Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 02/2025

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem vendy2004, 1/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. babiadaniel25b

babiadaniel25b Stálice fóra

Zdravím, jak prosím použiji Fajnový brk, abych urychlila růst. Nějak jsem to nepochopila a když dám vyměnit tak mi akorát přibyde další, ale nic se nezrychlí díky

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

babiadaniel25b - brk použiješ tak, že klikneš na chapadlo a vybereš brk. Brk můžeš použít jedenkrát během jedné fáze na každém chapadle.

upload_2025-2-18_11-49-49.png

Přeji hezký den

14087 a lacrima tohle ocenili.
  3. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj, vím že je ten problém s Muzei, ale mám dotaz, jak budou BZ a TBZ nahrazeny? Páč to přicházíme o dost bodů [​IMG]
    Díky za odpověď :)

evinana tohle ocenil(a).
  4. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 14087
    Ale když pozoruji sklizeň Muzeí s tou nulou v kolečku, přesto vidím při sklizni přísun BZ/TBZ... => není třeba cokoli nahrazovat.
    Ta nula tam mě zprvu taky mátla...

lacrima a evinana tohle ocenili.
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Je zavřená diskuze k zítřejší akci

lacrima tohle ocenil(a).
  6. Farmářka_X

evoku57 - děkujeme za upozornění. Již je otevřeno

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  7. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj Kytka2001 díky za odpověď, ale ani dole v liště nemám připsane body z musea a nahoře se také nepřipisovaly (klienta jsem neaktualizovala po sebrání bodu z muzea tak, že mám v liště vše co jsem sebrala ale body z muzea ne (pole park).
    Upřímně jsem na tu nulu nekoukala, spíš jsem chtěla ukázat o kolik BZ přijdu z jednoho Muzea :D

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 14087

Můžeš prosím vyfotit stav BZ před sklizní muzea a nejlépe, kdyby jsou hru před sklizní aktualizovala, a poté sklidit muzeum a opět hru restartovat a následně zkontrolovat jestli se BZ připsaly.
    Moc by nám to pomohlo při hledání problému, děkuji.

lacrima a 14087 tohle ocenili.
  9. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj pezt ano, ale bude to asi až za xxx hodin nebo až zítra ráno, všechny muzea jsem dopoledne sklízela :)

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

14087

V pohodě, veškeré informace z live serveru, a běžného účtu jsou ty nejcennější.

lacrima a 14087 tohle ocenili.
  11. starinska

starinska Pisálek fóra

Dobrý večer, chtěla jsem si otevřít chobotnice ale šipka mi 2x vzala 20 banánu a neposunula mě dál, dostanu banány zpět, díky

12. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj starinska,
    a máš odemčené všechny přechozí místnosti ?

lacrima tohle ocenil(a).
  13. starinska

starinska Pisálek fóra

ne nemám odemčené, ale šlo to i na přeskáčku a najednou to nejde, tak to byla hra jenom pro pokročilé co už mají vše splněno, tak to byl "dar ne dar", takové hře bych se příště raději chtěla vyhnout a v tom případě bych chtěla 40 banánu zpět, děkuji

14. superdanuska.7777

superdanuska.7777 Rádoby autor

Ahoj chci se zeptat ,jak získám hlavonožčí inkoust Děkuji

15. Farmářka_X

jita829 tohle ocenil(a).
  16. Marie54195454

Marie54195454 Perspektivní autor

Muzea stále nedávají BZ.V technické sekci píší,že v podělí se to bude řešit,ale stále to nefinguje,ani žádná informace jak to řešit.Děkuji

17. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Marie54195454,

zatiaľ sme, bohužiaľ, neobdržali ďalšie informácie ohľadom múzeí, musíme vyčkať.

lacrima tohle ocenil(a).
  18. .madona.07

.madona.07 Pisálek fóra

Dobrý večer ,prosím mohla bych zeptat co mám dělat zasela jsem první plodiny a omylem jsem je smazala tak jsem neměla nic a čekám jestli mi dají aspon 5 a zatím nic děkuji

19. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .madona.07,

neboj, do 5 hodín ti systém rastliny pripíše, je dobré obnoviť hru alebo aspoň prejsť z plochy na plochu, a potom skontrolovať.

lacrima tohle ocenil(a).
  20. .madona.07

.madona.07 Pisálek fóra

Děkuji už mam

Vanda tohle ocenil(a).