Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 10/2024

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ko.milan, 1/10/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím, jak prosím postavím Baha zvěřinec IV. Stavebních plánů mám dostatek. Díky

2. JanaG

JanaG Zelenáč fóra

Nevíte taky náhodou, proč mi nejde vsoupit do stromboly? U obrázku dr Marigolda klikám na "tak pojďme", ale nic se mi neotvírá. Omlouvám se, že jsem tak otravná, ta hra je moc pěkná, ale fakt dost složitá.
    Také přeji hezký den :)

3. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

JanaG, netreba klásť otázky vo viacerých vláknach, stačí vyčkať na odpoveď, mrkni TU.

4. Vanda

babiadaniel25b, jeden zverinec môžeš získať v Opičom chráme za zlaté banány, ďalšie kúpou v lište pod červeným košíkom za florény upload_2024-10-22_12-32-14.png

5. babiadaniel25b

Zdravím Vando, proč tedy v úkolech jsou Baha zvěřinece III a dokonce IV. Když je splním tak ty zvěřince získám?

6. Vanda

babiadaniel25b v úlohách získaš plány na rozšírenie zverincov, nie zverince.

lacrima tohle ocenil(a).
  7. hadička98

hadička98 Pisálek fóra

O jaký strom se jedná a jak ho získám? Děkuji za odpověď.

8. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

hadička98
    Jde o Jeřáb oskeruše a získat jej šlo/jde z Tajemných sazenic, z Akce Strombola a lze jej koupit i ve Farmářském obchodě.

lacrima tohle ocenil(a).
  9. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím,nejede farma,neděje se něco,nejde se přihlásit a když se dostanu nejde nic dělat

hajch tohle ocenil(a).
  10. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123 - ano jsou nějaké problémy a čekáme na vyjádření z vyšších míst.

Přeji hezký den

.SilverAngel., lacrima a smoulinek123 tohle ocenili.
  11. babiadaniel25b

Mám stejný problém, ale znova jsem stáhla klienta a zatím to jde.

12. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

13. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahoj u mě to chtělo zresetovat heslo,musela jsem se znova přihlásit jako marketka,zadala jsem stejné heslo,poslali mail,že mě přihlásili jedu dál,jak předtím. Něco se jim tam asi vloudiloxD

14. sophiastanka

sophiastanka Rádoby autor

Ahoj ako dostanem babu jagu? Kde ju nájdem? Ďakujem.

15. Vanda

lacrima tohle ocenil(a).
  16. adik06

adik06 Rádoby autor

ahoj ..koupila jsem si oblast na majáku za 200,chyběla , chyběla mi tam, už jen jedna část a nic se neobnovilo..pořád tam mám tu trávu ? Proč?Kam zmizelo potom těch 200? Díky za odpoved

17. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

adik06 - opravdu jsi koupila oblast u majáku? Je celkem možné, že jsi se v obchodě překlikla a koupila oblast křišťálového vodopádu nebo trosečnického pobřeží popřípadě hřiště pro mazlíky. Omrkni tyto plochy, zda se ti někde něco neotevřelo. Pokud ne tak kontaktuj herní podporu a oni ti napíšou co se stalo

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  18. terodont

terodont Pisálek fóra

ahoj prosím z jaké rostliny padá rýč v protěžovém údolí díky

19. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj terodont,
    vypadává při sklizni plodin. informace najdeš v příslušném FAQ

lacrima a Dave Lister tohle ocenili.
  20. terodont

terodont Pisálek fóra

• Necituj zbytečně příspěvek na který odpovídáš - viz pravidla fóra. Zbytečnou citaci jsem odstranil Bedlivé OKO
    je tam napsáno že vypadává při sklizni některých plodin, ale kterých jsem se nedočetla tak snad se dočkám :)

**** odstraněná citace ****

Naposledy upraveno moderátorem: 27/10/24
    polacka tohle ocenil(a).