Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 1/2021

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem papulice, 24/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Tags:
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. charina

charina Perspektivní autor

Zdravím, přihlašuji se přes klienta, údaje si to nepamatuje, pokaždé musím vyplňovat hesla, přestože je uložím. Ted se nemužu přepnout z pole na pole. Každý den klienta neinstaluji, přihlašuji se přes ikonu, kterou mám na ploše. Celkově nejsem spokojena, farma ted chodí mizerně, doufám, že programátoři na těchto nedostatcích rychle zapracují.

lili280204, rokliny a pace1980 tohle ocenili.
  2. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

přešli sme na unity klienta sem aktivovala stahla mám problem když kliknu na vazu modrou a chci sezbirat bonusy tak to nereaguje nevím jak to mám udělat na měsíčním světě mi neotevře vař a bublej jen šipka jinak sem spokojená diky za odpověd hana

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj anvan
    Tohle nejde vypnout, ale předali jsme, zda by to nešlo změnit zatím bez odezvy. Jinak pomůže zimní motiv proti slunci ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj jana.zape

Nikdo neřekl po svátcích, jen že to bylo předáno k vyřešení, kdy to opraví v tuto chvíli nevíme.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj deka43

Nevím jak se nezobrazuje, jako že se neotevře družstvo ?
    Používáš klienta nebo prohlížeč ?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj pace1980

A jaký chlívek se snažíš nakrmit, pokud je to keramická dílna, potřebuješ k nakrmení ještě anakondy krom krmiva

Ahoj mamanka21211

Pro hraní je potřeba splňovat minimální požadavky pro konfiguraci počítače, to najdeš zde Unity/WebGL klient a Samostatný klient Unity

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj -družstvo-

Pokud by jsi chtěl ovládat počítač s telefonu pomocí programu TeamViewer a hrát na počítači takhle farmu na dálku, tak když bude počítač v režimu spánku, tak se ti v určenou dobu probudí a ty si přes telefon otevřeš farmu v počítači přes telefon, když jsi například v práci a farmu si sklidíš, za předpokladu že by ti na telefonu nešla farma otevřít a v počítači by ti to fungovalo dobře.

Ahoj Francek82

Hraješ přes klienta nebo přes prohlížeč ?
    Klienta si stáhneš pouze jednou a stačí, informační okno o možnostech zavřeš a pouze se přihlásíš.
    Samostatný klient návod zde Samostatný klient Unity

Ahoj mamufa

Zřejmě máš nastaveno hlavní heslo, to lze vypnout a najdeš to v návodu zde Samostatný klient Unity

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj charina

Návod na samostatného klienta zde Samostatný klient Unity

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj gorilka0081941

Doporučuji vypnout všechny ostatní programy při hraní hry.
    Počítač musí splňovat minimální požadavky, viz návod Samostatný klient Unity

4. pace1980

pace1980 Zelenáč fóra

Krmivo jsem samozřejmě zkoušela pro základní terárium pro anakondy, ne pro keramickou dílnu. Ten samý problém jsem měla u žabího rybníčku (opět se nejednalo o továrnu na žebříky).

5. pezt

pace1980

A kupuješ skutečně krmivo ?, nekupuješ třeba zvířata ?
    A pokud kupuješ krmivo, odečítají se krejcary ?
    Pokud máš nějaké nesrovnalosti s nákupy, kontaktuj herní podporu, oni prověří co vlastně kupuješ a jestli to vůbec kupuješ, Jak kontaktovat herní podporu

6. pace1980

pace1980 Zelenáč fóra

**** Odstraněna zbytečná citace ****

Díky za tip

7. pezt

pace1980

Není zač, snad se to vysvětlí

8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Dobrý večer, dneska jsem se dostala ke hře až nyní a ani v klientovi ani v Unity se mi nezobrazí správně "novinky", nemohu ani vybrat dárek od Kubíka - mám dlouhou nepřerušenou řadu vybírání, nerada bych o ni přišla - máte nějaké informace, zda je to "rozbité"?

9. pezt

Ahoj Medvánek

Ano nyní se k nám dostala zpráva, že tam problém je.
    Nevím jak rychle to dokáží opravit.

10. žabáčková2

žabáčková2 Zelenáč fóra

Dobrý večer taky si nemohu vybrat dárek od Kubíka.

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

děkuji, budu tedy čekat

EDIT: právě to naskočilo po znovunačtení hry - dárek je doma :)

pezt tohle ocenil(a).
  12. pezt

Ahoj žabáčková2

Je potřeba vyčkat na opravu

Medvánek

Není zač

EDIT: zrovna jsem chtěl napsat

Naposledy upraveno: 12/1/21
  13. vasicci

vasicci Rádoby autor

Ahoj, Farmeramu jsem stáhla podle nápovědy, funguje, ale nejde mi na volné místo umístit z lišty ani dekorace ani strom a nejdou udělat ani přesuny, tak jak to šlo předtím. Nevím co dělám za chzbu a tak děkuji předem za radu. Ahoj

14. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj, nemůžu najít , kde se vyrábí gel na vlasy? Díky

15. mamka1111

mamka1111 Perspektivní autor

Ahoj prosím krmivo pro bahamu nejde koupit (surikaty). Děkuji

16. stavra

stavra Rádoby autor

Mám dotaz,jak se zbavit bývalých sousedů.pořád se ukazují v seznamu.když chci poslat dárek.Tím že se to teď řadí dle levelů.je to dost komplikoavané.Některé sousedy už už roky nemám,proč to nejde nastavit tak,aby ze seznamu zmizeli,když přestanou hrát?

17. drahulína

drahulína Stálice fóra

Nejde mi nic otevřít jen hlavní farmu.Načítá se to ale neotevře.Co mám dělat?Díky.

18. pezt

Ahoj vasicci

Při hraní zkus vypnout všechny nepotřebné programy, které ti v počítači běží a můžeš zkusit vypnout animace v nastavení hry a grafiku hry nastavit na běžnou v tomtéž nastavení.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj jana.zape

Je to jednoduché, gel na vlasy se vyrábí v Továrně na gel na vlasy

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj mamka1111

Ano lze koupit krmivo pro bahamaramu, jen je to potřeba nastavit takto a třeba použít i vyhledávač

Screenshot_1.png

Ahoj stavra

Na poště ve městě zvolíš záložku přátelé a tam můžeš po označení vybrané přátele odebrat.

Tohle je nic neříkající informace.
    Hraješ v prohlížeči a nebo máš nainstalovaného samostatného klienta ?
    Splňuješ minimální požadavky na hardware, aby si mohla hrát hru ?
    Minimální požadavky najdeš v těchto vláknech Unity/WebGL klient a Samostatný klient Unity

19. drahulína

drahulína Stálice fóra

Tak jsem se z Klienta prihlásila na Unity a jde to ale hrozně pomalu.Ale jdeto.Dokonce jse mi podařilo otevřít bedny.Jenom Kubík stále nedává dárek.Na Baha mě poslední neotevřená část pole překrývá vysázené stromky pralesem z pole.

20. pezt

drahulína

Snaž se mít vypnuté v počítači vše co není potřeba a mít puštěného pouze klienta.
    A také zkus vypnout animace v nastavení hry a grafiku hry nastavit na běžnou v tomtéž nastavení.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.