Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 01/2025

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Francek82, 1/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. hroudov

hroudov Veterán fóra

chtěla bych se zeptat zda by nebylo možné za hvězdičky nebo banány ( kterých už máme opravdu hodně )nabídnout koupě řádků v nebi, máme už tolik dekorek, že jsou zbytečně v lištách, určitě by to uvítalo více hráčů

evainfo a .SilverAngel. tohle ocenili.
  2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

hroudov -několikrát jsme žádali o využití hvězdiček a banánů. Zatím bez úspěchu. Třeba někdy...

Přeji hezký den

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11
    Do muzeí nejdou umístit mazlíčci, proto ti to tam nejde dát ;)

kaolín11 tohle ocenil(a).
  4. hviezdička

hviezdička Rádoby autor

Prajem pekný deň,
    prosím o radu. Chcem kontaktovať podporu, ale po odkliknutí "som človek" sa mi zobrazia obrázky, a neviem, ako ďalej pokračovať...
    Ďakujem za pomoc...

5. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj hviezdička,

je potrebné vybrať obrázky podľa zadania, návod nájdeš tu - Jak kontaktovat herní podporu

ak sa potvrdzovacie ikony nezobrazujú, zmenši si priblíženie v prehliadači pomocou Ctrl + koliečko na myši alebo vpravo hore klikni na 3 bodky

.SilverAngel., lacrima a hviezdička tohle ocenili.
  6. lilikru

lilikru Rádoby autor

zdravím potřebuji poradit už 3 soutěž jsem splnila a když dávám na stonek píše to že to není v inventáři naposled nemůžu najít barevný chaos a Skateboardová pohroma můžete mě prosím poradit kde hledat

7. Farmářka_X

lilikru - tebou zmiňované dekorace jsou pluskové. To znamená, že je potřeba je umístit někde na plochu a sklízením z nich vybrat přidaný bonus. Po vybrání bonusů se uklidí do inventáře a půjdou dát do stonku.

Přeji hezký den

.SilverAngel. a lacrima tohle ocenili.
  8. lilikru

lilikru Rádoby autor

• Necituj příspěvek pod který píšeš. Farmářka_X
    Farmářka_X
    děkuji za odpověd

**Odstraněna citace**

Naposledy upraveno moderátorem: 22/1/25
  9. Farmářka_X

lilikru - není za co

PS: není třeba citovat příspěvek pod který píšeš. Stačí oslovení

Přeji hezký den

10. terodont

terodont Pisálek fóra

ahoj chtěla bych se zeptat, dostala jsem ultra obrovský strom zuzanino ultra hnojivo , ale je to xxl a bez normálního to nejde nasadit, kde bych mohla dostat nebo koupit ten základní?

11. Vanda

lacrima tohle ocenil(a).
  12. Jaroušek49

Jaroušek49 Perspektivní autor

Ahoj mám problém ,a nevím si s tím rady.
    V družstvu jsem chtěla splnit : Trénink orientace .Má se tam dodávat - uzda.
    Nemám ani jeden kus a nevím z čeho vypadává. Nemohu uzdu nikde najít.
    Poradíte mi ? :)

13. Vanda

lacrima tohle ocenil(a).
  14. Jaroušek49

Jaroušek49 Perspektivní autor

Vanda moc děkuji :D;)

Vanda tohle ocenil(a).
  15. nada1968

nada1968 Rádoby autor

nedá se stihnout Tajemství v ledu když člověk chodí do práce chybí ještě poslední dodělat abych se mohl otevřít stonek a to mě teda dost mrzí a myslím že nejsem jediná nedá se dát ani letecké a po 2 se toho:cry::cry: moc nepoklidí

16. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj nado1968

Nevím, jakým způsobem (resp. jak často) jsi sklízela na akční ploše, ale celkem dobře šlo sklízet 4x za 24 hodin. Právě tak se mi podařilo dokončit akci více jak o den dříve, než byl původní konec akce (ten byl následně na popud hráčů odložen). Čili bylo možné některé dny sklízet i méně často než 4x za den - a i tak se to stihnout dalo.

Dokonce jsem si teď spočítal, že pokud by hráč sklízel jen 3x denně, dalo by se to stihnout během 6 dnů a malý kousek (čili v případě prodloužení opět celkem v pohodě)...

Pokud pochopitelně hráč neměl možnost se třeba 24 hodin připojit, pak opravdu byl problém (oproti jiným akcím nebylo možné vše dohnat pomocí SH). V takovém případě měl ale hráč nouzové řešení - opakovaný nákup různých košů (vím, je to za peníze, ale pokud hráč nechce/nemůže obětovat čas, musí obětovat něco jiného, chce-li opravdu dokončit celou akci).

Některé akce prostě vyžadují (z filmu "Jak básníci přicházejí o iluze") - "pevné zdraví v místech, kde se tělo setkává se židlí"...:)
    Poznámka na konec:
    A přitom u této akce šlo opravdu jen o to, být tak 4x za 24 hodin na Farmeramě, co taková akce, kde je kratší doba růstu akční plodiny?

Prepperka a bačkora85 tohle ocenili.
  17. nada1968

nada1968 Rádoby autor

je videt ze nevite co je 12 h v praci a nenam tolik penez a myslim ze je nas vic takovych aby jsme mohli kupovat nejake drahe kose mate davat tak aby se to dalo stihat a nebo nechapu proc se tam nemuze davat hnojiva jak na dalsich polich proc tam nefunguje i marmelada jak na druhych polich vse date na malo hodin a nejvic na doplnovaní a to me teda vadi tolik roku to hraji a je to cim dal horsi ukoli se plniz nedari kdyz jste 12 h v praci a jete tam teho mate doplnit cim dal tim vic a nic tam nejde pridat krome vody a hnoje

18. jirbla

jirbla Pisálek fóra

Musím napsat škoda, že poslední akce nesla dokončit díky zaměstnáni nemůžu u teho sedět celý den hnojiva tam bohužel nejdou ani marmeláda tam nefunguje a to je teda velké zklamání a není to jediná akce na málo času a hodně rostlin a třeba jen na jedno pole člověk nemuže pořád přehazovat zvířata skrz akce je málo i domečků na zvířata vyroben je dost ale zvířat je moc a málo domečku na pěstovaní zvířat a to je teda velká chyba za chvíli nebudou je kam dávat aby se dalo pěstovat i to co potřebujeme-.-:cry::cry::cry::cry::cry:

19. Farmářka_X

nada1968, jirbla - Nevím jestli jste si nevšimli, tak toto vlákno je určené pro dotazy a ve vašich příspěvcích žádný nevidím.

Přeji hezký den

Pitrýsek47 a bačkora85 tohle ocenili.
  20. jirbla

jirbla Pisálek fóra

no dobře a kam to napsat myslím že je to stejně jedno nic se nespraví