Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 08/2023

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Ivca1111, 24/7/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Sheron11

Nyní už by to mohlo fungovat

.SilverAngel. a Sheron11 tohle ocenili.
  2. -andulka03-

-andulka03- Rádoby autor

Prosím proč mně to stále vyhazuje, od večera se nemohu připojit od 20 hod, vždy kdy si nakoupím kombajn, pak se nemohu ke hře dostat, tak mám peníze fuč za floreny. Stále to po mně chce souhlas jak český tak v cizím jazyku. poslední dobu se nemohu k farmě přihlásit stále to jen načítá. jak na stonku tak na baharamě. Tak jsem se dnes rozhodla že už nebudu vkládat do té hry žádné peníze protože to nemá cenu. Ráno jdu do práce a zas se ke hře dostanu až večer. Pak nic nesplním a unikají mi ceny na stonku. Děkuji

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Co se děje s farmou, nejde přejít z plochy na plochu, když to načte stonek, tak ten je prázdný, je to tím věčným odsouhlasováním? Stále jdou ovečky a nic, není to k tomu, jen si tak hrát

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -andulka03- , evoku57 - jak psal kolega o pár příspěvků dříve >>KLIK ZDE<< výpadky farmy souvisí s útoky DDoS útoky.

Přeji fajn hru

5. kytička62

kytička62 Aktivní autor

ahoj, co vyrábí duhový strom nebo je to jen dekorka. Díky.

6. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kytička62 je to jen dekorace viz FAQ.

7. Bobulka1

Bobulka1 Rádoby autor

Dobrý den, už mi připadá, že to stálé odklikávání "poděkování" v češtině a němčině, nám zůstane nebo se mýlím ? Už to obtěžuje, asi nejenom mě, dost dlouhou dobu. Děkuji

darinamandarina, ondra_k a hroudov tohle ocenili.
  8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Bobulka1 - jak už bylo několikrát zmíněno, vývojáři na tomto problému pracují

Přeji fajn hru

bačkora85 tohle ocenil(a).
  9. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Moc děkuji za vysvětlení.

10. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak i já dnes mohu říct, že se zvuk náhle vrátil, jsem zvědavá na jak dlouho :pa také se mi neustále zobrazuje odsouhlasování jak v češtině, jak v němčině, a farma jde velmi špatně. ale to tu píše většina

darinamandarina tohle ocenil(a).
  11. maribeja

maribeja Stará škola

zase nejede farma a je to každý den a nejde sklidit zbytečně se vyhazují bonusy a i s nimi se akce nedokončí,to už je dva dny za sebou ukazuje se chyba 503
    503 Service Temporarily Unavailable a nebo tato An error occurred while processing your request.
    Reference #97.e4f1502.1691773355.371a5c6

Naposledy upraveno: 11/8/23
  12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Bohužel zase probíhají DDoS útoky, bohužel s tím nic neuděláme. IT oddělení se snaží se snaží dopady na infrastrukturu snížit.

evinana tohle ocenil(a).
  13. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Mě už to vážně neba,když mám čas jít na faru tak to nejde,je to čím dál víc na prd a dostat se do hry je zázrak, pak mám akci udělat když nemužu ani nic dělat,ty ukoty se dějí čím dál více a jednou se ani už nedostaneme nikdy do hry a bude amen z hrou.

14. Sheron11

Sheron11 Pilný autor

Po 1,5 hodině se mi podařilo přihlásit alespoň sem, na farmu se mi to ještě nepodařilo. Těch bonusů co propadlo >:( Když už se konečně daří alepoň v jedné akci, tak to nesplním díky útokům, které jsou čím dál častější a nepřístupnost farmy čím dál dělší. Včera se mi podařilo dostat na farmu cca po 35 minutách. Plné sloty bonusů přišly vniveč:mad:

15. kulička

kulička Rádoby autor

Možná by ubylo dotazů či stížností, kdyby se problém oznámil jako oficiální zpráva, jak to mají na jinojazyčních platformách.

16. razari

razari Pisálek fóra

Vzhledem ke včerejší nemožnosti se přihlásit do hry, naposledy odzkoušeno po 21h, jsem přišla o možnost vyzvednutí denního dárku a tím pádem budu mít posunutý jejich výběr o 1 den a poslední tudíž nemám šanci získat. Co s tím???

17. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

chcj se zeptat, proč se včera opět nedalo dostat do hry?cca od 18.h až do noci? internet fungoval , s tím nebyl problém.díky

drahulína a sabma411 tohle ocenili.
  18. -andulka03-

-andulka03- Rádoby autor

AHOJKY jak je možné, že mně to ve středu večer, ani včera nepustilo ke hře. Stále to chce cizí schválení, a to samozřejmě nekliknu tak mně to ke hře nepustí. Snad schválím v českém jazyku tak nebudu ještě v cizím jazyku. Tak zas mi kombajny na vše se zkrátili, zbytečně vyhazovaní peněz, abych si nakoupila ve slevě pomocníky, když se pomalu více jak 30 hodin tam nedostanu. PA

drahulína tohle ocenil(a).
  19. -Stýví-

-Stýví- Pisálek fóra

bude nějaká náhrada za pomocníky, 30 hod je fuč

20. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Ako sa bude riešiť denný darček? 2x bol výpadok hry a teraz mi chýba 2x deňný darček to znamená, že nezískam bonus pretože sa nedostanem na koniec mesiaca. Prišla som 2x o pomocníkov 2x o MJZ. Mali by ste to mať tak zabezpečené, že ked sa to stalo raz už by sa to nemalo stať druhý raz, ved ste určite perfektný počítačový experti.

hroudov tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.