Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 09/2025

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem dasa1143, 1/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. gorilka0071941

gorilka0071941 Rádoby autor

moc děkují za odpověd

2. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

3. jirbla

jirbla Pisálek fóra

Chtěl bych se zeptat kde seženu SÝKOŘICE VOUSATÁ a CUCA děkuji za odpoved

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

lacrima tohle ocenil(a).
  5. kytka50

kytka50 Velmistr fóra

Nechci být hnidopych,ale u nákupu kombajnu jsou ve FAX různé datumy. Děkuji za případnou úpravu

lacrima tohle ocenil(a).
  6. Vanda

Ahoj kytka50,

ďakujeme za upozornenie, dátumy sú opravené.

lacrima tohle ocenil(a).
  7. evinana

evinana Baron fóra

Ahoj, v parku mám 4 muzea a už tři dny mi jedno muzeum ukazuje mínusové body. Chtěla jsem vložit foto, ale nefunguje uložiště a nevím jak jinak jej vložit. V muzeu mám Útulná lesní bouda, 3x Sečtělý hororový dub, 2x Kouzelné dvojnásobné trable a 2x Mademoiselle Cuca vždy vyhrává. Proč je ráno po aktivaci řádků a různých posilujících dekorací v mínusu nevím, ale je divné, že zřejmě po některém vypršení z bonusů a sníží se BZ už v mínusu není. Těch bonusových posilovačů je tolik, že nevím jak to vysledovat. Odklikávat řádky a dekorace po jedné a jít vždy zkontrolovat muzeum je práce na celé dopoledne. Je možné toto nějak reportovat jestli někdo nezjistí kde je chyba prosím

Dave Lister díky za rychlou reakci. Zda to správně odečítá jsem chtěla zkontrolovat také, ale ruka na kombajnu byla vždy rychlejší. Ale zaměřím se na to a snad se mi povede jednou sklidit ručně a zkontrolovat:)

Naposledy upraveno: 14/9/25
  8. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evinana, jedná se pouze o grafickou chybu. Počet BZ se připisuje korektně.

Ať vás síla provází na všech cestách

lacrima tohle ocenil(a).
  9. babiadaniel25b

babiadaniel25b Stálice fóra

Zdravím, jak prosím odstraním ze seznamu přátel ty, kteří již nespolupracují. Na poště se mi to nedaří. Díky

10. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

babiadaniela25b
    Jak bylo oznámeno zde (to už je vážně tak dávno?), momentálně to prostě nejde.

lacrima tohle ocenil(a).
  11. gorilka0071941

gorilka0071941 Rádoby autor

ahojky prosím vás občas dělám řetězovy udolí dala sem honus a chci ho sklidit ukazuje že je hotovy kliknu na to a je tam i informuje mi nejdříve udělej místo ve skladišti ale nevím jak prosím odpověd děkují kam mám zaject

12. Vanda

Ahoj gorilka0071941,

miesto v sklade si vytvoríš plnením zákaziek, vyrobením odznaku alebo recyklovaním

upload_2025-9-16_17-22-58.png upload_2025-9-16_17-24-30.png

babička-květa a lacrima tohle ocenili.
  13. tomkova10

tomkova10 Pisálek fóra

Zdravím,chtěla bych se zeptat jaký je rozdíl mezi dětskou vodní smrští a neškodnou vodní smrští.Děkuji

14. Vanda

Ahoj tomkova10,

TU (klikni) nájdeš prehľad dekorácií.

lacrima tohle ocenil(a).
  15. tomkova10

tomkova10 Pisálek fóra

Moc děkuji :):)

Vanda tohle ocenil(a).
  16. Vanda

17. malá.kočička

malá.kočička Pisálek fóra

Ahojky, nejde mi nic dělat na farmě. Forum vypadá, že jde. Děje se něco? Nikde nic nevidím, že by to nešlo.

Tak už to jde normálně.

Naposledy upraveno: 19/9/25
  18. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Sousedské rozdávání od úterý 23.9.2025 bude místo každodenních dárků, které posíláme sousedům (např. akční padátka) nebo půjdou současně?
    Děkuji předem za upřesnění.

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kocieva
    Běžné dárky budou fungovat normálně, tohle je možnost poslat další dárky navíc ;)

.SilverAngel., lacrima a kocieva tohle ocenili.
  20. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

nevím jak začít ale začnu jak citim hraji akci dobyvatel ztracení puzzle sem stoho v šoku zahrala sem si jen jednu hru a je tam kocour a plním ukoly ještě požaduje lebkouní umlit ve mlýně ono to nestačilo otevřel se mi kralík ten taky požaduje úkoly takže se mi to jeví že už si puzzle nezahrají tak to je sila tak to je naposledy co sem hrala akci aby mě to přišla o superhnojiva atd :)tak to je špatné zbyteční mám rada věci dotahnou do konce tadyto nedavá žádní smysl udělat úkol otevřít puzzle tak to beru ta dyto jede až do konce akce úkoly děkují přejí pěkní den :music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.