Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 03/2023

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JRD-Blanka, 21/1/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

2. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím,
    zpětná vazba k chybě ve mlýně - používám windows 10.
    Vše už funguje, díky.

Dave Lister tohle ocenil(a).
  3. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj medved222, děkuji. ;)

Již není nutné k tomuto problému podávat zpětnou vazbu. Problém byl odstraněn.
    Děkuji všem za podání informací.

Ať vás síla provází na všech cestách

4. comando09

comando09 Perspektivní autor

Zdravím chcel by som sa opýtať a poprosiť vás o radu kde by som našiel tieto továrne , zverince , arboreta , baha zverinec , baha arboretum a iné továrne mam nazbierane pláni čo k tomu potrebujem ale neviem kde si to môžem vyzdvihnúť ďakujem za radu .

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj comando09

Pokud máš tyto skladiště vyzvednuté za hvězdičky na stromě moudrosti, potažmo za zlaté banány ve starověkém opičím chrámu, tak další jediná možnost je koupení ve farmářském obchodě za floreny.

6. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Ahoj

chtěla jsem se zeptat jestli je nějaký vhodný algoritmus k otvírání beden.- Všechny najednou ve velikém množství nebo třeba po jedné, nebo po pěti apod. Nebo jen některé určité dny? Otevřela jsem dosud totiž už asi několik set piccolo beden a vypadly mi jen blbosti jako muchomůrka nebo vílí pramen apod. Ohledně beden s krejcary např. otevřu 20 beden a vypadne z 99% pár tisíc krejcarů, někdy dokonce jen několik set krejcarů, i když je možnost, aby vypadly miliony i desítky milionů.
    Při otevření bedny kung fu jsem si myslela, že to je bedna naprosto k ničemu, protože mi dote´d nevypadlo nic jiného než trochu krejcarů a BZ. Jiným z té bedny padají piccolo bedny. Když byly k dispozici bedny s floreny a byla tam i možnost, že vypadne jen jeden floren a zbytek možností, kdy mohlo vypadnout florenů více, co myslíte že vypadlo mně?

Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli na kole štěstí se dá nějak ovlivnit , kde kolo zastaví - protože když nic neovlivňuju, tak mi vždycky zastavuje na parfémech, kterých mám desítky tisíc, na řemeslných přísadách - to samé-mám jich tisíce a k ničemu a nebo baharama BZ do 10 000. Když se snažím kliknutím kolo zastavit, tak se nikdy netrefím na správnou věc, ani nevím jestli to nějak jde vypočítat.

Jiným padají floreňáky, piccolo bedny z kung fu beden atd. Třeba na to je nějaký systém? - myslím na otvírání beden nebo kolo štěstí.
    Já teda když slyším v této hře slovo bedna tak je mi už šoufl, protože na mé farmě slovo bedna znamená pár stovek krejcarů a nebo tak málo bodů zkušenosti, že bych musela otevřít několik milionů beden, aby mi ty BZ pomohly k nějakému pozitivnímu ovlivnění postupu ve hře. A nic jiného mi bedny většinou nevydají.

Dík za vysvětlení

Richards76 a polacka tohle ocenili.
  7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Tribeca*Borghski - zisk z beden je čistě náhodný. Jestli na to existuje nějaký algoritmus to ví pouze RT a ten nám to jistě nepoví. Zda je lepší otevírat méně beden nebo více beden najednou musíš asi vyzkoušet sama na svém účtu, i když já osobně si myslím, že množství beden nemá na kvalitu výher vliv.

Odměny z kola štěstí jsou dány ihned po stisknutí tlačítka start, zbytek je jen o animaci. Tedy nelze nijak odměnu ovlivnit.

Přeji fajn hru

8. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

chci si koupit pomocníky, ale ukáže se mě cedule ,,nepřístupné , na tento web nemám oprávnění ,, je jiná možnost koupit pomocníky ???

9. pezt

Ahoj tonys*

Jaký používáš prohlížeč ?

10. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

pezt ,, nevím jestli odpovím dobře, asi GOOGL, a kupuji to s paysafe card ,

11. pezt

tonys*

Vyzkoušej jiný prohlížeč.
    Operační systém tvého zařízení je jaký ?

12. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

prosím dá se někde najít jaký jsou názvy pro základy na upgrady - chvilka pro tanec, sezonní ocenění, největší nákupní úlovek, továrna na balonky a komorní závěs. děkuji

Y_n_O tohle ocenil(a).
  13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dá. V FAQ. Stačí najít podle abecedy...

14. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

děkuji, zkusím to

15. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Když už se tu píše o kole štěstí kdy konečně zmiznou ty naprosté zbytečnosti kondominium? Jen nechápu jejich využití,aspoň u mě čumí všechny v liště . A že už jich je dost.
    A o to tu jde,náhoda by měla být náhoda i když je v pohodě od RT nastavitelná. Hlavně tím jaké zbytečnosti a v jakém množství nám do kola nacpou.
    Já protáčím jen PL a ty normální lístky nijak neřeším jen když si občas vzpomenu a mám na farmě chvilku a čekám na sklizeň.
    A co se týče vybírání beden bylo by ideální si bedny zaškrtnutím označit a ty označené mít možnost vybrat jedním kliknutím.
    Ale to už je asi dost Sci-Fi.
    pezt

Děkuji, ale když už hraješ dlouho tak dekorek které mají nízké BZ je už tolik,že žádné jiné využití pro ně není.
    Díky a pěkný den

Naposledy upraveno: 18/3/23
  16. pezt

Ahoj zdarsky79

Až budou k dispozici nové jackpotové dekorace, tak postupně budou mizet i tyto dekorace. Je to tak pořád.
    Jasně také je mám v liště, ale využití se určitě najde, například je lze použít do řádku v nebi pokud ti chybí dekorace s tímto rozměrem.
    Je škoda jen protáčet PL, já pravidelně točím i zelené lístky, každá věc, kterou zde vytočím se může hodit, i když se ti to zdá jako zbytečnost, nikdy nevíš s čím RT příjde.
    Ale každý hraje tak jak mu to vyhovuje.
    Stav na kole reportujeme neustále, ale bohužel bez jakékoliv odezvy ze strany RT.

kamienka a bačkora85 tohle ocenili.
  17. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

Prosím o radu ako
    začať hrať Udolie plesnivcov. Dakujem

18. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

mamanka21211, podívej se tady.... až získáš přístup, pak stačí jen kliknout na lanovku a jsi v údolí, tam klikneš na skupinku listnatých stromů pod vodopády.... jinak tady v diskuzi najdeš spoustu rad od hráčů, kteří si tím již prošli ;)

Naposledy upraveno: 19/3/23
    Peto121 a pezt tohle ocenili.
  19. KatDeLuna21

KatDeLuna21 Zelenáč fóra

Dobrý deň prajem?

Chcela by som sa opýtať ohľadom zakúpenia ružovej témy, ktorú som kúpila za 299floreny.

Prečo mi neukazuje ružovú tému na všetkých oblastiach, ale len na hlavnej farme?

Je možnosť aplikovania ružovej témy pre všetky oblasti?

Ďakujem pekne za odpovede.

20. pezt

Ahoj KatDeLuna21

Růžové téma je jen na hlavní louce a nejde aplikovat na další plochy

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.