Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 9/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem renegaderro, 28/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Holotka

Holotka Zelenáč fóra

Ahoj,asi neumím hledat,ale nenašla jsem otázky a odpovědi k akci Chrám dveří.Splnila jsem všechny úkoly a otevřela všechny dveře,včetně řady na magickém stonku.Žádná se mě na stonku neobjevila.Co mám špatně?

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. Ahoj Holotka
    Jestliže jsi splnila všechny části akce tak dekorace jsou uložené v inventáři. Na Magickém stonku je potřeba navolit si kategorii "všechno" najít příslušný řádek a v řadě kliknout postupně na jednotlivé "obláčky". Dekorace se ti nabídnou a po kliknutí na ni se do obláčku umístí. Jestliže jsi akci dokončila dnes (ráno) doporučuji restartovat hru a do Magického stonku se vrátit a postupovat podle popisu výše:
    Prosím pročti si toto oznámení a zkontroluj, zda se chyba netýká i tvého účtu:
    (klikni)-> Chyba u akce

Popis akce: FAQ-akce - (klikni)-> Chrám dveří
    Diskuse k akci: Diskuse o hře - Návrat do Chrámu
    Pokud by restart hry nepomohl, prosím udělej "Vše pro bezproblémový chod hry"
    a jestliže by ani to nepomohlo, budeš se muset obrátit na herní podporu, která zjisti, co se na tvém herním účtu stalo.
    "Jak kontaktovat herní podporu"

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. -AnetkaS-

-AnetkaS- Zelenáč fóra

Ahojky lidičky,
    už asi půl roku se mi vždy, když kliknu na video zobrazí žádné video není. Jde s tím něco udělat, aby se mi alespoň 2x týdně zobrazila ? Děkuji za odpovědi

4. Ahoj -AnetkaS-
    tvůj dotaz se pravděpodobně týká fungování "kina" ve městě. To, že ti nefunguje může mít několik důvodů.
    Zkontroluj prosím, zda nemáš aktivní některý z prográmků, které brání zobrazování reklam (např.: AdBlock) Protože ve tvém dotazu chybí informace o tom, v kterém prohlížeči hru spouštíš. Kino lze spustit v prohlížeči Google Chrome, či My Internet Browser. Takže zkus prosím hru spustit v jiném prohlížeči, než ve kterém hru běžně hraješ.
    Také je vhodné udělat "Vše pro bezproblémový chod hry", zkontrolovat zda máš aktuální verzi prohlížeče.
    Další tipy a triky můžeš získat ve vlákně "Letní kino - diskuse"
    Pokud by nic z těchto kroků nevedlo k nápravě, obrať se s důvěrou do vlákna "Technické a platební dotazy"
    Přeji hodně štěstí

5. -AnetkaS-

-AnetkaS- Zelenáč fóra

Co je to Adblock ?

6. -AnetkaS-
    AdBlock je jeden z prográmků, který blokuje zobrazování reklam při brouzdání po netu.

7. Lindusha

Lindusha Pisálek fóra

prosím, kde najdu, či jak se dozvím, kdy jsem hru začala hrát?

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. Ahoj Lindusha
    datum založení tvého herního účtu se dozvíš z registračního e-mailu. Takže budeš muset zkontrolovat došlé e-maily (je dobré projít i spamový koš, občas se stane, že tam e-mail spadne)
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. paja84

paja84 Pisálek fóra

ahojky uz se muze platit formou sms-abych ziskala floreny??dekuji dobila jsem si pred 3 dny a konto florenu zustalo na 0:(

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj paja84

Je třeba postupovat dle instrukcí k platbě pomocí SMS v bance které ti vyskočí při zvolení balíčku na SMS. Tedy zadat BIG číslo, které tam je uvedeno (ve správném tvaru) a odeslat na tel. číslo které tam je také uvedeno.
    Také je důležité mít u svého operátora povoleno odesílání prémiových SMS, dále dostatečný kredit a také tento kredit nesmí být bonusový (např. bonus za dobití apod.), z něj platit prémiové SMS nelze. Také lze pro platbu pomocí SMS využívat pouze 5 tel. čísel, pokud je to 6 tak platbu nelze uskutečnit.
    Neuvedla jsi jestli ti byl kredit odečten, pokud se tak stalo a floreny ani po restartu nedorazili, budeš se muset obrátit na platební podporu Payment podpora / NÁVOD JAK KONTAKTOVAT, bylo by dobré kdyby jsi přiložila výpis o uskutečněné platbě do formuláře

