Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03 / 2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem babča2011, 27/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj Honzulka05
    ano zeptat se můžeš.
    Jeden floren jsi mohl získat za postup do nového levelu, případně z některé dekorace, kterou jsi si pořídil.
    Pro pokládání dotazů jsou v sekci vlákna vytvořena, není tedy třeba zakládat nová kvůli jednomu dotazu a zahlcovat tak fórum.
    Přeji prima farmaření

2. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

ale já jsem stejný levl a mám jen 2.550.000 bodů do levlu 90

3. Honzulka05
    pokud si nepostoupil, mohl jsi získat floren buď jako odměnu z úkolu v Družstvu a nebo z dekorace.

4. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

a jak získám tu dekoraci za 1 floren

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

díky za odpověď

7. pezt

8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

a jaké to byly ploty

9. pezt

Honzulka05

Hele, v mém prvním příspěvku je odkaz na oznámení, kde jsou uvedeny všechny ploty, tak se neptej na to, na co už jsi dostal odpověď.
    Zbytečně se vystavuješ riziku, že dostaneš opět trest.

10. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

omlouvám se

11. pezt

Honzulka05

Ok:), a polepši se ;), když se budeš, snažit bude z tebe dobrý farmář;)

krakoramaja tohle ocenil(a).
  12. Ještěrka

Ještěrka Pisálek fóra

Dobrý den. Koupila jsem na trhu cirkusovou pandu,peníze zmizely, ale panda se neukázala. Tlama 1965

evoku57 tohle ocenil(a).
  13. pezt

Ahoj Ještěrka

Restartuj hru a poté znovu zkontroluj stodolu a hledej mezi vyšlechtěnými zvířaty

Pokud ani po restartu nebudeš mít Cirkusovou pandu ve stodole a krejcary budou odečteny tak nezbývá než kontaktovat herní podporu na prověření kam se to ztratilo, Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

Honzulka05 a evoku57 tohle ocenili.
  14. svaca86

svaca86 Zelenáč fóra

strašidelná vrba - nepřičítají se mi kusy

15. pezt

Ahoj svaca86

Strom Strašidelná vrba má plod List strašidelné vrby, ten najdeš ve stodole, pod položkou děsivé předměty

Pokud máš dojem, že se ti plody opravdu nepřipisují musíš kontaktovat herní, Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

EDIT: Teď jsem zkoušel sklidit 5 stromů Strašidelné vrby a plody se všechny připsaly

Naposledy upraveno: 3/3/18
  16. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Prosím o vysvětlení ohledně zprovoznění divoké louky. Na testovacích farmách došlo k situaci, kdy systém hlásil plný počet sousedů, ovšem louka byla stále částečně zarostlá. Vím, že se do sousedů počítá i mentor s jeho kuřaty. Je tedy možné, že tito pseudosousedé blokují přijmutí dalšího souseda? A pokud ano, jak si s tím poradit? Ikona na odstranění červeně blikajícího mentorova kuřete tam není.

evoku57 tohle ocenil(a).
  17. krakoramaja
    ne, do sousedů se mentor a spolužáci ze Školy farmářů nepočítají. Musíš si tedy opatřit "opravdové" sousedy tedy 12 sousedů + ty.
    cituji z FAQ: Po otevření Divoké louky se nám zobrazí plocha, kterou musíme vyčistit a to získáním minimálně 12 sousedů. Návod na přidání sousedů.
    Důležité:
    do sousedů se nepočítáš ty sám, mentor a spolužáci z Farmářské školy.
    Mentora můžeš opustit a to ve Farmářské škole, kliknutím na tlačítko "Opustit mentora"

evoku57, zahradnice4 a krakoramaja tohle ocenili.
  18. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Hezké slunečné dopoledne, mám problém při sklízení dekorací kombajnem, tyto 2 dekorace nejdou sklidit musí se pouze ručně: velkolepý přístřešek pro kachny(tento je v chybách) a zóna ovoce. Navíc když na ně najedu myší objeví se příklad BZ 25000 ale po odkliknutí se připisuje BZ 50000 aspoň tedy graficky. Snad jsem zde správně. Děkuji a hezký zbytek dne

evoku57 tohle ocenil(a).
  19. Ahoj TheMikev2
    tebou zmiňované dekorace kombajnem sklízet nejdou, je to jejich vlastnost, dávají kromě BZ i bonus. Podle tvého popisu se ti připisuje více BZ než ukazuje grafika? Jsi si jistý, že počet BZ neovlivnilo použití řemeslných produktů, domácích mazlíčků nebo získaný bonus z Kola štěstí či Párty kola? Jestliže jsou rozdíly v grafice a připsanému zvýšenému počtu BZ stálým jevem potom děkuji za zprávu, předám kolegům k prověření.
    S podobnými problémy prosím do vlákna "Technické a platební dotazy"

evoku57 tohle ocenil(a).
  20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ten problém jsem řešila už před pár dny a myslela si, že toto byla příčina. Pak tedy důvodem mohly být rozeslané pozvánky na sousedství, na které nikdo neodpověděl. Teprve po jejich odstranění v poště z přátel se mista uvolnila a louka vyčistila. Ale pro pořádek se ptám, mohlo toto blokovat přijmutí aktivních sousedů? Protože pak je lepsí pozvánky neposílat, dát si žádost do "hledání sousedů" a čekat, kdo se ozve.
    Za předchozí i následnou odpověď fakt děkuji a přeji hezkou neděli.

satelit, evoku57 a zahradnice4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.