Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 03/2025

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem adik06, 1/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. vinandr

vinandr Pisálek fóra

To chápu i to že můžu zakoupit 5x , zajímá mě jestli tím získám více krmiva , za jedno je 12 , jestli koupím 2 dostanu 24 ?

2. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

vinandr áno, v každom balíčku je 12 superkrmiv, teda ak kúpiš 2 balíčky, dostaneš 24 SK.

lacrima a vinandr tohle ocenili.
  3. vinandr

vinandr Pisálek fóra

Mám dotaz , potřebuji odejít a tak jsem chtěla hru hrát po cestě na mobilu , ale zjistila jsem že na něm nejde akční plocha . Vše ostatní funguje jak má . Ta akční plocha tedy funguje jen na počítači ?

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

vinandr - mobilní aplikace je stále ve zkušební verzi a proto je možné, že všechny akce v ní nejsou dostupné.

Přeji hezký den

lacrima a vinandr tohle ocenili.
  5. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Určeno k archivaci

6. sophiastanka

sophiastanka Rádoby autor

ahoj chcela by som vediet ze naco sa zamera farmarsky expres na zvierata alebo na stromy.dakujem

7. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sophiastanka,

sleduj oficiálne oznámenia, kde sa to včas dozvieš.

edit

lacrima, podľa predchádzajúcich prísvevkov hráčky je zrejmé, že vie, na čo sa expres zameriava, a ktorú formu RT zvolil sa dozvie z ofi oznámenia.

Naposledy upraveno: 5/3/25
    lacrima a Skali tohle ocenili.
  8. lacrima

lacrima Titán fóra

Promiň FM Vanda ,
    ale hráčka se neptala kdy bude Farmářský expres , ale na co se zaměřuje , takže jsem si dovolila
    tvou odpověď doplnit .;)

Ahoj sophiastanka ,
    Farmářský expres se zaměřuje na stromy i na chlévy . Záleží na tom , kterou formu miniakce RT zvolí.

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj lacrima

Promiň

Abychom teda byli úplně přesní tak ti chybí doplnit, že součástí Farmářského expresu mohou být i výrobny.

Vanda, Skali a lacrima tohle ocenili.
  10. lacrima

lacrima Titán fóra

OK , pezt , Vanda , tak to se velmi omlouvám ;)
    ... opravdu mě nenapadlo si pročítat zpětně ( za 4 roky) všechny příspěvky hráčky sophiastanka
    ohledně Farmářského expresu . Což jsem již učinila a až teď vidím, že se ptá opakovaně na stejnou věc .

Hold modíci to nemají a neměli nikdy lehké , že ?
    No a teď si dobrovolně a sama sobě uděluji BAN , za diskuzi ve Všeobecných dotazech , rychle mizím
    a vyhlašuji si tabu pro toto vlákno ;)

kocieva a Y_n_O tohle ocenili.
  11. mayinka

mayinka Zelenáč fóra

Muzeum...
    splnila jsem v Druzstvu ukol muzeum. Ale nevim jak s tim ted dal pracovat? Je to budova? Kde ji mam najit? Jsem z toho zmatena, prosim poradte. Ve forech jsem hledala.

12. Farmářka_X

mayinka - v úkolu Muzeum jsi získala plány k rozšíření muzea. Vše o skladištích najdeš ZDE

Přeji hezký den

.SilverAngel. a lacrima tohle ocenili.
  13. AndyRak007

AndyRak007 Zelenáč fóra

Ahoj, ráda bych poprosila o radu, chtěla bych si na stromě koupit runu "strom s kravským mlékem", již mám přes 150 hvězdiček ale runa je stále šedá a nemůžu si ji koupit, je tam nějaká posloupnost že nejdřív musím koupit jiné runy abych na ni dosáhla? Moc děkuji za pomoc :)

14. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj AndyRak007,
    nejprve je nutno odemknout runu sladká vůně, teprve potom se ti zpřístupní ty ostatní

lacrima tohle ocenil(a).
  15. AndyRak007

AndyRak007 Zelenáč fóra

Super moc děkuji! :)

16. babicka38

babicka38 Magnát fóra

dobrý den a prosím ptám se už asi 2 měsíce mi nejde na poště smazat přijaté a odeslané zprávy najednou ,musím klikat po jednom . už jsem se jednou ptala (to je asi měsíc) a že prý se o chybě ví a pracuje se na ní ale zatím to pořád nejde . tak nevím jestli to třeba není jen u mě, děkuji

17. Farmářka_X

babicka38 - jak píšeš o chybě se ví. Kdy bude opravena opravdu nevíme.

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  18. Erča101

Erča101 Obyvatel fóra

Ahojky, prosím o radu.
    Jak mám dodat do úkolu v družstvu vodu 900, když to nejde dodávat postupně? Nádrž mám na kapacitu 450.
    Nic rozhodně za reálné peníze kupovat nebudu (Premium).
    Dokončení za floreny mi to nenabízí.
    Jedná se o úkol Sáňkařské mistrovství 1/5 třetí část.

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

20. Erča101

Erča101 Obyvatel fóra

pezt: Děkuji ti moc za bleskovou a luxusní radu :inlove: jsi nejlepší.

Dřív se mi vždy vše dodávalo po částech a před nějakou dobu ne, tak jsem myslela, že je to nová nemilá změna.

Fajn hru. :D

.SilverAngel. a babička-květa tohle ocenili.