Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 08/2024

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem dencice, 1/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. drahulína

drahulína Stálice fóra

Ahoj.Již asi před měsícem jsem prosila na podpoře o opravu nádrže na vodu.Stále mi ukazuje že je poloprázná i když je plná.Do dneška se nic nezměnilo.Vím že máte asi dost jiných oprav ale nedá se to opravit od vás?Předem moc děkuji.

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

drahulína - bohužel cokoliv opravit na farmě není v našich silách. Kdyby bylo tak neustále nečekáme na jiné podstatnější opravy. Pokud máme něco k opravě, předáme do vyšších míst a jsme odkázáni na to zda nám to opraví.

Přeji hezký den

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj drahulína

A kdy se ta nádrž zobrazuje poloprázdná?, při jaké činnosti nebo co děláš předtím. Chce to lepší popis problému.

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Mohl by nám někdo říci,co způsobuje neustálé výpadky fóra ?!?

5. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj kaolín11,

mám tu červené tlačítko na forum (stiskem vypni - tahem zapni) ... a pezt má tlačítko na hru. - tlačítko na fórum nám dává klid a u tlačítka na hru je to naopak :)

a teď vážně problém je mimo BP ... je to někde u poskytovatele fóra

6. polacka

polacka Vévoda fóra

Hezký večer. Také jsem se nemohla dostat na fórum, hlásilo mě to chybu 504 překročen časový limit brány. Načítání fóra bylo krátké, v tom asi problém nebyl. Je nás víc, co se nemůžou dostat na fórum? Chtěla jsem už psát na podporu.

7. Bedlivé_oko

ahoj polacka,
    čtí příspěvek nad svým .. problém je mimo BP - na podpoře Ti nepomůžou - nemají jak.. problém je u poskytovatele fóra. Já zkusil lampárnu a taky to nepomohlo..

8. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

• Nepiš více příspěvků za sebou. Příspěvky jsem Ti sloučil. Pokud chceš něco doplnit použij EDIT Děkuji Bedlivé_oko
    velice se omlouvám že vám piší na dotaz dělám v drůžstvu patek na farmě 4 úkoly sem splněla a 5 mi nejde otevřít

nevím proč na kubika kučeraviho klikam a nic prosím o radu a moc děkují chtěla bych to dodělat

**** sloučeno ****** Bedlivé OKO *******

Naposledy upraveno moderátorem: 8/8/24
  9. Bedlivé_oko

ahoj gorilka0081941.
    to je logické - pátek na farmě má jen 4 ukoly. takže pátý nejde - jelkož není.
    Navíc na pátek na farmě nemáš úkolový lístek - ten dostaneš zítra ... takže podle mně máš splněno po-čtvrtek a pátek budeš moci shodou okolností moci splnit v pátek :)

Y_n_O, lacrima a bačkora85 tohle ocenili.
  10. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím, zajímalo by mě, kde mám získat výběh pro komodského draka. V úkole jsem získala tento výběh oranžový, ale je mi vlastně na nic. Tak jak je tedy akce vymyšlená, když se odměna nedá využít.

11. Bedlivé_oko

ahoj babiadaniel25b,
    popis komodského draka je zde. Byl v akci blázni do zvířat. Nyní můžeš zkusit sehnat při akci Obchoduj a Daruj -- trvá do půlnoci

lacrima tohle ocenil(a).
  12. slechtajara

slechtajara Perspektivní autor

Bedlivé_oko.Ono jde spíše o to,že v popisu odměn je základní výběh draka a oranžový okounek,ale ve hře je to bohužel opačně.

lacrima tohle ocenil(a).
  13. Bedlivé_oko

lacrima tohle ocenil(a).
  14. slechtajara

Díky,bohužel bych to bral obráceně,ale ještě tam zůstal ten oranžový okounek.

15. Bedlivé_oko

ahoj slechtajara,
    okounek je tam 2x -- jednou základní a jednou oranžový :)

16. slechtajara

Bedlivé_oko,omlovám se ,ale asi jsem slepej.Já tam mám krunýřovce oranžového.

lacrima tohle ocenil(a).
  17. lacrima

lacrima Titán fóra

Ano, je to tak, jak píše slechtajara ... poslední odměnou ve hře je
    Jezírko pro krunýřovce plochoústého II - oranžové

18. Bedlivé_oko

ahoj lacrima, slechtajara
    chyba se vloudila .. a ja se blbe podival. kolega opravil.
    dik za info

lacrima tohle ocenil(a).
  19. Bedlivé_oko

ahoj slechtajara,
    blbe jsem se podival. kolega opravil

20. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím, no a co teď s tímto problémem. Šla jsem do akce s tím, že získám Komodského draka. Dodala jsem spoustu šlechtěnců, zvířat a parfémů. Koupila superkrmivo za 250 Kč a výsledek je nula. Mě se to nelíbí. Chápu, že se může vloudit chybička, ale tak to potom musí také mít konec, který hráče nepoškodí. Zkuste si v OaD získat komodského draka, je to nemožné. Já ho ale chci, tak ať ten co tu chybu udělal ji také napraví.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.