Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 11/2023

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Bedlivé_oko, 7/11/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ivca1111

Ivca1111 Rádoby autor

Ahojky Bedlivé oko,ale jak je dám na plochu?Promiň já jsem tydýt.Já myslela jako že je to chlívek.Omlouvám se.a moc děkuji za ochotu.

***** odstraněná zbytečná citace *****

Naposledy upraveno moderátorem: 6/1/24
  2. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj Ivca1111,
    nedáš chlívky muflona se koupit nedají jsou z akce podivuhodný výběh více info zde

lacrima tohle ocenil(a).
  3. Deniska.23

Deniska.23 Zelenáč fóra

Nevím kam napsat, ale chtěla jsem koupit party listky balicek, akce dnes od 10 hodin. Není spuštěna??? díky

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Deniska.23

Hlasná trouba si popletla časy, akce by měla být dnes od 12 do 20 hod.

Deniska.23 tohle ocenil(a).
  5. ZUZKAMAT

ZUZKAMAT Pisálek fóra

Mě se ale tváří hra, že mám zaseto a ono ne, až když znovu hru načtu. Někdy také tedy po jednom sklidím a když chci zasít, tak sice mám pole prázdná, ale dovolí zasít jen jedno a ostatní ne. Ale většinou hlavně při akčních hrách zjistím až když chce znovu sklízet, že nebylo ani zaseto. Nebo nyní u další akční hry jsem dala superhnojivo, nešla kvůli tomu spát a ono bylo zaseto, ale SH nebylo dodáno, takže jsem byla vzhůru zbytečně.

6. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ZUZKAMAT
    Nevím v čem hraješ. Pokud hraješ v klientu, potom zkus hrát chvíli v Edge. Osobní (a nejen má) zkušenost hovoří o tom, že oproti klientu je hra v Edge plynulá.

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím, já mám uplynulé dny a dnes opačnou zkušenost. Hra v Edge není plynulá vůbec, jsem rád, že vůbec sklidím při akci o ostatní se už nepokouším. Přihlásím se v pohodě, sklidím, zaseju už s prodlevou, přejít na jinou plochu je utrpení a když se dočkám, vše zamrzne a nehnu se nebo se točí kytky. Zavřít křížkem, kde mi to neustále hlásí Edge neodpovídá. A to prosím čekám, než kombajn vysune rouru, spadnou balíky a zase ji zasune, neklikám rychle.
    Fakt je to už otravné. Před tzv.útoky jsem neměl nejmenší problém, vše běželo jak mělo, pokud nebyl globální problém.
    Edit: Děkuji za radu, možnost to asi je, ale na to nemám. Připadám si už jako ten slon zmítající se v křeči na Baha s vypoulenýma očima :) takový závislák nejsem, dám pauzu.

Naposledy upraveno: 10/1/24
    modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  8. Kytka2001

Ahoj Pitrísku47
    Asi to bude souviset s tím kterým PC. Unity klient sice načte jednotlivé plochy rychleji oproti Edge (všiml jsem si toho při sklizni dekorací), nicméně konkrétní sklizeň a osev v Unity klientu (na první ploše na Farmě/Baha/Děsivce) je zase horší nežli v Edge.
    Čili řešení? Dekorace sklízet v Unity klientu, se sklizní a setbou rostlin se obrátit na Edge (či jiný prohlížeč, např. Chrome).

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  9. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

dobrý den,nedaří se mi už delší dobu dostat v klientovi do nebe a protěžového údolí, zasekne se to a nic...restart nefunguje

10. pezt

11. Deniska.23

Deniska.23 Zelenáč fóra

Zdravím a pozdravuji. nějak nemohu najít jakým způsobem zjistím jaký jsem trh. Prosim o radu díky

12. Kytka2001

Ahoj Denisko.23
    Trh bys měla zjistit pomocí odkazu zde. Následně vyplníš svoje ID a objeví se ti označení trhu...
    Poznámka: Zjistím kolegů, proč to (aspoň mě) nějak nefunguje...
    Poznámka 2: Můžeš využít nějaké jméno hráče, kterého vidíš na svém trhu (třeba budeš mít štěstí a najdeš ho v seznamu níže - pak věz, že máš stejný trh).

Deniska.23 tohle ocenil(a).
  13. Deniska.23

Deniska.23 Zelenáč fóra

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

V Opeře se nemůžu dostat do protěžového údolí, v Edge mi to jde :) a vůbec je opera nějaká zpomalená i přístupem na forum. Opera vyčištěná a dělá to stále

Edit: už se mi to podařilo, ale po asi 20 minutách, kdy šly ovečky

Naposledy upraveno: 14/1/24
  15. pezt

Ahoj evoku57
    Když to v jednom prohlížeči jde a v druhém nejde, je to problém v prohlížeči, a je potřeba si tam udělat pořádek ;)

bačkora85 a Bedlivé_oko tohle ocenili.
  16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

pezt, vyčistila jsem prohlížeč a mám asi týden novou aktualizaci, ráno to šlo jako po másle a dopoledne špatně

17. babina51

babina51 Veterán fóra

Vyjela jsem lanovkou do 21lvl.Mám dotaz z čeho padají rýče?Dík A to jsem myslela,že to sázení rostlin omezím.No co nadělám.

Naposledy upraveno: 15/1/24
  18. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babina51, vypadává při sklizni alpských rostlin.

EDIT: Není zač ;)

upload_2024-1-15_14-51-5.png

Ať vás síla provází na všech cestách

Naposledy upraveno: 15/1/24
  19. jolka134

jolka134 Rádoby autor

Dobrý večer ,chtěla jsem se zeptat kolik výroben a zvěřincu můžu umístnit na Slunečnicový vrh? Děkuji za odpověd

20. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jolka134, i tady platí omezení 5ks skladišť na jednu plochu.

Ať vás síla provází na všech cestách

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.