Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 05/2025

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Billy08, 1/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Chci se zeptat - nastavení času, nějak mi to hapruje. Na základní stránce fóra mám poslední přidanou akci označené přidání - Včera v(e) 8:29 PM - když příspěvek rozkliknu, mám tam Dnes v(e) 10:00 AM.
    Jde to nějak upravit? Nenašla jsem. Spíš mi jde o to abych na základní stránce viděla aktuální dobu dodání (už párkrát jsem jen narychlo koukla, neměla čas rozklikávat - navíc to na mobilním netu je někdy docela fuška, nejde to - a neviděla jsem žádný nový příspěvek. A pak mi leccos uteklo :p)
    EDIT - nastaveno mám UTC+1 Středoevropský čas

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

janaj - můžeš prosím uvést o jaký příspěvek se jedná? Pokud jsou to ofi oznámení tak tam je to správně. V 8:29 PM byl příspěvek přidán s načasováním a zveřejněn byl v 10:00

3. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Farmářka_X jde o poslední příspěvek v AKCE. Na úvodní stránce (https://board-cs.farmerama.com/) mám, že byl příspěvek přidán včera a když příspěvek rozkliknu, tak že dnes. Ty hodiny by seděly, ale je tam rozdíl jednoho dne

4. holubova69

holubova69 Rádoby autor

prosim mam dotaz v klientovi se dnes nemuzu prihlasit skace mi tam ucet neexistuje aheslo neni spravne a davam to sami co jsem mela a v normalni hre mi to jde jak byla pred tim ale ta je mala a seka se to dekuji za pomoc

5. Farmářka_X

janaj - jak jsem psala výše Včera byl příspěvek přidán a načasován, aby se zveřejnil dnes v 10. Takže je to v pořádku žádnou chybu nevidím
    -------------
    holubova69 - pokud ti to hlásí, že účet neexistuje nebo špatné heslo evidentně něco špatně zadáváš.

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  6. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Farmářka_X jooo tak to že byl načasován a přidán včera, jsem nepochopila. A dnes se zveřejnil. OK.Děkuju

7. Farmářka_X

janaj - není za co

Přeji hezký den

janaj tohle ocenil(a).
  8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Prepperka

Problém jsem nahlásil a založil na něj ticket, musíme počkat na opravu, díky za nahlášení

Prepperka, lacrima a .SilverAngel. tohle ocenili.
  9. medved222

medved222 Komisař fóra

Zdravím,
    chtěla jsem koupit balíček klíčů S, ale ve farmářských potřebách není vůbec v nabídce a v Protěžovém údolí je šedý. Podle současné akční nabídky by měl být L a také S.

lacrima tohle ocenil(a).
  10. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj medved222
    Já to v nabídce mám.
    upload_2025-5-28_16-23-27.png
    Mrkni se do své zásobárny Různé, jestli náhodou zakoupením nepřešvihneš dostupné množství... Pokud ano, může být problém právě tam.
    upload_2025-5-28_16-24-16.png

lacrima a medved222 tohle ocenili.
  11. medved222

medved222 Komisař fóra

Díky za radu, už mám zakoupeno, problém byl v zásobárně, trochu jsem musela provětrat.

kocieva a lacrima tohle ocenili.
  12. babiadaniel25b

babiadaniel25b Stálice fóra

Zdravím, od rána se mi farma hrozně seká a musím pořád restartovat. Ví někdo proč?

13. Farmářka_X

babiadaniel25b - nevíme proč. Zkus zkontrolovat internetové připojení. Dále můžeš zkusit vše pro bezproblémový chod hry ZDE

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK