Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 1/2021

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem papulice, 24/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Tags:
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. drahulína

drahulína Stálice fóra

Chci se zeptat proč jsem byla zablokovaná tak že jsem se nemohla dostat ani do kalendáře.Co jsem provedla tak hrozného???!!!Ničeho si nejsem vědoma.

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj drahulína, pokud máš dotazy ohledně postihu co ti byl udělen, prosím kontaktuj herní podporu.

>>Jak kontaktovat herní podporu<<

Ať vás síla provází na všech cestách

3. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Dave Lister děkuji,aha já mám ve skleníku něco jiného a tak mě dá čas 10,45 min nemám tam tu vodu+hnojino, moooc chválím za velkou pomoc asi bez moderátoru bych nevěděl co a jak děkuji a klaním se vám všem.

Dave Lister tohle ocenil(a).
  4. Dave Lister

smoulinek123, není zač. Jsem rád že už víš co a jak ;)

smoulinek123 tohle ocenil(a).
  5. sophiastanka

sophiastanka Rádoby autor

ahoj. zobrala som sezonny pohar a nezobrazilo mi body.ani z darcekovych predmetov som nijake body nemala pripísane.pozrite sa na to a velmi mi seka hra.moje id cislo je 53366294. dakujem

6. cudla

cudla Pisálek fóra

ahoj sklidil jsem 4 zázračné bedny ty zmizely ale neukázalo se mi co jsem vyhrál děkuji

7. Dave Lister

Ahoj

sophiastanka
    , po skončení sezóny, pohár poskytuje pouze body zkušenosti. ZDE (klikni). Pokud myslíš že se ti žádné BZ nepřipisují, prosím kontaktuj herní podporu.

>>Jak kontaktovat herní podporu<<

cudla
    , po sklizení se bedny Piccolo hned promění na jednu z možných dekorací. Mrkni ZDE. Takže se prosím podívej na místo kam si dal bedny Piccolo a najdeš tam dekorace, které je z nich možné získat.

8. Furynka

Furynka Pisálek fóra

Dobrý den, mám dotaz prosím kdy budou farmy v pořádku? Mám dvě a ani jedna nejde normálně,včerajsem se nemohla na ně dostat,pozdě večer jsem potom s obtížemi zasela a dnes když jsem se po dlouhé chvíli dostala na ně nic nebylo zaseto. Hraji to od začátku tj. kolem 15 let vždy to šlo dobře až od prosince minulého roku je to katastrofa.Hraji na klienta

jandule tohle ocenil(a).
  9. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Furynka - vývojáři stále pracují na zlepšení chodu hry >>KLIK ZDE<< - najdeš užitečné rady jak si alespoň trochu pomoci k lepšímu chodu hry

Přeji fajn hru

10. .bossjano99.

.bossjano99. Pisálek fóra

mam otazku preco nejde akcia ktora mala byt 7.1 zlava na party listky

11. Roman_Wilhelm

Roman_Wilhelm Pisálek fóra

Skús si obnoviť farmu, alebo vypnúť a zapnúť. Akcia beží.

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .bossjano99.

Akce normálně běží, restartoval jsi hru ?

Screenshot_1.png

13. rrenda

rrenda Pisálek fóra

Dobrý den mohu se zeptat, nejde ve mlýně krmivo pro kraby, zmizela i ikona moc děkuji

14. Dave Lister

Ahoj rrenda, krab byl přesunut ze speciálních zvířat do normálních, tak je potřeba si ve starověkém opičím chrámu odemknout sochu Bazén pro kraby. Více o změnách na Bahamaramě se dozvíš ZDE (klikni).

15. gorilka0071941

gorilka0071941 Rádoby autor

ahoj tak to se povedlo bud tomu nerozumím a nebo jak je to udělala sem 400 hvězdiček aktivovala sem strom moudrosti johna citrona a hledám ho v bedince nic sem ho tam nenašla chtěla sem ho dát na baha nevím kde ho mám hledat a čem je zavada budte tak hodný a vysvětle mě to díky hana

16. Dave Lister

Ahoj gorilka0071941, po aktivaci runy živoucí legenda II do ní můžeš vložit dekoraci John Citrón pokud ji vlastníš, poté bude účinek dekorace (+5% na vyskočení předmětů) působit na všech plochách. Jinak dekorace JC působí jen na ploše na které je umístěna.

17. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Dobrý den, už druhý den mi dekorace Sezónní pohár IX, nedává 600% BZ, myslím si, že to je dekorace stálá. Nebo se pletu? Děkuji za odpověď.

18. Farmářka_X

Ahoj Helena1313 - dekorace >>Sezonní pohár a jeho up<< dává svůj bonus pouze v sezonách v r 2020. Jelikož poslední sezona skončila tak pohár bude dávat jen BZ/TBZ

Přeji fajn hru

19. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Špatně jsem to pochopila, moc děkuji za vysvětlení. Přeji hezký den.

20. Farmářka_X

Helena1313 - není za co.

Tobě také přeji hezký den a fajn hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.