Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 10/2025

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Jaroslav469, 2/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. _mysak_

_mysak_ Rádoby autor

Ahoj kde se dá sehnat DUDEK chtěla jsem si ho koupit za 15 florenu a získala jsem to co už dávno mám dík za odpověď.

2. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj _mysak_,
    dudek se dá získat z Podivuhodný výběh "Danakil", to co jsi koupila byl právě tento výběh.
    Z tohoto výběhu je možno získat mnoho různých stájí a dudek je právě jedna z nich. Vše jen dílem náhody. Pokud chceš mít jistotu, že dudka získáš dopuručuji si pořídit Balíček podivuhodného výběhu, který obsahuje 1x Hnízdo pro dudky a 30x podivuhodný výběh "Danakil", zakoupíme jej za 630 Florenů přes Novinky ve hře, ikonu akce v časomíře nebo na farmě v levé liště symbol červeného košíku (Zvířata).

Více o akci najdeš ZDE

lacrima tohle ocenil(a).
  3. _mysak_

_mysak_ Rádoby autor

Ahoj máš pravdu ten výběh jsem koupila ale dudek tam nebyl byl tam želví stáj kterou mám a těch 630 florenu si můžu jenom nechat zdát ale i tak Ti moc děkuji za odpověď.

4. babina51

babina51 Hrabě fóra

Na Fa 1 se mně podařilo v rama obch. bedny s fa bonusem konečně koupit,ale chybička se vloudila,na Fa 2 bedny pořád koupit nejdou.Nic se neděje budou příště.Fa 2:ID 42052881

Naposledy upraveno: 20/10/25
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babina51

Bohužel to jsi měla napsat dříve, že máš dvě farmy, na kterých ti to koupit nejde, vývojářům jsem předal tuhle farmu ze které píšeš, a opravili ti to. Pro předání druhé farmy nemám informace, tedy alespoň ID

lacrima tohle ocenil(a).
  6. Janajabl

Janajabl Zelenáč fóra

ahoj kde seženu strom Půlnoční ovoce u Jacka v obchodě není děkuji

7. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Janajabl,

Půlnoční dub (klikni) bolo možné získať v minulých akciách, momentálne sa zohnať nedá, môžeš sa oň pokúsiť pri akcii Obchoduj a daruj.

lacrima tohle ocenil(a).
  8. zirafulka

zirafulka Zelenáč fóra

Kde prosím seženu půlnoční dub? Od akce v roce 2022 nelze sehnat? V jakém časovém horizontu se znovu ojeví?

9. Vanda

Ahoj zirafulka,

odpoveď nájdeš nad svojim príspevkom, informáciu, kedy sa možnosť získať Polnočný dub znovu objaví, bohužiaľ, nemáme.

lacrima tohle ocenil(a).
  10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Farma se neskutečně dlouho načítá a přejít z plochy na plochu je velký problém, prostě nejede jak má, je s tím něco?

Edit: asi po hodině se to rozjelo, nevím, co s tím bylo, myslela jsem že počítačem, tak jsem vyndala notebook, tam to chvilku šlo a za chvíli se to seklo a také to nešlo, tak to u mne nebylo

Edit2: ještě je problém se dostat do kalendáře a teď se to znovu zhoršilo i načítání farmy

Naposledy upraveno: 23/10/25
    evinana a lacrima tohle ocenili.
  11. pezt

Ahoj evoku57

Problémy ještě přetrvávají ? nicméně, žádné výpadky hlášené nejsou a mě to jede úplně normálně.

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už to jde, raději jsem si dala okamžitou sklizeň chlévů, to šlo dobře a nemusela jsem přecházet z plochy na plochu, všechno zlé je k něčemu dobré, tak jsem to využila jinak, teď už to jde v pohodě

evinana, pezt a lacrima tohle ocenili.
  13. evinana

evinana Komisař fóra

Ale asi se něco děje s farmou, načítání už je rychlé, jen při každém přihlášení mám jen časomíru a chybí sloty na výrobky a sousedé nejsou vidět. U sousedů jen jen zelená lišta. Jakmile se přejde na jinou plochu vše naskočí a je to OK. Není to žádná velká závada, jen chci nahlásit poznatek.

14087 tohle ocenil(a).
  14. pezt

Ahoj evinana

O problému s lištou sousedů se ví dneska se na to zakládal mantis (požadavek na prověření - opravu), ale asi se to netýká všech. Děkujeme za informace.

lacrima a 14087 tohle ocenili.
  15. evinana

evinana Komisař fóra

OK díky pezt

16. lilikru

lilikru Rádoby autor

prosím nevíte kde koupit Cuca abych mohla plnit úkol děkuji za radu

17. Vanda

lacrima tohle ocenil(a).
  18. bobík48

bobík48 Pisálek fóra

Dobrý den, prosím jak se mám zbavit čarodějné dýně, která se mi objevuje na všech stránkách a překáží na malých polích při sklizni a setí, Děkuji za odpověď

19. Vanda

lacrima a 14087 tohle ocenili.
  20. Jaroslav469

Jaroslav469 Znalec fóra

prosím nevím kde se dá koupit v údolí - vyrovnej dobu růstu