.- Situace je mi jasná, chce to trpělivost ;) Děkuji za reakci.

10. michalka1986

michalka1986 Zelenáč fóra

Dobrý den, již třetí den nejde farma. Můžu se přihlásit, ale ukaže se mi že musím ztáhnou aplikaci a tam to pomalu načítá, dozralé stromy se neukazují a zvířata nejdou zbírat. Co s tím? Proč jste to nenechaly na internetu tak jak to hrálo několik let a jelo to bez problému? Můžete mi říct co s tím mám dělat aby farma jela normálně? Děkuji

11. Dave Lister

Danuška78, není zač ;)

12. Dave Lister

Ahoj michalka1986, poprosím tě přečti si >>oficiální oznámení<< o konci podpory Flash. Dobře vysvětleno je to i ZDE (klikni). Unity je náročnější na hardware PC a s tím bohužel nejde nic dělat. Ještě je pár týdnů čas, tak věřím, že se vše vychytá a hra bude dostupná pro co nejvíce hráčů.

Pokud chceš prozatím hrát ve Flash verzi (původní), tak ve spodním pravém rohu můžeš přepnout.
    upload_2020-12-19_21-59-10.png

13. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Pezt, sopti a mariejosefa: Děkuji za odpovědi ohledně odinstalování FP. Reaguji trochu pozdě, ale já zapomněla, kde jsem dotaz pokládala, stále jsem to hledala v diskuzi k Unity :p

Y_n_O tohle ocenil(a).
  15. zl.jola73

zl.jola73 Pisálek fóra

Ahoj všem, :inlove:chápu popisované problémy a že za to nemohou vlastníci hry, ale to nemění nic na tom ,že hra na Unity dělá velké části hráčů problémy a tím je to vlastně odrazuje od hry.:wuerg::cry:
    Nevím jak dlouhou dobu měli vývojáři na to dát a zprovoznit hru ,ale zatím se jim to moc nedaří.:oops::oops::oops:
    Hraju hru už opravdu dlouho a myslím ,že jsem na ní i závislá svým způsobem ,ale kvůli ní si nebudu pořizovat výkonnější pc a rušit notebook.:mad:.
    Myslím si ,že většina hráčů buď přestane hrát ,protože Nás to znechucuje různými chybami ,nebo se obrní trpělivostí a zkusí to třeba za měsíc, :music:jestli se to zlepšilo či ne.:D.....
    Každopádně budu hrát dokud půjde flash a pak buď a nebo.
    Držím Vám pěsti a přeji hodně trpělivosti hráčům , kteří to ještě nevzdali.;)
    :inlove: Krásnou adventní neděli všem :inlove:Jola

16. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak jsem vůbec nepochopila jak toho klienta dostat na obrazovku, v souboru už to mám asi 9x staženo a dál to nechápu, jak dostat jen jedno stažení, aby mi to nezahltilo celý notebuk.

dasa1143, janibu a evainfo tohle ocenili.
  17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky a musím se přidat, že taky v tom tápu. Mám jednoho staženého na ploše, hned se mi tam přidal náhradník a když na klienta kliknu, počítač mě dává pokaždé hlášky, že byl znovu instalovaný :sleepy: v souborech mám jednoho, ale ty hlášky mě stále chodí.
    Když klienta odinstaluji, tak taky na dvakrát s hláškou, že nebyl zcela odinstalovaný a jeho zbytky se musí odinstalovat znovu, tak další proces. Mockrát se mi stalo, že jsem klikla na cokoli na ploše - třeba Avast čištění a hned mi naskočil klient xD nebo jsem i klikla na klienta a naskočili stránky Google ...

Asi se chci hloupě zeptat, ale jak vyčistím historii procházení klienta, nebo Unity ... zřejmě stačí vyčistit prohlížeč ve které to hraji?
    Nefackujte mě za dotaz, ale v Browseru jsem čistila jenom hru a tady (Edge a Google) čistím celý prohlížeč, s tím musím stále obnovovat i jiné priority. No za zeptání nic nedám ... že jó :p

pavcape, zl.jola73 a fany2020 tohle ocenili.
  18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Klienta stačí stáhnout a nainstalovat pouze jednou. K aktualizaci dochází automaticky.
    Takhle vypadá ikona instalačního souboru

Screenshot_1.png

Po kliknutí se soubor nainstaluje a vytvoří se na ploše zástupce, který vypadá takto

Screenshot_2.png

Když vyjde nová verze klienta, tak stačí klienta nechat chvíli otevřeného a nic nedělat on se jakoby vypne naskočí nápis Farmerama a poté naskočí znova okno klienta, a tím bude klient aktualizovaný.

Čištění klienta není potřeba, když by opravdu s ním něco bylo, je v tuto chvíli jediná možnost jej odinstalovat. Běžná odinstalace s prostředí Windows si myslím nic neřeší, protože systém při odinstalaci neodstraní zbytkové soubory a chyby by tam nejspíše zůstali i tak, bude v tuto chvíli potřeba využít software, který tyto soubory umí odstranit.

Kdyby se něco objevilo budeme to řešit individuálně, a v technických dotazech.

Čištění v prohlížeči není nutné provádět tak často, spíše čím méně tím lépe.

Fajn hru pezt

evainfo tohle ocenil(a).
  19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kiki2305

Není zač ;), hlavně, že je vše jasné :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.