Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 05/2025

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Billy08, 1/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

drahulína - kód byl platný do 17.5.2025 do 23:59 hod ZDE

Přeji hezký den

2. anca1957

anca1957 Zelenáč fóra

ahoj,prosím,jak získám "hedvábí"? děkuji

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

lacrima tohle ocenil(a).
  4. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Zdravím. Při prodeji na trhu mi stránka přeskočí kamsi a komodity na ní jsou zdvojené.Děje se to jenom mně nebo má někdo tento problém taky? Bylo to už včera.Jsem trh AD.

petinka a polacka tohle ocenili.
  5. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pavelkohl1
    Můžeš sem dát nějaké screeny s tvým problémem? Z tvého popisu netuším, co se děje... Jak na vložení obrázku, najdeš zde.
    Pokud ti nebudu moci pomoci (ani na základě vložených obrázků), budeš se muset obrátit na technickou podporu (jak na to, najdeš zde).

6. polacka

polacka Baron fóra

Mám ten samý problém od rána, zrovna jdu zjišťovat, co se děje a ejhle, nejsem sama.

Hraju v prohlížeči. Vyzkoušela jsem to na jiném a je to stejné.

Naposledy upraveno: 22/5/25
  7. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

pavelkohl1 a polacka problémy na trhu jsou nahlášeny. Jen pro upřesnění, hrajete v prohlížeči nebo samostatném klientovi?

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

9. polacka

polacka Baron fóra

Peto121, je to také na "vlastní zboží na trhu", takže se nedá ani zjistit, co tam na trhu mám.

Peto121 tohle ocenil(a).
  10. Dob

polacka můžeš to prosím upřesnit? Zatím víme o tom, že položky mění pořadí při změně kategorií nebo zavření sekce s nabídkami pro konkrétní položku. Dále dochází k duplikaci položek po vytvoření nabídky.

lacrima tohle ocenil(a).
  11. polacka

polacka Baron fóra

Jdeš na trh. Dáš výběr baha plodiny. Dáš vlastní zboží na trhu a máš tam všechny rostliny, které můžeš prodávat. Takže víš kulové, co tam na trhu máš.

lacrima tohle ocenil(a).
  12. Dob

polacka díky za upřesnění. U mě se to občas děje, pokud rychle přejdu rychle ze sekce Nabídnout zboží do sekce Vlastní zboží na trhu.

lacrima tohle ocenil(a).
  13. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Musela jsem odejet hraji v prohlížeči a není to v rychlém střídání stránek.

14. petinka

petinka Rádoby autor

Zdravím, mám ten samý problém s trhem od včerejšího večera a hraji v prohlížeči. Položky mám také zdvojené a míchají se mi věci z farmeramy i bahamaramy, i když zvolím pouze jedno. Do této doby jsem s tím problém nikdy neměla. Tak jen potvrzuji, že v tom nejste sami. Budu ráda za rady, co s tím. Hezký den :)

lacrima a polacka tohle ocenili.
  15. Dob

petinka je potřeba vyčkat, dokud nebudou chyby na trhu opraveny. Žádnou lepší radu v tuto chvíli nemám.

lacrima tohle ocenil(a).
  16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Zdravím a pozdravuji. Jsem za roky s mým PC dědečkem zvyklá, že se chová podivně, ale od včerejška pokaždé, když na fóru chci přejít na další nebo jinou stránku, tak jsem odhlášená, musím fórum zavřít a znovu se přihlásit. Je to chyba v mém zařízení nebo se to děje i někomu jinému?

17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Y_n_O

Žádné podobné hlášení nemáme
    Nějaký konkrétní prohlížeč ? otevíráš z klienta ?

18. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Dnes sa mi to stalo 3 - 4x,hral som cez klienta.

19. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Děje se mi to též již od včerejška. Jedu v prohlížeči Google Chrome, zkoušela jsem Firefox a tam to dělá též.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mohu potvrdit,že se to dělo i v EDGE !
    dodatek:
    Dneska už se to děje zase!:cry:

Naposledy upraveno: 23/5/25