Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem petrusena, 29/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. daniela2880

daniela2880 Pisálek fóra

Tak ti děkuji za objasnění,já si myslela že to souvisí s mojí nepřítomností.Jinak všem přeji krásné prožití vánočních svátků dík

Laca-25 tohle ocenil(a).
  2. vladimir1959

vladimir1959 Pisálek fóra

Ako vyrobím krmivo pre elfovú stajňu???

3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

vladimir1959 - koukni do FAQ akce, je to tam napsané čím nakrmíš dílnu pro elfy. (na to zelené klikni)

4. sopti

5. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

kde jsem získal tuto dekoraci bruslení?
    [​IMG] k této dekoraci jsou upgruady, kolik se jich dá použít ? tyto vylepšení jsou stále v odměnách. děkuji za odpověd

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Y_n_O tohle ocenil(a).
  7. kapr1968

kapr1968 Zelenáč fóra

Dobrý den použila jsem hvězdičky k aktivaci zvěřince , přečetla si jak ho umístiti a pracovat s ním ale nikde jsem ho nenašla abych ho umístit mohla, prosím když ho aktivuji na stromě , kde ho pak na farmě najdu třeba jsem něco špatně pochopila ale za radu děkuji

8. sopti

ahoj kapr1968 - zakoupený zvěřinec ( popřípadě výrobnu nebo arboretum) nalezneš v inventáři v příslušné kategorii:
    • zvěřinec - stáje
    • výrobna - stáje
    • arboretum - stromy
    Použij funkci vyhledávání (stačí zadat jen část názvu)

9. michalek358

michalek358 Pisálek fóra

Ahoj, prosím o radu: od koho nebo kde najdu text bonusového kodu. Majda555 napsala : "dostali jsme bonus kvůli Renzovi" konec citace, ale já kod dostal od souseda přes holoubka, jinak bych o něm nevěděl. Tak mi prosím poradˇkde hledat . Děkuji

10. pezt

11. rekinek2011

rekinek2011 Pisálek fóra

zdravím, splnil jsem úkol - zvěřinec 3, ale v nabídce ho nemám ??

Y_n_O tohle ocenil(a).
  12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Splnil jsi úkol na plány, zvěřinec si musíš koupit.

13. Vejda

Vejda Zelenáč fóra

ahoj nemohu najít kde se dá koupit recept mrkvojablečnou směs

14. sopti

rekinek2011 - splněním úkolu jsi získal plány na rozšíření zvěřince. Samostatnou budovu si můžeš jednu pořídit ve stromě moudrosti za hvězdičky nebo další koupit za floreny. Tyto stavební plány se dají použít i na Baha zvěřinec - zase jedna budova se dá pořídit za zlaté banány ve Sarověkém opičím chrámu a další budovy zakoupit za floreny.

15. sopti

Vejda - recept si pořídíš v obchodě, oddělení Farmářské potřeby - záložka Řemeslo. Aby se ti recept ukázal musíš mít marmeládníka v příslušném stupni (4). Nyní kupuješ recept za plnou cenu, ale bývají 50% slevy - naposledy byla akce Super výprodej 2.11.

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím.
    Chci se zeptat jak zrušit automatické doplňování slov (T9). Jestli tak učinit někde v nastavení fóra,nebo je to chyba mého nového telefonu.Předem díky za pomoc.

17. pezt

Ahoj kaolín11

Řekl bych že musíš domluvit tvému telefonu, potažmo klávesnici, kterou dané zařízení používá, tohle s fórem nemá nic společného.

Fajn hru pezt

18. kaolín11

Hmm,toho sem se bál.Už sem na mobilu povypínal snad všechno a stále si to píše co chce.Achjo,je to fakt otravný a člověk musí neustále dávat pozor co sesmolí.
    Ale i tak dík za snahu!

19. pezt

kaolín11

Jinou klávesnici si nainstalovat, která umožní více nastavení

20. kaolín11

Znova sem se do toho opřel a problém vyřešen.Díky za nakopnutí!;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.