Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 10/2025

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Jaroslav469, 2/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Jaroslav469

Jaroslav469 Znalec fóra

nejde mě příhlášení do hry jako dříve to jsem jen kliknul na okno s názvem farmy a ta naskočila, nyní musím vždy vypsat jméno i heslo jinak se na farmu nedostanu. Je to chyba u mě nebo u vás ?

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Jardo

Chyba bude u tebe, máš zřejmě vypnuté ukládání přihlašovacích údajů a nebo se ti vše po zavření prohlížeče maže.

3. Jaroslav469

Jaroslav469 Znalec fóra

děkuji tak jdu hledat chybu

4. *KAMAR*

*KAMAR* Pisálek fóra

Dobrý den,kde najdu tu tamburínu?

5. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

*KAMAR*
    Jak se můžeš dočíst zde, Tamburinové studio vyrobíš normálně v Dílně na náměstí (vlevo dole).

6. babiadaniel25b

babiadaniel25b Vycházející hvězda fóra

Zdravím, namnožila jsem si lebkovku potřebnou do akce a po jejím sklizení jsem ji už nenašla k dalšímu zasetí. Nevím co se děje, ale stálo mě to spoustu zuzanino superhnojiva i superhnojiva a teď to je všechno pryč.

7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

babiadaniel25b - akce již skončila ve 22 hod, proto lebkovka zmizela. Chtělo by to lépe sledovat oficiální oznámení.

Přeji hezký den

sovicka64 a lacrima tohle ocenili.
  8. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Mám problém v Alpách u Jana Šedáka v úkolu 33. Jedna z úloh je odemknout herní pole Alpské zahrady, což jsem včera (nebo předevčírem) udělala. Do úkolu se to ale nepropsalo, stále není označený jako splněný.

Edit: Dob děkuju za info, netušila jsem, že jsou ty úkoly navázané na konkrétní část plochy. No nejsem si jistá jestli úkol splním, neměla jsem už v úmyslu otevírat další části, ty co mám mi stačí a nechci navyšovat požadavky zákazníků. Asi to zatím nechám tak, časem uvidím. Děkuju.

Naposledy upraveno: 3/10/25
    lacrima a Dob tohle ocenili.
  9. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Prepperka to znamená, že musíš odemknout ještě větší část plochy. ;)

lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  10. lilikru

lilikru Rádoby autor

Zdravím jsem zoufalá snažím se vše plnit ale nemohu získat cuca a plnit nový úkol co mám podniknou děkuji za odpověď

11. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

lilikru v tuto chvíli je bohužel jedinou možností vynechat část s cucou.

lacrima tohle ocenil(a).
  12. svj1

svj1 Pisálek fóra

Dobrý den, asi špatně hledám nevím jad začít dodávat do úkolu plazivec hřbitovní

13. lilikru

lilikru Rádoby autor

Ahojky děkuji za odpověď ale je to časovka o tu příjdu mám vše splníno až na cuca:cry:

14. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte,

svj1
    "plazivec hřbitovní" napestuješ v mesačnom svete a dodávať môžeš do trvalej úlohy do Družstva v meste.

lilikru,
    časovka je trvalá úloha, splníš, keď sa ti podarí získať Cucu.

lacrima tohle ocenil(a).
  15. svj1

svj1 Pisálek fóra

Plazivec nemohu vypěstova nemám k zasazení ani jeden kus

16. pezt

Ahoj svj1

Kdyby jsi alespoň nekecal o_O, ve stodole ho máš přes 500 kousků;)

17. svj1

svj1 Pisálek fóra

neměl jsem ty jsem ted koupil v balíčku

18. pezt

svj1

To sice možná ano, ale v balíčku je 500 ks, a ty jsi měl 10 ks, které dostali všichni po startu děsivky.
    Stačilo jen rozmnožit ;)

sovicka64 a lacrima tohle ocenili.
  19. Dawe83

Dawe83 Zelenáč fóra

Zdravím,chtěl bych se zeptat,nebylo by možné udělat přes rok více motivů farmy,ten zimní a vánoční mám nejradši,ale kdyby by třeba 5x za rok jiný rád bych si ho nastavil.Ten výchozí je už takový ohraný :sleepy::sleepy: děkuji David

20. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Dawe83, další motivy v plánu nejsou, ale pokud máš dekorace Sluneční hodiny nebo Hvězdářský dalekohled, tak si můžeš animaci plochy změnit.

Ať vás síla provází na všech cestách

Prepperka tohle ocenil(a).