Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 08/2024

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem dencice, 1/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

MajkaH123 - děkuji za upřesňující informaci - odpověď na tvou otázku bys našla pokud bys jsi dočetla můj příspěvek nad svým.

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  2. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

• Necituj příspěvek pod který píšeš. Farmářka_X
    **Smazaná citace**

Farmářka_X

Dekuji za odpoved.Sezonu delam,bohuzel nikdy nedokoncim,takze stonek zustane prazdny,-.-

Naposledy upraveno moderátorem: 20/8/24
  3. Farmářka_X

MajkaH123 - není za co.

Prosím necituj příspěvek pod který píšeš stačí oslovení

Přeji hezký den

4. verudle

verudle Pisálek fóra

splnila jsem akční pokus a ne jednou a musela jsem hrát ten samý pokus znovu a sebralo mi to i pracně namleté pokusy .Takže tímto způsobem hru nedokončím .Děkuji,a tak si myslím jestli má cenu hrát a prát se systémem.

5. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj verundle
    Co míníš tím "splnila jsem akční pokus"? Myslíš tím snad hned ten první? Pokud ano, potom proč jsi ho plnila vícekrát, když byl jednoduchý (co si pamatuji)?
    U mě vždy po úspěšném vyřešení zadání (ať již v limitu či přes limit - tedy bez bonusové odměny) panďulák poskočil o políčko vpřed. Tobě snad ne?
    Prosím, specifikuj lépe svůj popis, abych se mohl zamyslet nad tím, co se vlastně mohlo stát na tvé farmě...

EDIT (9:06): Konzultoval jsem to s kolegyní moderátorkou - zřejmě jsi nedokončila nějakou úroveň v časovém limitu. v takovém případě panďulák zůstane na stávajícím políčku (čeká, že to zkusíš uhrát v limitu), nicméně k dispozici je i následující políčko, na kterém můžeš v pohodě pokračovat.
    Není nutné odehrát v časovém limitu vše, pokud se člověk smíří pouze se základní odměnou (taková bedna XXL apod. asi nestojí za stovky vyplácaných akčních kytek, nemyslíš?)...

lacrima a bačkora85 tohle ocenili.
  6. verudle

verudle Pisálek fóra

Splnila jsem 14/40 a 16/40 v časovém limitu a panďulák mi neposkočil.vím že tam ještě něco napsali ale nádhera to nebylo.jako když se vždy dokončí.Když jsem kliknula na další pokus ,naskočil mi opět ten samý úkol

7. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj verundle
    V takovém případě ti doporučuji obrátit se na technickou odporu. Jak na to, najdeš zde.

EDIT (odpověď na příspěvek níže): Jsem rád, že se vše vyřešilo a blahopřeji k dosažení stonku...:D

8. verudle

verudle Pisálek fóra

• Příště prosím nepiš dva příspěvky pod sebe, ale použij odkaz Upravit pod svým příspěvkem. Psaní více příspěvků za sebou je považováno za SPAM - Kytka2001
    Zapomeňte na vše ,dnes panďulák skákal jak má.stonek jsem dostala a jestli byly nějaké ztráty, vem je třeba čert,díky

jenže s technickou podporou je dlouhá domluva a už jsem zažila že mlčí

Naposledy upraveno moderátorem: 21/8/24
    Kytka2001 tohle ocenil(a).
  9. Lisbet304

Lisbet304 Pisálek fóra

Dobrý deň prajem, mala by som otázku k získaniu ZVERINCA na farme.
    Získať ho ide ktorým z týchto spôsobov?
    A, najprv musím aktivovať runu na strome a až potom môžem zakúpiť vo farmárskom obchode za florény
    alebo
    B, môžem sa rozhodnúť, či si aktivujem runu, alebo kúpim zverinec za florény

Vopred vďaka za odpoveď

10. Farmářka_X

Lisbet304 - za B je správně. Zvěřinec můžeš koupit v obchodě za fl a jeden je k dispozici za hvězdičky na stromě moudrosti. Není nutné nikde nic aktivovat. Vše o skladištích najdeš ZDE

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  11. Lisbet304

Lisbet304 Pisálek fóra

Farmářka_X ďakujem krásne a prajem pekný deň tiež

12. Farmářka_X

Lisbet304 - není za co

Přeji hezký den

13. nada1968

nada1968 Pisálek fóra

kdo dela hedvabi a kde ho sezenu dekuji

14. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj nada1968
    hedvábí se dělá na hedvábné farmě

více info zde

lacrima tohle ocenil(a).
  15. mesyna

mesyna Pisálek fóra

Dobrý den,
    chci se zeptat co dělám špatně. Dokončila jsem všechny úkoly v "Farmářská výuka na ostrově" II. Za získané mince jsem si koupila vše v hlavních odměnách tzn. místo na stonku + všechny dekorace. Ale nedaří se mi řadu na stonku aktivovat, protože mi to píše, že není v mém inventáři. Když jdu na farmu tak v inventáři je. Co s tím ?

16. Farmářka_X

mesyna - dekorky z této akce jsou pluskové. Je potřeba vyhodit je někde na plochu. Vypotřebovat bonusy, které poskytují a pak zbourat a vložit do stonku

Přeji hezký den

lacrima a mesyna tohle ocenili.
  17. mesyna

mesyna Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod který píšeš. Farmářka_X
    Farmářka_X

děkuji

**Odstraněna citace**

18. Farmářka_X

mesyna - není za co

Není třeba citovat příspěvek pod který píšeš. Stačí napsat příspěvek nový a oslovení.

Přeji hezký den

19. .helí26.

.helí26. Rádoby autor

ahoj, kde můžu aktivovat mod dovolené´ ´děkuji

20. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.