Příště prosím podobné dotazy do správné sekce Technické a platební dotazy

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. evik4861

evik4861 Pisálek fóra

• Nepiš dva a více příspěvků pod sebe, použij tlačítko upravit, pezt
    Ahoj všem:).
    mám na farmičce i na baha postavene skladiště zvěřinec,arboretum,výrobna myslíte,že budou vyskakovat vrtačky?Doteď nemám ani jednu.Co je pro jejich vyskakování potřeba ještě udělat?

libakos :)
    závidím vrtačky:p......to je snad přírodní úkaz;)

Naposledy upraveno moderátorem: 18/9/16
  12. pezt

evik4861

Tak to, že máš skladiště je základní předpoklad, další je už jen o náhodě, protože se jedná o vzácné nářadí tak se budeš muset obrnit trpělivostí a čekat, že nějaká brzy vypadne. Také můžeš kouknout do vlákna Představujeme baha arboretum a výrobnu (28.7.) / Diskuze, tam se můžeš podívat na poznatky ostatních hráčů.

Příště prosím nepiš více příspěvků pod sebe použij tlačítko upravit a také zde není diskuse ale vlákno sloužící pro dotazy.

Hezkou hru pezt

Naposledy upraveno: 18/9/16
  13. evik4861

evik4861 Pisálek fóra

Petz:)

Děkuji za odpověď a omlouvám se.
    Hezký den;)

14. enrikea

enrikea Aktivní autor

dobrý den všem přeju,prosím nestihla jsem tuto akci krok v čase chybělo mi pět minut :-( restartoval se mi notebook,nestihla jsem to restartovaní odložit.notebook se zapnul až po druhé hodině.a akci jsem prošvihla,bude se někdy opakovat?

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. pezt

Ahoj enrikea

Mrzí mě že jsi akci nestihla, ale takovou informaci, že by se akce měla opakovat nemáme a také si myslím, že i kdyby se měla opakovat tak asi bude v pozměněné podobě a nebudou stejné odměny.

Hezkou hru pezt

vilm4 a enrikea tohle ocenili.
  16. evulinka

evulinka Zelenáč fóra

ahoj mam dotaz ziskala jsem 2x zlaty banan v akci krok v case,ale banany nikde nemohu najit poradite nekdo|:|

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. pezt

Ahoj evulinka

Zlatým banánem je myšlen herní prvek, který používáme k odemykání soch v opičím chrámu na bahamaramě, tak jako používáš Hvězdičky na farmě k odemykání run na stromě moudrosti. Takže tyto banány najdeš v horní liště na bahamaramě.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. evulinka

evulinka Zelenáč fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

aha,tak tam jsem se jeste nedostala :-D a kdyz uz se ptam,tak jak ziskam nejake sousedy tedy hrace co uz tu hraji nevim jak si dat hrace do pratel nebo jeste lip aby si oni me dali do pratel :-D dostanu se jen k top 10 a ti uz sousedy neprijimaji jak se dostanu k tem normalnim: :))))

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. pezt

evulinka

Sousedy můžeš hledat v tomto vlákně Hledání sousedů pro farmu
    Můžeš tam také napsat příspěvek, že hledáš sousedy a nabídky na sousedství ti určitě přijdou.

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. evulinka

evulinka Zelenáč fóra

• Prosím nepiš více příspěvků za sebou, pokud chceš něco připsat, použij funkci (Upravit" u svého prvního příspěvku. Děkuji *JÁ*
    ok dily za odpovedi :)))

tak se sousedy jsem se nikam nedostala nedovim se nicky tech co tuhle hru hraji jako je to treba u jinych her pokud chci nekoho za souseda musim si ho najmout coz je hloupe nevim nechapu to a kralicka jsem si najmula,ale zadne darky mi nedava jen je tam jestli jsi chci najmout dalsiho za souseda a floreny uz jsou vycerpane...prijde mi to hloupe...nikam se nedostanu pokud nemam dostatek florenu to uz BigFarma je v tomhle lepsi...

jo a to.ze pri kazdem dalsim postupu do vyssiho levelu dostanu jen jednu hvezdicku to je taky pekne trapny:-D zkratka bez penez do hry nelez ze?:-DD

***příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 18/9/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.