Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ferda - pokud jsi dělal sezony tak v inventáři nebo někde na ploše

Hezký den

2. Dagmaruša

Dagmaruša Rádoby autor

Ahoj, mám problém s platbou. Mám přednastavenou platbu kartou ale napíše mi to, že platbu nelze provést. Když zadám platbu ručně, tak to jde ale přicházím tím o bonusy.

3. ferda

ferda Pisálek fóra

Děkuji budu hledat

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Dagmaruša - stalo se to ojediněle nebo se to stává pravidelně? Zkus to proložit jinou platební metodou.

-----------
    ferda - není za co

Hezký den

5. Dagmaruša

Dagmaruša Rádoby autor

Farmářka_X Stalo se to již 3x až teď po novém roce a jinou platební metodu nemám. Ještě mě napadlo smazat tu uloženou a znova uložit. Teď mi došlo, že je to blbost, se to smaže když zadávám platební údaje.

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Dagmaruša

Doporučil bych smazat platební údaje o kartě v bance ve městě. Poté bych restartoval hru a následně bych něco koupil, a při koupi bych uložil platební údaje o kartě znovu. Potom by už to mělo fungovat normálně.

7. Dagmaruša

Dagmaruša Rádoby autor

petz děkuji až půjdu do banky, tak zkusím

8. pezt

lacrima tohle ocenil(a).
  9. Dagmaruša

Dagmaruša Rádoby autor

Petz ano myslela jsem banku ve hře ale jde o to, že teď nebudu nic kupovat, tak nemůžu vyzkoušet

10. pezt

Dagmaruša

Rozumím ;)

Když tady vidím některé otázky, tak už musím být opatrný :p

11. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

mám dotaz na počet semínek úkol pro Šedáka je umísti na pole 12 semínek střevníčku pantoflíčku,dal jsem to už 3x a úkol není splněn

12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

dedek1947CSA - ještě ti chybí umístit 2 semínka.

13. Dagmaruša

Dagmaruša Rádoby autor

Ahoj, tak se můj problém s placením uloženou kartou po smazání a opětovném uložení nevyřešil, dokonce mi přišla sms, že došlo k zneužití karty. To vypadá, že mě banka takto platit nedovolí. Do nového roku problém nebyl až po novém roce.

14. michalek358

michalek358 Pisálek fóra

Ahoj, včera tj. 21,ledna 2026 jsem dostal denní dárek dekoraci Teplé kakao,... Ještě včera byla umístěna na plochu a dnes se nezobrazuje, ale při najetí na ni kurzorem na ploše je umístěna, ale vidět není. Stornem se dekorace vrátila do lišty a zpět umístit na plochu jde, ale vidět není, prosím o radu co s tím . Děkuji

15. pezt

Ahoj Dagmaruša

Můžu se zeptat o jakou banku se jedná ?
    To je zvláštní, s tímto jsem se ještě nesetkal, je možné že banka blokuje odchozí platby pokud se často opakují, a chtějí následně potvrzení o tom že to děláš vědomě.

Ahoj michalek358

Je možné že vypadla grafika, zeptám se na to, jinak samozřejmě dekorace funguje tak jak má

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dnes mi také vypadla grafika na vedlejší farmě, na všech plochách se mi ztratily některé dekorky a stačilo se znovu nalogovat

17. pezt

Ahoj evoku57
    Tohle není tím, tady to prostě není ;)

18. Dagmaruša

Dagmaruša Rádoby autor

petz jsem u české spořitelny

19. pezt

Dagmaruša

Mám také českou spořitelnu už leta, a žádné takové problémy nemám.
    A co se děje teď při pokusu něco koupit ?

20. Dagmaruša

Dagmaruša Rádoby autor

Petz stále je to stejné, napíše to, že platbu nelze provést a přijde mi sms, že došlo k zneužití karty. Asi tam budu muset zavolat a zeptat se v čem je problém