Určeno k archivaci Technické dotazy Prosinec 2025

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem danda-vnovis, 13/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. karbar

karbar Baron fóra

kaolín11 děkuji za radu.
    Na mobilu se mi to podařilo rozchodit.
    Dalo to tedy práci velkou.
    Zkoušela jsem ještě na tabletu ale tam jsem nerozchodila.
    Stáhla jsem tedy Farmerama Mobile.

kaolín11 tohle ocenil(a).
  2. babina51

babina51 Hrabě fóra

A já si říkám proč mi hra blbne a nejede jak má.Ráno musím nejdřív restartovat neudělat to tak se nikam nedostanu.Jdu sklízet stonek tak se mi ukáže jen stvol a nic.Přejdu na pole nic jdu na druhé nic,ale skočí to na to první,tak přejdu na stonek a už je načtený.Jediné co funguje ne na 100%,ale na 500% jsou ty ovce s trakařem.I kdyby jim létaly drony nad hlavou tak budou vesele skákat dál,asi mají nějakou výjimku, na ně,že hra nejede neplatí.

karbar tohle ocenil(a).
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Ještě jednou pokud máte problémy s hrou v prohlížeči, vyzkoušejte se přihlašovat přes tento odkaz:

https://www.farmerama.com/?action=internalGameUnity&webgl2=0

Pokud je někdo schopný mi dodat logy z prohlížeče když hra zamrzne, budu moc rád a pokusím se ho na to navést, tak se mi tu ozvěte, předáme tyto logy vývojářům, děkuji

lacrima a Štika tohle ocenili.
  4. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Zdravím, pozbieral som na základnej ploche z pohopolí Ďalekozraký kvet a z divokej lúky láskavec cez Farmerama mobil a nepridalo mi žiadne padátka, kvôli ktorým som pestoval dlhodobku na divokej lúke.. Ani po opakovanom načítaní hry cez mobil. , ale aj prehlidač mi žiadne padátka nepripísalo. Čo s tým treba urobiť ?

EDIT : Ďakujem za info, ale v FAQ by bolo dobre na to upozorniť . Takto som prišiel o padátka na min. 2 ďalekohlady.

Naposledy upraveno: 17/11/25
  5. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj charlie.b46,
    v mobilní aplikaci akce nefungují.. sice akční sklidíš, ale nepřipisují se padátka. Na mobilu doporučuji hrát přes prohlížeč.

lacrima tohle ocenil(a).
  6. janibu

janibu Perspektivní autor

Zdravím Vás, proč se mi nejde přihlásit na Farmu z mobilu a tabletu? Po smazáni historie je farma černá a předtim se dlouho načítala a pak se objevilo " Jé, chyba"
    Prohlizeč Chrom
    Děkuji

7. pezt

Ahoj janibu

Stačí dotaz položit jednou vyčkat na odpověď
    Tvůj telefon nebo tablet nezvládá WebGL2 na které Farmerama přešla, pokud se to u tebe děje je potřeba se řídit podle tohoto návodu.

lacrima tohle ocenil(a).
  8. pezt

Pro evoku57

Na základě naší komunikace zde přidávám nějaké rady k novému systému Windows 11.

Nevím jaký výběr máš na mysli, ale předpokládám, že chceš vyfotit část obrazovky, je tam stále program výstřižky, nicméně já osobně používám program Lightshot, krásně vybereš to co chceš vyscreenovat, lze i přidat nějakou šipku nebo něco jiného a uložit do počítače.

V programu malování se zmenšuje obrázek jednoduše pomocí této ikony

Screenshot_2.png

Po kliknutí se otevře nabídka

Screenshot_3.png

Kde vybereš procenta nebo pixely, já používám převážně procenta
    Následně změníš v prvním poli nakolik to potřebuješ zmenšit

Screenshot_4.png

To stejné se navolí automaticky i v druhém poli a následně klikneš na ok a dojde ke zmenšení

Uložit to potom uděláš jednoduše, když klikneš na křížek jako když chceš program zavřít

Screenshot_5.png

Automaticky tě to vybídne jestli chceš úpravu uložit klikneš na uložit a hotovo

Pokud ještě něco tak klidně napiš

lacrima tohle ocenil(a).
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Vyfotím obrazovku, chci udělat obrázek na forum, ale chci vybrat jen část obrázku, ve Win10 to bylo jednoduché, vybrat, myší jsem vybrala část obrázku, ořízla a při uzavření uložila. Teď v malování ve Win11 sice vyberu, ale je tam jen vyjmout a zmizí výběr, je to přesně opačně, než potřebuji. Nenašla jsem tedy funkci oříznutí. Ale asi při ukončení se mi zase obrázek uloží

10. pezt

Však tady to ořízneš těmi to tečkami, že je posuneš kam potřebuješ

Screenshot_1.png

A klikneš potom na enter

lacrima tohle ocenil(a).
  11. evoku57

Stáhla jsem si lingshot a nevím, kde ho hledat v pc, jen se mi stáhnul a nemám ho na ploše ani v dolní liště

12. pezt

Ahoj evoku57

Je potřeba ho nainstalovat, to co jsi stáhla je jen instalační balíček, takže ten najdeš ve stažených souborech nejspíše, pokud jsi nestáhla do jiného umístění a spustíš

13. evoku57

Spustila jsem setup-linshot a stejnak nemám žádnou ikonku nic, tak nevím, jak se do toho dostat

14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

evoku57 zkus na klávesnici zmáčknout PrtSc - měla by ti "zamrznout" obrazovka a myší můžeš vybrat oblast, kterou chceš ořiznout.

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  15. evoku57

Udělala jsem PrtSc, jakoby zamrzla obrazovka, ale hned se rozsvítila a nic myší vybrat nejde, ani ten obrázek nemám uložený

16. sopti

evoku57 - TADY je návod jak používat program Lightshot

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  17. evoku57

Díky, zkusím to znovu podle toho návodu

18. sopti

19. evoku57

Nemám po stažení soubor exe, ale jen setup, s tím jsem se to snažila znovu nainstalovat a stále nemám ikonku

20. sopti

evoku57 ani ve skrytých ikonách? Pokud nenajdeš, počkej na kolegu pezta (já nemám win11), takže nevím, kde by to v něm mohlo být schováno.
    upload_2025-11-27_11-35-52.png

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.