Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 03/2025

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem adik06, 1/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. adik06

adik06 Rádoby autor

ahoj Farmičko..mám dotaz..nezdá se mi férove že ani za dva roky mi nepadne nikdy zachycovač pírek..to už se mi zdá divne..tím se brzdí to že nemůžu si vytvořit tak dlouhou dobu dilnu,jak potom človek může hrát dál třeba nejaký ukol kde bude třeba zrovna výrobek z te dílny .Vím že takove veci jsou vzácnější jako je zachycovač pírek ,ale meli by občas být ve hře ...a nebo alespon mít možnost si to potom třeba s nekým vymenit kdo jich má více..ale tahle možnost není .Tak co s tím ..díky za info

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

.SilverAngel., Prepperka a lacrima tohle ocenili.
  3. ludpolda

ludpolda Rádoby autor

Ahoj, dokončila jsem Zvěřinec III, ale na ploše mám stále Zvěřinec II. Nejsou tam žádná volná místa a ani se nenabízí rozšíření. Tak nevím, kde jsem udělala chybu. Zatím není stávající zvěřinec sklizen, probíhá dokončení. Ani nevím ,kde najdu získané stavební plánky, když už je úkol v Družstvu splněný a tak prosím o radu. Děkuji

4. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj lulpoldo
    Úkoly v družstvu na Zvěřince (i na ostatní Skladiště) slouží jen k zisku map a tedy k rozšíření Zvěřinců (Skladišť).
    Pokud chceš další Zvěřinec (Skladiště), je třeba jej koupit (za floreny).
    Více o Skladištích najdeš zde.

lacrima tohle ocenil(a).
  5. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

Ahoj,prosim o radu,ktery strom plodi ovoce Tamarilo? Dekuji.

6. Farmářka_X

MajkaH123 - tamarilo je plod rajčenky ZDE

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  7. makyna4303

makyna4303 Rádoby autor

Děkuji

8. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

Dekuji,nemohla jsem to nikde najit.

9. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahojky,tak já bych také měla dotaz,co je a kde najdu,nebo co pěstovat: když to po mě chce,květ obří sedmikrásky,nemám ani šajn,kde to najdu.Děkuji moc Lída

10. lacrima

lacrima Titán fóra

.SilverAngel. a marketka47 tohle ocenili.
  11. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

lacrima děkuji,už jsem ho konečně našla,farma se mi nějak seká,špatně reaguje na moje pokyny,teď jsem měla k tobě 2 odpovědi,chtěla jsem jednu smazat,smazalo to obě.Abych ten strom v obchodě našlamusela jsem 2x restartovat farmu,aby se tam konečně objevil.Dělá to také někomu,nebo je to jen u mě? Zatím jsem měla vše v pohodě

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj marketka47

Pokud něco aktivuješ v opičím chrámu, může se stát že po aktivaci je potřeba restart, aby se hra aktualizovala.

lacrima a marketka47 tohle ocenili.
  13. adik06

adik06 Rádoby autor

moc dekuji za odpoved..nezasazela nikam do ukolu ..práve že vím že jsou vzácný...mám opravdu dlouho jen dva zachycovače a je třeba 5 na dilnu u vážek.....bedny s nářadím si práve nechávám posílat pořád jako dárek,jestli bych ho nedostala,ale stále bez šance .. jde to i z políček,ale taky nic ..proto je mi divne že opravdu tak dlouho nic nepadne ....přeji hezký den

14. Farmářka_X

MajkaH123 - není za co.

-----------------
    adik06 - bohužel vypadávání padátek jinak než jsem zmiňovala nelze. Proto bych se asi zaměřila na ten skleník a zkusila něco vyšlechtit.

Přeji hezký den

.SilverAngel. a lacrima tohle ocenili.
  15. farmarkamaja

farmarkamaja Aktivní autor

Dodrý den,potrebuji poradit,při sklízení se mi sekne obraz potom pole zešedivý a musím hru vypnout nejde s tím nic dělat.Děkuji farmarkamaja

16. Kytka2001

Ahoj farmarkamajka

Můžeš prosím specifikovat, v jakém prohlížeči či v Unity klientu hraješ?

U prohlížeče rovněž, zda v normálním okně či v anonymní režimu (pro lepší průběh hry se doporučuje anonymní režim).

U klienta pozor na update - pokud je vydán update, F5 to většinou nespraví - je lépe hru komplet opustit a znovu spustit (vpravo dole se objeví informace u updatu Farmeramy).

Jinak mohu doporučit kontaktovat technickou podporu, jak na to, najdeš zde.

lacrima tohle ocenil(a).
  17. vinandr

vinandr Pisálek fóra

Dobrý den , dneska jsme dostali novou dekoraci Lennyho laboratoř . Koupila jsem k němu balíček za 25 florenů . Chtěla bych vědět když jich koupím třeba pět jestli se mi zvýší všechny bonusy i se super krmivem , nebo jen body zkušenosti . Děkuji za odpověď .

18. Kytka2001

Ahoj vinandr
    Ať se budeš snažit, jak budeš chtít, zprvu koupíš jen jeden balíček (a druhý až později)...
    Mrkni se na obrázek nebo zde.
    upload_2025-3-3_11-51-22.png

lacrima tohle ocenil(a).
  19. vinandr

vinandr Pisálek fóra

Koupila jsem ten balíček už dva krát , strženo 50 florenů , jeden upgrade mám na ploše a druhý zatím v dekoracích , tak teď to nechápu?

20. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK