Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 05/06/07/2023

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Dave Lister, 16/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Tags:
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj IssminieIpsis

Zlaté banány a hvězdičky se ti připíší za všechny levely, v kterých jsi postoupila.

Richards76 tohle ocenil(a).
  2. enrikea

enrikea Aktivní autor

zdravm,ve stodole mám kromě většího třesku,take sezonní číše upgrade a ted sezonní ocenění upgrade,ale nemužu je dat na plochu.poradite mi.

3. Jasmyna

Jasmyna Rádoby autor

Dobré ráno
    Prešla som do 20 levelu v Údolí plesnivcov a odvtedy sa mi nerátajú ABS. (spĺňam úlohy)
    Vedel by mi s tým niekto pomôcť?
    Ďakujem

4. pezt

Ahoj Jasmyna

Momentálně se další ABZ dále nepřičítají, je potřeba počkat na další rozšíření.

Jasmyna tohle ocenil(a).
  5. pezt

Ahoj enrikea

A s čím přesně potřebuješ poradit?
    Když to jsou upgrady tak se dávají na příslušné dekorace, tak buď je najdi v inventáři nebo někde na ploše a polož je na ně.

6. selene90

selene90 Perspektivní autor

moc prosím o radu mám otevřený stonek Punkova mise mám už dekoraci kukaččí vejce 1 a 2 nejdou mi dát do stonku jak to mám udělat děkuji

7. enrikea

enrikea Aktivní autor

Prave nevim na jakou dekorku je mam polozit.

8. selene90

selene90 Perspektivní autor

už jsem na to přišla díky

9. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

enrikea tohle ocenil(a).
  10. starateta

starateta Zelenáč fóra

ahoj, asi jsem úplně špatně, ale nikde to nemůžu najít. Kde, prosím, získám úplně první zvěřinec? Děkuji za odpověď a omlouvám se.

11. hrubec86

hrubec86 Zelenáč fóra

prosím kde koupím výběh pro lvy? Nějak to nikde nemůžu najít :D

12. pezt

Ahoj starateta

Nevím co myslíš tím, kde získáš úplně první zvěřinec ?
    Jeden zvěřinec lze získat zdarma aktivováním runy na stromě moudrosti, nebo zvěřinec pro baha získáš zdarma aktivováním sochy ve starověkém opičím chrámu. Ostatní zvěřince se již kupují za floreny ve farmářském obchodě.
    Momentálně můžeš mít na herním účtu 7 zvěřinců a 7 baha zvěřinců, víc jich získat nejde.

13. pezt

Ahoj hrubec86

Koupit nejde, šel pouze získat z podivuhodných výběhů nebo ve stájbole, momentálně můžeš zkusit získat v akci OaD

14. polacka

polacka Vévoda fóra

hrubec86, poslala jsem ti dva.

15. marianko77

marianko77 Pilný autor

Ja to tiež nechápem, ak sa body nepripisujú znamená to že netreba ďalej hrať (ak mám plné sklady), alebo ďalej dodávam zákazníkom a body sa pripočítajú po upgrade ako to bolo na Baharame? Alebo neviete na toto odpovedať? Lebo je to celkom veľký rozdiel či plniť zákazky alebo nie. Moc by to pomohlo keby ste to vysvetlili. Ďakujem.

16. pezt

Ahoj marianko77

Co je k nepochopení na tom, že při postupu do 20 levelu dál ABZ nepřičítají ? Prostě se ti žádný další bod ať už od zákazníků nebo z recyklace nepřipíše, pouze ti zákazníci mohou dát předměty jako hojnoplodič apod. nebo si můžeš naplnit sklad a nic tam momentálně nedělat, já už tam nechodím téměř 2 měsíce.

INČUČUNA1959, bačkora85 a Y_n_O tohle ocenili.
  17. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

marianko77 - ale veď tu je to zrozumiteľne napísané a nie je to prvý krát.

Edit: ,,Niekto'' bol rýchlejší. :p

18. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj,, chci se zeptat, když splním určité podmínky na Baha dostanu za to 5x banán ,ale připíše se mě jen jeden , a to nevím proč,,?????

19. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tonys* - za postup na baha dostáváme 5x ZB. Pokud máš pochybnosti o připisování ZB kontaktuj herní podporu. Zde tvůj problém neprověříme. Jak kontaktovat herní podporu

Přeji fajn hru

20. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

Farmářka děkujiiiii

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.