Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 01/2025

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Francek82, 1/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Určeno k archivaci

2. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,k čemu je toto dobré,to není výrobna že

3. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj smoulinek123m
    potřebuješ pro stavbu dílny Rodeo ranč V: Neonový - vice zde

lacrima a smoulinek123 tohle ocenili.
  4. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

.SilverAngel. a Bedlivé_oko tohle ocenili.
  5. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Ahoj, dá se nějak dohledat hráč s určitým nickem, když ale nevím jak přesně se ten jeho nick píše? Při OaD jsem od něj dostala dárek (aspoň myslím že to bylo přes OaD - ten dárek byl strom, ale dárek se mi ukázal v seznamu dárků od sousedů), ale nezapsala si jak se přesně píše, protože jsem myslela, že ho mám v přátelích. Ale nemám. Proto mu ani nemůžu poslat zprávu poštou. Lze ho nějak dohledat? Chtěla bych mu poděkovat a mezi přátele si ho přidat.

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Prepperka - aby ti hráč mohl něco poslat tak si musel přidat tebe do přátel a aby to mohl udělat musel ti poslat minimálně jednu zprávu do pošty. Zkus zatím projít herní poštu a já zatím zkusím zjistit i jiné možnosti.

Přeji hezký den

Prepperka tohle ocenil(a).
  7. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Farmářka_X - já vím, museli jsme být přátelé, ale asi za časů dávných, ještě před mou několikaletou pauzou. Když jsem se z ní vrátila, většinu přátel jsem si smazala abych začínala s čistým štítem. Takže zprávy od něj už nemám a mezi přáteli ho také nemám.

Pro úplnost dodávám, že jednalo už o minulý OaD a také jsem něco dostala i při tom ještě přechozím. Když bylo tohle poslední OaD, říkala jsem si, že už si dám pozor, a dotyčnému napíšu hned jak mi něco pošle, ale jako na potvoru nic neposlal a já tak nemám v ruce nic. Mám tušení jak jeho nick zní (*koalka1960*), ale nejsem si úplně jistá, a nechce se mi posílat zprávy na zkoušku, spousta hráčů má nicky sobě hodně podobné.

lacrima tohle ocenil(a).
  8. Farmářka_X

Prepperka - od kolegy jsem zjistila, že jediná možnost je zkusit požádat herní podporu.

Přeji hezký den

lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  9. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Farmářka_X - omlouvám se za svou liknavost, kvůli které to řeším až teď, kdy už jsou záznamy v nedohlednu, a zároveň moc děkuji za ochotu :)

lacrima tohle ocenil(a).
  10. Farmářka_X

Prepperka - nemáš za co. Snad se ti podaří zjistit co potřebuješ

Přeji hezký den

lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  11. AničkaP

AničkaP Zelenáč fóra

jak funguje majak

12. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj AničkaP,

informácie o ploche nájdeš vo FAQ - Maják (klikni).

lacrima tohle ocenil(a).
  13. JZDDasny1

JZDDasny1 Pisálek fóra

ahoj zacal jsem hrat farmu budu mit moznost ziskat starsi veci z kola stesti jako jsou skluzavky a podobne na magicky stonky

14. Farmářka_X

JZDDasny1 - starší dekorace z kola štěstí se pravidelně objevují ve výprodejích. Takže není nic ztraceno.

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  15. jarkima

jarkima Zelenáč fóra

Již několik dní se nemohu dostat do protěžového údolí.
    Děkuji za odpověď.

16. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jarkimo
    Můžeš, prosím, blíže specifikovat, v jakém prohlížeči hraješ (Unity klient či některý internetový prohlížeč)?
    Dále můžeš zkusit vypnout v nastavené zobrazení zimního motivu... to by také mohlo pomoci.
    Vyzkoušel jsem na svém účtu obě dvě metody (Unity klient a Chrome) a nemám žádný problém ani při zapnutém ani při vypnutém zimním motivu.
    Pokud ti mé návrhy nepomohou, obrať se, prosím, na technickou podporu.

lacrima tohle ocenil(a).
  17. janmil

janmil Aktivní autor

Ahoj chcem sa opýtať nebudú sa dať kúpiť niektoré suveníry do stonku? chýba mi tekvicový suvenír.

18. Farmářka_X

janmil - v tuto chvíli bohužel nevíme zda, kdy a které suvenýry bude možné ještě nějak získat. Zatím se objevily první 3 nejstarší. Zda budou další nevíme. Nezbyde nic než čekat

lacrima tohle ocenil(a).
  19. janmil

janmil Aktivní autor

díky

20. Farmářka_X

janmil - není za co. Také čekám jestli se někde nevyloupnou ty moje chybějící.

Přeji hezký den

.SilverAngel. a lacrima tohle ocenili.