Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 08/2023

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Ivca1111, 24/7/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

mituli - není za co
    --------------
    Peto121 - to nebylo nutné-.-

Přeji fajn hru

mituli tohle ocenil(a).
  2. MarianoGirl2

MarianoGirl2 Pisálek fóra

Ahojte! Ešte stále sa tu len rozkukávam, tak sa chcem opýtať na Piccolo debnu - je tam nejaká nevýhoda, ak si ju dám do okrasnej záhrady a počkám na jej "vyliahnutie" tam? Matne sa mi marí, že som v nejakom vlákne narazila na informáciu, kde túto debničku ideálne dávať/nedávať, ale neviem si spomenúť, čo sa tam o nej presne písalo.

Viem, že keď sa dekorácia vyliahne, už ju nemôžem presunúť, kým ju celú nepozbieram, ale možno to bolo niečo s florénovým stromom, ktorý by z okrasnej záhrady nefungoval? Alebo som sa úplne poplietla a zle si to pamätám?

3. Farmářka_X

Ahoj MarianoGirl2 - ano jak píšeš ze Zázračné bedny „Piccolo“ >>KLIK ZDE<< je možné získat ziskové dekorace, které se nevyplatí bourat před vypotřebováním bonusu. Proto je dobré si rozmyslet kde ti případné dekorace nebudou až tolik vadit. Florenový strom >>KLIK ZDE<< je možné postavit kamkoliv

Přeji fajn hru

MarianoGirl2 tohle ocenil(a).
  4. MarianoGirl2

MarianoGirl2 Pisálek fóra

Ďakujem krásne! :)

5. Farmářka_X

MarianoGirl2 - není za co

Přeji fajn hru

6. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím, opět se nemohu přihlásit na Farmeramu přes klienta.

7. Farmářka_X

Ahoj babiadaniel25b - cituji kolegu, který odpovídal >>KLIK ZDE<< V prohlížeči akce běží od 16:00. V samostatném klientovi byl problém u nové verze, ale nyní by již akce měla běžet v obou.

Přeji fajn hru

8. babiadaniel25b

Zdravím Farmářko, Už se mi to podařilo. ALE měla bych ještě jednu připomínku. V levlu 229 fakt nepotřebuji po každém kliknutí číst informační okno od kterého levlu mohu dělat to či ono. Určitě by víc hráčů uvítalo možnost toto okno vypnout.

modrýměsíc tohle ocenil(a).
  9. Farmářka_X

babiadaniel25b - jsem ráda, že se to podařilo. Kdyby se ti hra nějak dál zpomalovala, můžeš zkusit hru spustit přes prohlížeč. Třeba přes edge hra jede celkem obstojně. Co se týká vyskakovacích oken tak ty jako modíci opravdu neovlivníme.

Přeji fajn hru

10. babiadaniel25b

Díky za info, budu si na to myslet a až bude další anketa pro hráče, tak se ozvu do připomínek.

11. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

budou se moci v budoucnu prodávat šlechtěnci z nemrtvé ovce?

12. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

dedek1947CSA to je ve hvězdách. :)

.SilverAngel. tohle ocenil(a).
  13. novafarmicka

novafarmicka Rádoby autor

Ahoj. Chtěla bych se zeptat.proč mi stále nejde otevřít každodenní dárek a proč mám počet přihlášení 4 dny? Hraji každý den Na farmě kde jsem se před výpadkem stačila přihlásila vše je jak má být...Děkuji za odpověď..

14. Farmářka_X

Ahoj novafarmicka - scripty po výpadku farmy na otvírání dárků z kalendáře denních dárků od Kubíka stále běží. Info >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

15. novafarmicka

novafarmicka Rádoby autor

Farmářka_X
    Děkuji za odpověď. Pěkný den přeji....

**Odstraněna citace**

Naposledy upraveno moderátorem: 29/7/23
  16. Farmářka_X

novafarmicka - není za co.

Prosím necituj příspěvek pod který píšeš

Přeji fajn hru

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) chci se zeptat na položky v Rama obchodu na které vždy čekám. Podle času jsou už nové, ale nejsou obnovené nové

nákupy ... ještě jsem
    nic nevybírala, je to z minula. A ještě otázka na nový stonek, který je v kategorii předmětové a měl by být správně v ostatních, tak jestli to předáte dál, děkuji :p

18. Farmářka_X

Ahoj evainfo - časomíra ukazuje čas do obnovení položek u tebe za 37:58 hod. Stonek předám

Přeji fajn hru

evainfo tohle ocenil(a).
  19. mamcalenca

mamcalenca Pisálek fóra

Ahoj, pročetla jsem kdeco, ale nepochopila jsem script pro každodenní dárek. Díky výpadku jsem stále o 1 den pozadu, to se na konci srovná automaticky?
    Kalendář mám ok, "výpadkový" dárek šel zpětně otevřít.
    Díky za info či radu.

20. Farmářka_X

Ahoj mamcalenca - všechny scripty ještě nemusí být dokončeny. Jak bylo napsáno v oficiálním oznámení >>KLIK ZDE<<. Scripty poběží dlouhou dobu

Přeji fajn hru

bačkora85 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.