Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 04/2025

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem babina51, 1/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. backa

backa Perspektivní autor

Omlouvám se ,vidím že se nic nezměnilo ,hledá se chyba na naší straně a moc mě mrzí ,že jsem obtěžovala

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Omlouvat se není potřeba. Jen když tvrdíš, že se ti bonus nezapočítal, tak jsem dal vysvětlení jak se mohlo stát, že máš takový počet rostlin. Nikdo přeci nedává vinu tobě. Jen jsem dal možné vysvětlení a jsme lidi a můžeme se přehlédnout nebo si něčeho nevšimnout.

Příští sklizeň si zkontroluj, teď už víš kolik je zůstatek rostliny v inventáři a pokud budeš mít jistotu, že se bonus nezapočítal, tak kontaktuj herní podporu.

Ať vás síla provází na všech cestách

jita829, lacrima a bačkora85 tohle ocenili.
  3. Antellope

Antellope Pisálek fóra

Ahoj, zkracuje se čas ve stájích a výrobnách - sýrovými kuličkami, perníkem nebo květináčem apod i ve strašidelných výrobnách a stájích?

Sheron11 tohle ocenil(a).
  4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Antellope - tyto řemeslné produkty působí na všechny stáje a výrobny včetně těch děsivých.

Přeji hezký den

5. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Hezký večer. Měla bych otázku, proč mi jde do strašidelného domu umístit dekorace z kola štěstí - Šampion ohnivých jehel, ale dekorace -Jsem král farmy už nikoliv?

6. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Sheron11,

dekorácie majú v hre špecifikované možnosti umiestnenia, spoznáš to aj podľa značky žltého prečiarknutého kruhu v lište

upload_2025-4-21_23-53-27.png upload_2025-4-21_23-55-7.png

lacrima tohle ocenil(a).
  7. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Děkuji, to vím že to tak poznám. Mě jen zmátlo,že u obou je napsáno že se dají dát na farmu, baha, nebe a hřiště pro mazlíky. Měsíční svit v popisu není zmíněn.

8. Jaroušek49

Jaroušek49 Perspektivní autor

Farmářka_x potřebuji radu ,nevím co dělám špatně ve Welikonowenu. Akci mám hotovou ,jenom sbírám plazmové lampy.
    Mincí mám 1095 ,do té doby asi 3 dni zpět to docela fungovalo .
    Ale přestaly se mi připisovat už po 7 ( 8 ? ) hvězdičkové mince. Na to že jsou to 20 h a 10 hodinovky, je to divné

9. Farmářka_X

Jaroušek49 - pokud máš kombinace z minihry hotové tak mince se již nepřipisují. Pokud ne je potřeba dělat kombinace, které jsi ještě nedělal. Pak je potřeba vybírat políčka autoprodukce, kterou můžeš zkrátit vetřelčím vajíčkem. A samozřejmě pravidelně vybírat.

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  10. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Sheron11,

do FAQ bolo umiestnenie do Strašidelného domu doplnené, občas sa vo FAQ nájde chybička, treba sa riadiť podľa toho, čo je v hre, ak by si sa s podobným ešte stretla, prosím, nahlás to do vlákna Doplnění k tématům ve F.A.Q., budeme radi, ďakujem.

lacrima a Sheron11 tohle ocenili.
  11. terodont

terodont Pisálek fóra

Ahoj předem se omlouvám, asi jsem se už jednou ptala ,ale nemúžu to už najít. Ve kterém úkolu se dá dostat půlnoční dub normální. Vím akorát že xxl je v úkolu venčení dábelského psa. Dík moc za radu

12. Farmářka_X

terodont - není mi známo, že by se v nějakém úkolu nacházel základní strom půlnočního dubu. Zkus akci Obchoduj a Daruj pokud bude dub obchodovatelný.

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  13. Jaroušek49

Farmářka_x moc zdravím a děkuji ,již jsem to pochopila :D mám delší vedení .

14. Farmářka_X

Jaroušek49 - jsem ráda, že se to vysvětlilo.

Přeji hezký den

15. charlota64

charlota64 Rádoby autor

Prosím,kde najdu muzeum.Zakoupila jsem za hvězdičky,ale nevím ,kde hledat

16. Farmářka_X

charlota64 - muzeum najdeš mezi dekoracemi. Vše o skladištích ZDE

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  17. vendy2004

vendy2004 Pisálek fóra

Ahoj, dneska z denního bonusu jsem získala mlf production assistant. Vůbec netuším co to je, poradí mi někdo prosím? Díky

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj vendy2004

Jedná se o pomocníka v alpách, tedy asistent výroby.
    Vypadlý překlad bude opraven zítra.

vendy2004 a lacrima tohle ocenili.
  19. Jaroušek49

Farmářka_X Přeji krásné ráno. Mám další problém. V laboratoři sbírám plazmové lampy. Ve vědecké stanici mám dělat různé
    kombinace ,za které bych měla dostávat hvězdičkové mince, ale tabulka je celá zaplněná správnými kombinacemi.
    Už-- HODNĚ KRÁT --- jsem dala kombinace které tam jsou, myslela jsem, že mě ty kombinace zmizí ,ale vypadávalo jen SK,SH atd ,
    ale mince žádné. V tabulce nahoře mám - sekvence 6 -pokusy 1/3 -a plazmové lampy mám.
    V obchodě jsem si chtěla vyzvednout nějaké odměny ,ale mince nejsou :wuerg::(. poradíš prosím děkuji Jarka

20. Farmářka_X

Jaroušek49 - takto je to v pořádku. Mince dostáváme pouze za kombinace které jsou vytvořené poprvé. To znamená zaplnit tabulku (celkem 60 kombinací) Nadále již budeš dostávat pouze odměny za danou kombinaci bez mincí. Další mince lze získat pouze vybíráním časomíry, kterou lze pokrátit vetřelčím vajíčkem

Přeji hezký den

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.