Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. rosnička007

rosnička007 Obyvatel fóra

Kontrolovala jsem a infobox mám zapnutý.Ještě zkusím restart.Díky za radu a snad už to půjde.Tak ani po restartu....
    V Alpách mi to funguje,jinak ne.

Naposledy upraveno: 19/12/24
  2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

rosnička007 a máš zapnutý zimní motiv? (sníh na farmě). Pokud ano, zkus ho vypnout a hru restartovat. Pokud to ani tak nebude fungovat, obrať se na herní podporu.

rosnička007 a lacrima tohle ocenili.
  3. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Prosím, kde najdu dekoraci extrémní sportovec?

-samadoma- tohle ocenil(a).
  4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

.mamaz. dekorace Extrémní sportovec ještě není ve hře. Řádek se objevil předčasně. Je potřeba počkat a hlídat oznámení.

Přeji hezký den

5. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Díky. A hezké svátky.

6. Farmářka_X

7. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

A ještě jeden dotaz. Při šlechtění jsem získala teplé kakao. Jaké má využití? Díky za odpověď.

8. rosnička007

Reaguju na radu sopti ale nemůžu najít zrušení zimního motivu...Hledala jsem kde se dalo a nic nenašla.A ukazatel na farmě pořád nefunguje.Zatím jsem znovu odinstalovala-nainstalovala,restartovara,zkontrolovala aktivaci.Alpy fungují.

9. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

evainfo a rosnička007 tohle ocenili.
  10. Farmářka_X

.mamaz. - teplé kakao je padátko ve víkendovce ZDE

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný den, nejde mi stáhnout klient. Co udělat, aby se obnovil. Píše, že mám opakovat za chvíli, stejně to nejde.

Další dotaz, jak se jmenuje nová plocha, dala jsem tam zvířata, stromy, dekorace, pole nejdou . Plocha se bude asi později rozšiřovat. Děkuji za zprávy a pěkné vánoční svátky.;););)

12. Farmářka_X

mamča50 - plochu co nejspíše myslíš je Slunečnicový vrch. To proč ti nejde stáhnout klient nevím, ale zkusíme to postupně rozchodit. Prvně zkus restartovat router a po té celé PC.

Přeji hezký den

lacrima a mamča50 tohle ocenili.
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Za zpoždění začátku akcí bude pro vás přichystána kompenzace, kterou si budete moci vyzvednout přes novinky ve hře.

1x Zázračná bedna "Piccolo"
    5x párty lístek
    1x Bedna s mísami sušenek

Začátek: 20.12. ve 14:00 hod.
    Konec: 23.12. ve 14:00 hod.

Toto je nové oznámení ze včera a kde nic, tu nic, nic se neděje, zase zpoždění

14. Farmářka_X

evoku57 - nezapomněla jsi restartovat hru? Já balíček v novinkách vidím

upload_2024-12-20_14-10-19.png

Přeji hezký den

bačkora85 a lacrima tohle ocenili.
  15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Moc děkuji, rozeběhlo se to, přeji příjemné prožití vánočních svátků a málo zlobení s neposednými farmařícími. ;););)

lacrima tohle ocenil(a).
  16. Farmářka_X

mamča50 - tak to je super. Jsem ráda, že se to povedlo vyřešit.

Přeji hezký den

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Farmářka díky, hledala jsem v prvním řádku, proto jsem to rychle smazala, abych nebyla za tydýt, bylo to tam díky

18. Farmářka_X

evoku57 - není třeba dotazy mazat. To že se zeptáš není ostuda a určitě nejsi za tydýta. Ale tím, že smázneš svůj dotaz děláš tydýta trpícího samomluvou ze měxD Tak prosím, příště dotaz nemaž ;)

Přeji hezký den

PS: Dotaz jsem obnovila

19. rosnička007

Ahoj!Problém s ukazatelem polí stále trvá.Vyzkoušela jsem vše,na jiném prohlížeči taky ukazatel nefunguje.Alpy s ukazatelem fungují.Včera odpoledne jsem psala na podporu,ale zatím žádná reakce. Kde je problém,netuším.:sleepy:

20. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj rosnička007,
    co tím prosím myslíš ukazatel polí nefunguje ? můžeš prosím přesněji popsat a přiložit nějaký screen kde to bude vidět ?