Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 09/2024

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem dasa1143, 1/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zajímalo by mě, co kdo dělal s uskupením sousedů, mám je když chci poslat dárky rozházené , mezi sousedy mám přátele, prostě kompletně překopané. Děkuji za odpověď. Zkusila jsem restart a už mi dokonce zmizelo pár letitých sousedů...bomba..
    Eva

Naposledy upraveno: 20/9/24
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pajaable

Nic s uskupením sousedů nepozoruji. Mohlo se ti stát, že dnes uplynulo 30 dní od opravy ukazatele aktivity sousedů a ti co nehrají ti již vypadli, proto se ti zdá že to je přeházené, jen se ti posunuli ti co hrají místo těch co vypadli.
    Takže bych to viděl, že to je v pořádku

pajaable a bačkora85 tohle ocenili.
  3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

To se mi nezdá, sousedy jsem měla zelené, farma vnuka svítila červeně a nezmizela. Nejdřív jsem si myslela, že to souvisí s odsouhlasením nových podmínek, ale to asi ne. Uvidíme zítra. Díky za odpověď.

Tak zmizelé sousedy, kteří se mnou procházeli farmou několik let jsem ztratila, všichni byli předtím aktivní, po opravě asi zčervenali...kdo ví. Mrzí mě to, byli fajn.
    Snad se na farmu vrátí a ozvou se.

pezt, děkuji.

Naposledy upraveno: 21/9/24
    pezt tohle ocenil(a).
  4. drahulína

drahulína Stálice fóra

Ahoj.Já mám zase několikrát za den nabídky od dalších hráčů k sousedctví.Přitom jsem nežádala o nové sousedy a ani je nepotřebuji.Prosím o radu.Z čeho padá mrkvo-jablečná směs?Padala mi z něčeho a najednou konec.Asi jsem si někde něco vymazala ale nevím co.Poradíte mi prosím kde je chyba?Předem moc děkuji.

5. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj drahulína,
    asi někdo hledá sousedy ... a pokud se ti nabídka zobrazí tak nemáš maximum sousedů
    mrkvovo-jablečná směs nepadá, ale vyrábí se v marmeládovně - více info ma mrkvovo-jablečné směni najdeš ZDE
    můžeš ji koupit i na trhu a padá z beden.
    dále pak padá z řádků:
    Řada na magickém stonku "Venkovské malovánky"
    Řada na magickém stonku "Duhové Velikonoce 1"

6. drahulína

drahulína Stálice fóra

Ze které bedny padá?Která dekorka má tu pravou bednu?

7. Bedlivé_oko

Ahoj drahulína,
    nejlépe najdeš pomocí hledaní - viz animace
    animacehledani.gif

výsledek tohoto hledání najdeš ZDE

Naposledy upraveno: 23/9/24
    pezt, bačkora85 a Kytka2001 tohle ocenili.
  8. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Stálice fóra

Můj dotaz směřuje na moderátora pezt: nebylo uzamčení mého dnes založeného návrhu na zlepšení hry, trochu přehnaně rychlé? Uznávám, že jsem před jeho vložením neprocházela archiv již dříve vložených návrhů zpětně až do února 2022, kdy jsi sám vložil částečně podobný návrh, ale to, co jsi tehdy navrhoval ty, jsem já do současného návrhu vložila pouze jako dovětek, tedy ve smyslu toho, kdyby byla mnou navrhovaná změna z nějakého důvodu technicky neproveditelná, nebo jinak nerealizovatelná. Návrh se týkal řazení komodit při nákupu ať už na tržišti nebo v semenářství dle aktuálního množství ve stodole, což rozhodně není totéž, proč jsi mi ten příspěvek zamknul. Nechci se hádat, jen to pokládám z tvé strany za trochu předčasné "nadšení". Zároveň se omlouvám, příště, až mě po xx letém hraní napadne způsob, jak by se hra dala malinko vylepšit, šoupnu nohama, nápad spolknu a nebudu už na fóru znovu otravovat.

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ღSisinkaღ

Tak buď vkládám jeden návrh a nekombinuju jej s dalším a stojím si za tím co jsem podal.
    Tak návrh podej znovu, a tak aby nekolidoval s dříve podaným.
    Rozumíme si ? ;)

bačkora85 tohle ocenil(a).
  10. rekinek2011

rekinek2011 Pisálek fóra

ahoj všem, kde a jak získám LUSKOUNA ????

11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

12. _mysak_

_mysak_ Pisálek fóra

Ahojky prosím o radu v Renzově jarmarku střílím všechny balonky a ve výsledku mám pouze dva někdy 4 kousky jak je to možné děkuji za odpověď

13. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj _mysaku_
    U balonků jde o to, že musíš každým výstřelem trefit balónek, pokud mineš, začínáš s násobením bodů od začátku:

upload_2024-9-24_13-57-28.png

Podrobný popis Střelby na balónky najdeš zde.

lacrima tohle ocenil(a).
  14. _mysak_

_mysak_ Pisálek fóra

Díky za vysvětlení

15. nada1968

nada1968 Pisálek fóra

Proč nejde dodávat rostlinu do té akce za 10 h má končit a vůbec to tam nejde dodat z rakve hop

16. jirbla

jirbla Pisálek fóra

Nejde dodávat rostlina do rakve hop

17. Bedlivé_oko

Ahoj nada1968, jirbla

RT o problému ví a řeší to. Prosíme o trpělivost

18. nada1968

nada1968 Pisálek fóra

i ohromujicí nálepky nejdou dávat

19. Bedlivé_oko

ahoj nada1968,
    problém s nálepkami je hlášen ZDE. Pravděpodobně se to týká i ohromujících nálepek - tyto vlastně zpřístupňují nálepky které nemáš.

20. Monisek202

Monisek202 Zelenáč fóra

Prosím, kde najdu vajíčko morouse co jsem si zakoupila v Renzově obchodě, v liště mezi dekoracemi ho nemám, Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.