Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 10/2025

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Jaroslav469, 2/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. tomkova10

tomkova10 Pisálek fóra

Vanda,moc děkuji za odpověď.

Vanda tohle ocenil(a).
  2. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

3. Mičurin75

Mičurin75 Pisálek fóra

Ahojky, prosím o radu, kde seženu (pokud ještě jde) strom graviola. Při akci jsem nechala všechny na poli a po skončení akce zůstala jen prázdná místa. To samé jsem provedla se stájí cůcy, a také všechny zmizely i s upgrady. Ale naštěstí jsem dvě zachránila ve skladu. Nemohu dělat krmivo a musím krmit SK. Díky předem.......

4. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mičurin75
    Máš štěstí v neštěstí, Strom graviola se pěstuje na Baha, čili můžeš jej sehnat na trhu, pakliže někdo z tvého trhu tam něco vloží...
    Pokud znáš svůj trh (jak na to, najdeš zde), můžeš to sem napsat, a třeba bude mít někdo přebytky a dá je na trh...
    A ty 2 Chýše pro cucy jsou právě ty, které jediné po akci Kroniky Kostkoviště hráčům zůstaly (stejně jako Stromy graviola), ostatní byly falešné (jak pětník, dá se říci) a po akci se proměnily na BZ a Kr.

lacrima tohle ocenil(a).
  5. Mičurin75

Mičurin75 Pisálek fóra

Ještě jednou díky, zadařilo se nakoupit, ale za nekřesťanské miliony. Raději jsem jich koupila víc......

6. bojink93

bojink93 Rádoby autor

Ahoj,kde se dá sehnat nebo vyrobit modrý banan

7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

8. bojink93

bojink93 Rádoby autor

Děkuji

9. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Ahoj Kytka2001,no většina hraču maju už děsivku celu hotovu a myslím si že by to některým pomohlo ale RT si myslím by to neudělalo a kdo chce by prodával.

10. evicka435

evicka435 Vážený autor

prosím,kde se sežene škeblák???děkuji

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

12. vinandr

vinandr Pisálek fóra

Ahoj, může mi někdo poradit co se děje . Nemůžu zakoupit prémium účet . Předtím mi šel koupit , zkoušela jsem to 2x a platba se mi neodečetla a účet ve hře je pořád stejný . Nevím jestli jsem něco nepokazila když jsem dala zrušit automatické předplatné . Chtěla jsem si to kupovat podle sebe a teď mi to nejde . Poradí mi někdo co dělat ? Zakoupit jiné věci ,jako balíčky, mi jde .

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

vinandr,
    zkus kontaktovat herní podporu. Ona prověří, v čem by mohl být problém. Popiš jim, kde se to "zasekne". Zda jsi zkoušela balíčky zakoupit poté, co nešlo zakoupit prémium. Předpokládám, že kupuješ v době, že nemáš prémium aktivní. Jak kontaktovat podporu, najdeš v mém podpise. Zvol obecný problém (ne problém s platbou).

lacrima a vinandr tohle ocenili.
  14. vinandr

vinandr Pisálek fóra

sopti děkuji ,kontaktovala jsem podporu a uvidím co bude . Jak dlouho trvá než podpora odpoví ?

15. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

vinandr,
    záleží jak jsou kolegové vytíženi. Většinou reagují hned.

lacrima a vinandr tohle ocenili.
  16. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

nemělo být šlechtění od 10,00h za 1SK?

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Šlechtění má začít ve 12 hod, je to v Ofi oznámení, Akce

lacrima, Honzulka05 a Dave Lister tohle ocenili.
  18. il.ja

il.ja Pilný autor

kde se dá prosím sehnat čupakabra

19. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

il.ja
    Čupakabru získáš v Jackově obchodě... viz zde

lacrima tohle ocenil(a).
  20. hanynkach

hanynkach Pilný autor