Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 09/2024

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem dasa1143, 1/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. gorilka0081941

gorilka0081941 Perspektivní autor

děkují za informaci a přejí hezky den

2. evok15

evok15 Zelenáč fóra

Nemůžu psát z hlavní farmy, tak píši s vedlejší. Už pár dní se hra sekne a nejde se do ní přihlásit a to půl hodiny až 2 hodiny, co se s farmou děje? Teď zrovna v Opeře se nemůžu přihlásit do hlavní farmy, jsem v Edge přihlášená na vedlejší farmu a tam to bez probléémů jde. Hlásí mi to 503 nebo 504 chybovou hlášku

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

evok15 - výjimečně zavírám oči nad dvojí identitou. Byly hlášené nějaké problémy s přihlášením do hry. Nyní již hra funguje. Zkus pročistit prohlížeče.

Přeji hezký den

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už jsem na příjmu, evok15 je moje vedlejší farma a příspěvek maži a omlouvám se.
    Dnes se mi to stalo už podruhé, ráno po půl 8 hodině a teď zase, vždy první co udělám tak pročistím od kukís a také zrestartuji PC, to jsem teď neudělala, abych zůstala přihlášená aspoň na jedné farmě. Takže tím to není, zlobí to stále a už to trvá dobrých 14 dnů

5. Farmářka_X

evoku57 - super, že se ti podařilo přihlásit. Tvůj příspěvek jsem obnovila, abych nebyla za trubku trpící samomluvou. To že farma chvílemi nejde to víme. Jediné co můžeme je to nahlásit a to je vše.

Přeji hezký den

6. Lisbet304

Lisbet304 Pisálek fóra

Zdravím, chcem sa spýtať ohľadne balíčkov navýšenia levelu...%-á BS/TBS, ktoré poskytujú sú úplne zo všetkého? Rastliny, stromy, stajne, dielne, dekorácie? A čo BS zo stoniek v nebi a BS zo zákazok vo farmárskej hale...to asi nie, či hej?

Vopred vďaka za info.
    S pozdravom
    Lisbet

Farmářka_X
    ďakujem za promptnú odpoveď

Naposledy upraveno: 16/9/24
  7. Farmářka_X

Lisbet304 - přesně jak píšeš. Na stonek a zakázky či úkoly se navýšení nevztahuje.

Přeji hezký den

Lisbet304 tohle ocenil(a).
  8. ludpolda

ludpolda Rádoby autor

ahoj, prosím o radu - kde se dá sehnat nářaďový strom ? V obchodu ho nemám a při obchodování nebyl také . Děkuji

9. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj lulpoldo
    Nářaďový strom šlo získat během některých akcí - podrobněji zde.
    A nebo to zkus zeptat se během akce Obchoduj a daruj...
    *Tak bohužel v této akci dostupný není...

10. gorilka0071941

gorilka0071941 Rádoby autor

ahojky píši vám to těžce sem moc sklamana nevím jak to mám udělat na plošině v na farmě mám superhnojivo obrovský strom a na nou xxl tedka sem dostala xxl suzin obrovsky strom ale nemůo_Ožu ho položit kde bych našla zaklad abych mohla položit xxl na něj prosím vás o radu děkují moc

11. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj gorilka0071941,
    predpokladám, že Zuzin obrovský strom XXL si získala z Bedne s farmářskými zásobami XI(klikni), debna obsahuje upgrady stromov bez základu, ak nemáš základný strom, zostáva len čakať, kedy sa ho pošťastí získať,
    alebo splniť úlohu v Družstve Hubatý hrách, tam je v odmenách základný Zuzin obrovský strom.

charlie.b46, Peto121 a bačkora85 tohle ocenili.
  12. pulec1

pulec1 Pisálek fóra

Ahoj,v neděli 15.9. kvůli elektrice( nešla wifi) jsem si nemohla odkliknout dení dárek, takže jsem o jeden den pozadu,jde to nějak abych se to srovnalo?Děkuji za odpověď

13. Kytka2001

Ahoj pulec1
    Bohužel to možné není.

14. pulec1

pulec1 Pisálek fóra

Nedá se nic dělat.Hezký den

15. farmicka.86

farmicka.86 Pisálek fóra

Několik mých přátel v hodně vysokých levelech se teď červená, předpokládám, že mají v tuto chvíli úplně jiné starosti kvůli záplavám... Nemohla by RT na nějakou dobu dát všem hráčům mimořádnou dovolenou, než se ta hrůza přežene?
    Jinak moji milí přátelé, budu vás znova hledat, pokud se mi ztratíte z očí a nebudu vás nahrazovat jinými. Přeju všem, aby povodně přežili ve zdraví a pokud byli zasaženi, aby vše v rámci možností dobře dopadlo a mohli se vrátit zpátky domů .... my šťastnější myslíme na vás!

.SilverAngel. a Prepperka tohle ocenili.
  16. Kytka2001

Ahoj farmicko.86
    Krátký prostoj na barvu teploměru vliv nemá... spíše jde o déle nehrající hráče.
    Ostatně můžeš zkusit těmto hráčům poslat holoubka, ale moc šancí tomu nedávám - pokud hráč nehraje, zřejmě si nepřečte ani zprávu ve Farmeramě...
    A protože se ve světě furt něco děje, nelze očekávat "mimořádnou dovolenou" - Farmeramu nehrají jen hráči ze střední Evropy, ve které byly některé regiony zasaženy povodní.
    V mysli jsem samozřejmě se všemi zasaženými - držte se!!!

17. nada1968

nada1968 Pisálek fóra

nejdou mě koupit floreny když dam koupit tak se mě stránka otevře ale jsou přes celou stránku čáry s informacemi ve velkém a nic s
    tím nejde dělat

18. Farmářka_X

nada1968 - hraješ v klientovi nebo v prohlížeči?

Přeji hezký den

19. nada1968

nada1968 Pisálek fóra

pres klienta

20. Farmářka_X

nada1968 - zkus si v prohlížeči ve kterém se ti otevře "nakupovací stránka" upravit zoom. V některých prohlížečích funguje stisknout klávesu ctrl a zatočit kolečkem myši popřípadě klávesa ctrl a klávesa plus, mínus.

Přeji hezký den

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.