Dotazy - Protěžové údolí

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 29/3/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. FAQ

FAQ S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Vlákno určeno pro Vaše dotazy k Protěžovému údolí

Rozcestník FAQ

2. alenal

alenal Vycházející hvězda fóra

chtěla jsem se zeptat, otevřela jsem si modřín evropský a na jeho výrobu potřebuji nůžky, kde je vezmu, děkuji za odpověď

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj alenal

Musíš počkat až ti nějaké vypadnou při sklizni. Nejlepší je sklízet stromy z dlouhou dobou růstu a co nejvíc najednou.

evik.chemik tohle ocenil(a).
  4. simonides47

simonides47 Zelenáč fóra

Ve dvacátém kole se mi nepřipisují žádné body za dodávky. Kde je problém?

5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj simonides47 - po dosáhnutí lvl 20 se body nepřipisují. Je třeba počkat na update Protěžového údolí. Zatím si můžeš naplnit sklady.

Přeji fajn hru

6. dohmi

dohmi Pisálek fóra

Dobrý den,

chci se zeptat co mi dá protěžové údolí? Nedává to hvězdičky jen recyklace a ostatní věci mi to bere např. plodiny, zvířata, plody stromů atd. Jaký je úkol protěžového údolí - připadá mi to jen jako recyklační údolí a bere to vypěstované a odchované věcí z hlavní farmy.
    Jaká je tedy logika a smysl toho to údolí za 2500 hvězdiček, když to nic nedává?

sejda621 tohle ocenil(a).
  7. Farmářka_X

Ahoj dohmi - v postupu v Protěžovém údolí v 5. Lvl můžeš získat dekoraci Ledový jelen, která podle mě není úplně k zahození. A po dosažení lvl 10 lze získat řádek Řada na magickém stonku "Alpská louka". Jinak údolí je pro zábavu, když není na farmě do čeho "píchnout". Je čistě na tvém rozhodnutí, zda budeš "služeb" Protěžového údolí využívat

Přeji fajn hru

Richards76, bačkora85 a Sheron11 tohle ocenili.
  8. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

Ahoj ,já mám protěžové údolí jen ke vzteku.Rád bych vyráběl stromy meruňku a višeň,rád si tam doplnil základní humus,ale kupodivu to nejde .Mám plné skladiště,ano 100\100,ale doplnit to nelze a vyrábět už další taky ne a ne a ne.Tak kde je chyba .A to mám z toho mít radost!!!!!!Zoufalství !!!!!!

9. pezt

Ahoj sejda621

A co teda potřebuješ vědět, když máš plné skladiště, tak jej musíš uvolnit, buď musíš něco vyrobit a nebo prostě smazat pomocí popelnice.

10. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

chápu to tak.že jsem naplnil skladiště abych vše hodil do popelnice?A to má být hra zábavou!?To je sebedestrukce!!!!Dalo to hodně práce vývojářům?Vůbec to nechápu,snad jen že nám chtějí pomoci od zásob.politika sem určitě nepatří ,ale asi tam si berou příklad .Co nejvíce nás zadlužit.Tady je pro mne výhodou ,že tuto hru tady hrát s nima nebudu

11. pezt

sejda621

Taky je to hlavně o přemýšlení, pokud vidím, že je omezená kapacita skladiště, tak nevyrábím něco bezhlavě abych to co nejrychleji naplnil čímkoliv, takže je potřeba se zamyslet a počítat co a jak potřebuji vyrábět a co hodlám dělat.
    Takže za to si můžeš sám nikoliv vývojáři.
    Jestli nechceš toto hrát přemlouvat tě nebudu ;)

Richards76 tohle ocenil(a).
  12. šebejda

šebejda Baron fóra

Nebylo by možné k Protěžovému údolí udělat nějaký pro mne srozumitelný odkaz? Je to peklo, abych se proklikal k nenápadnému upozornění, že od 20 LVL se nepřipisují body a že se čeká na update. Možná jsem jenom jouda a klikám na špatné odkazy. Ale podle mne by tato skutečnost měla být v ofi oznámení zvýrazněná tučně tak, aby s ní každý počítal. Proč to píši ->nejmíň týden jsem dodával jak tydýt, než jsem si všimnul, že mám čáru postupu na nule.

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

šebejda, já sice tendle tentononc, co je hra ve hře, nehraju, ale čtu diskusi. A tam už mockrát napsali, že dokud nebude to již brzy, se nic neděje. Plň sklady, krm zákazníky a čekej ;)

14. evinana

evinana Stálice fóra

já bych zákazníky nekrmila když se body nepřipisují, pouze pokud by dali bonbónek, jinak ne

Apachie1 tohle ocenil(a).
  15. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, informaci jsem doplnil do přehledu FAQ a přehledu levelů. >>ZDE<< a >>ZDE<<. Více asi proto nemohu udělat.

Prosím nepleťte si to zde s debatním vláknem, děkuji. ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

šebejda a Skali tohle ocenili.
  16. Jaroslav469

Jaroslav469 Stálice fóra

stále se neví kdy se údolí rozjede ???

17. Farmářka_X

Ahoj Jaroslav469 - není třeba se ptát ve více vláknech na to samé odpověď máš >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru