Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 01/2025

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Francek82, 1/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

jirbla - na zpětnou vazbu k akcím máme určená vlákna konkrétně k této akci ZDE. Je potřeba zachovávat rozdělení fóra, jinak se z toho všichni zblázníme, kdyby každý psal kam se mu zlíbí

Přeji hezký den

2. evinana

evinana Baron fóra

Ahoj, mám dotaz jestli někdo poradí. Mám ve Wordu text a chtěla jsem to zkopírovat do herní pošty a poslat. Klasické Ctrl+V v poště nefunguje. Nejde to vložit nějak jinak? Neznáte někdo jiný způsob?

3. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

evinana
    Zkus Win+V (Win = taková ta klávesa s ikonkou okýnka vlevo na klávesnici)...

4. evinana

evinana Baron fóra

Kytka2001 děkuji, ale ani toto mi nejde. Jakmile dám win+v tak vyskočí okno abych zapnula schránku historie a když jí zapnu, tak se to vloží do té schránky a né do pošty. Zkoušela jsem to vložit jak do zprávy jako "odpovědět" tak i do nově vytvořené a nic. Na starém NTB, kde byly win10 nešlo vkládat do "odpovědět", ale do nové pošty šlo. Mám win11 teprve týden a musím asi ty různé novinky probádat či co. Njn, tak text budu muset opsat, což se mi nechtělo;)

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evinana
    Vkládání do pošty tuším nefunguje od přechodu do Unity, nicméně si myslím, že vkládat lze přes klienta, tam to funguje ;)

6. evinana

evinana Baron fóra

pezt děkuji, klienta nemám, nevadí. Opíši to, nic jiného mi nezbývá;)

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

evinana

Můžeš ho stáhnout a nainstalovat, a používat jen když nastane nějaká taková situace, já ho používám také jen vyjímečně, když je potřeba něco otestovat nebo podobně.

8. babička-květa

babička-květa Obyvatel fóra

Chci se zeptat : dala jsem pohopole , zasadila a ukazuje mi to že sklidím jenom 5ks rostlin:) tak už to mám správně 15 ks. vyřešeno, děkuji

lacrima tohle ocenil(a).
  9. Farmářka_X

babička-květa - a opravdu jsi nasadila poho pole (komfortní pole)ne jen velká pole? To co popisuješ vypadá spíše na obyčejná velká pole. Info ZDE

upload_2025-1-23_17-11-40.png
    upload_2025-1-23_17-12-15.png

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  10. babička-květa

babička-květa Obyvatel fóra

Farmářka_x , opravdu jsem dala pohopole, Ted´ jsem zasela znova a ukázalo mi to stejně 5ks

11. Farmářka_X

babička-květa - pokud sázíš ručně může chvíli trvat, než se to přepočítá na správný počet. Zkus přejít na jinou plochu a pak zpět.

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  12. starinska

starinska Pisálek fóra

Dobrý den, ve včerejším narozeninovém dárky jsem dostala strom,zapomněla jsem jaký to byl a proto ho nemůžu najít:-( nedá se to někde na farmě dohledat? Nebo není někde seznam co v bedně mohlo být za dárky? předem děkuji.

13. Farmářka_X

starinska - bylo by dobré blíže specifikovat kde jsi strom získala. V narozeninovém kalendáři? Nebo z nějaké bedny? Jaké? Ze tvého dotazu to není úplně patrné

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  14. starinska

starinska Pisálek fóra

v narozeninovém kalendáři ve včerejší bedně

15. Farmářka_X

starinska - včera v kalendáři bylo 2x Bedna s bonusy a v této bedně žádný strom není ZDE. Předevčírem bylo 3x Podivuhodný strom "Kapské město". Přehled dárků z kalendáře najdeš ZDE lacrima poctivě vede seznam.

Přeji hezký den

.SilverAngel. a lacrima tohle ocenili.
  16. mija.kecka

mija.kecka Osvícený autor

je možné najít někde od kterého levelu je další úkol v družstvu na dodání plodin - jsem level 246

17. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

mija.kecka
    Musíš se podívat, kterou plodinu získáš postupem do dalšího levelu (např. přes obchod v levé liště)...
    Následně můžeš hledat úkol s nejvyšším potřebným levelem (seznam je zde). Našel jsem úkol Lennyho dovolená s levelem 235, vyšší zatím není.
    Takže v tvém případě potřebuješ duhovou kukuřici (level 246) jedině do dodávek zákazníkům (např. během sezóny).

lacrima tohle ocenil(a).
  18. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Dnes jsem nakoupila všechny Dortové dárky v akci Happy Birtday a dostala bonusy a na stonku vidím všechny 3 řádky Sladký dort, Narozeninová oslava a Dortový ráj, ale po kliku na jakékoliv místo stonku, že dodám dekoraci mě to vrátí na na akci Happy..., ale tam je všecho šedivé splněné a jestli jsem si přečetla dobře tak tam patří libovolné dekorace. Proč to nejde?

19. Farmářka_X

Katule008 - protože v prvním kroku sis mohla vybrat pouze jeden řádek za dvou. Ten druhý zůstal nevybrán (neaktivován) a po skončení nabídky zmizí.

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  20. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Farmářka_X díky, tak to bude ono, to mi uteklo.