Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 11-12/2024

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem škopková57, 1/11/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Děkuju, už funguje :)

2. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Přeji všem hráčům a týmu Farmeramy, krásné a spokojené vánoce,plné pohody,štěstí, zdraví a lásky!

Prepperka a bačkora85 tohle ocenili.
  3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

činčilka12 - není za co

Přeji hezký den

4. -Farmarka777-

-Farmarka777- Zelenáč fóra

Nemôžem sa dostať na rúbanisko, pričom ešte ráno fungovalo všetko bez problémov. Chyba je len v prístupu na rúbanisko, všetko ostatné funguje bez problémov, je chyba len u mňa?

5. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj -Farmarka777-,
    v čem hraješ ? v klientovi nebo prohlížeči ? nejdříve zkus prosím restart pc, zkus jiný prohlížeč, vyčistit prohlížeč - návod zde

6. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Dobrý večer prosím o radu chybí mi dekorace do stonku. Řada na magickom stonku12 ,,Párty lístet " ostatní,
    Extremní sportovec. Kde najdu túto dekoraci aby sem mohlastonek doplniť dík za info.

Richards76 tohle ocenil(a).
  7. Bedlivé_oko

dekorace Extrémní sportovec ještě není ve hře. Teprve bude :)

8. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

děkuji za info.

9. kanejan65

kanejan65 Zelenáč fóra

přeji všem krásne vánoce ...ale chci napsat zklamání ke kalendáři..očekávám že když udelám celý kalendář,bude nakonec jako dárek něco opravdu pěkneho ..velké zklamání ..proč nedáte alspon ve velké krabici nějaký stáje zajímave..nějaký chvilkový dáreček je opravdu na nic...člověk se těší nakonec a pak taková zbytečnost

evainfo tohle ocenil(a).
  10. Farmářka_X

kytička62 - Blátovačka je dekorace od Kubíka za denní přihlášení a Šampion ohnivých jehel je z KŠ. Tyto dekorace nejsou obchodovatelné

Přeji hezký den

11. kytička62

kytička62 Aktivní autor

Díky už jsem je našla, ale byla to fuška

12. Farmářka_X

kytička62 - není za co

Přeji hezké svátky

13. julie12340

julie12340 Rádoby autor

ahoj všem;) nevím jak ostatním, ale v pár řádcích na stonku mi chybí jedna dekorka .....
    párkrát jsem prostě akci nestačila dojet do konce, nebyla by nějaká soutěž o dekorace potřebné do řádku? šly pro ty nepotřebují vymněnit nebo prodat, zas by se rozhýbal trh trochu jinak, přeci jen řádek je řádek:p:p.....díky

babička-květa tohle ocenil(a).
  14. Farmářka_X

julie12340 - pokud jsou dekorace obchodovatelné tak je můžeš zkusit získat v právě probíhající akci OaD. Pokud obchodovatelné nejsou tak můžeš zkusit počkat zda se neobjeví v nějakém výprodeji nebo v Rama obchodě.

Přeji hezké svátky

charlie.b46, bačkora85 a lacrima tohle ocenili.
  15. superdanuska.7777

superdanuska.7777 Rádoby autor

Hezký večer, jak se dají použít mince štěstí.
    Děkuji za odpověd

16. Bedlivé_oko

ahojda superdanuska.7777,
    mince štěstí použije v akci Ohromující nálepky - více info ZDE

lacrima tohle ocenil(a).
  17. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

dostala jsem odkaz na kód faxmas2024. ale píšou mi, že je neplatný. Jak je to?

18. Farmářka_X

.mamaz. bonusový kód FAXMAS2024 by měl být ještě platný. Ofi ZDE. Není možné že jsi již kód použila v "zápalu boje"?

Přeji hezké svátky

lacrima tohle ocenil(a).
  19. Tricie

Tricie Zelenáč fóra

Ahoj, na hlavní a divoké jsem postavila bednu Piccolo. Vylíhnul si mi Genialní multitasking a Kouzelný klobouk. Vyčerpala jsem je a nyní, když už z nich je pouze dekorace, nejsou zbourat. Ručně, kombajnem, ničím. Bylo jich víc a ty šly v pohodě. Tyhle dvě zbylé prostě nejdou. Napsat na podporu? Díky za radu

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Tricie

Pokud ti zbourat opravdu nejdou, budeš muset zkusit tu herní podporu.