Určeno k archivaci Technické dotazy Červen 2026

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem mamka1111, 29/4/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

jolka134
    Dosáhla jsi zatím maximálního možného levelu 53, dále se ABZ nepřipisují...
    Mnohým hráčům se to nelíbí, ale to je asi tak všechno, co můžeme dělat...
    Ostatně - mám to stejně.;)

babička-květa a lacrima tohle ocenili.
  2. jolka134

jolka134 Perspektivní autor

Děkuji za odpověď ,ale potom jak získám nebo správně otevřu pole na pěstovaní plodin?

3. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

jolka134
    Prostě počkáš, až budeš moci postoupit do některého z dalších levelů... stejně jako ostatní.;)
    Zatím můžeš využívat napěstované komodity pro výrobu odznaků, které jsou potřeba na zdokonalování rostlin/stromů, rozšiřování Skladu či rozšiřování pěstebních ploch.

lacrima tohle ocenil(a).
  4. jolka134

jenže pokud se nepohnu v levelu tak nemůžu ani rozšířit pěstěné plochy ani odznaky v pěstovaní plodím se nedají získat nebo ten poslední musím být v 55 levelu. Jen se ptám nebo pokud jsem správně pochopila a četla tak pěstitelskou plochu můžu rozšířit v 59 levlu .

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jolka134

Já už se nehýbu v levelu skoro rok (12.7.2025) a taky jsem to zakonzervoval, rozšířil jsem co šlo naplnil sklady a vyrobil odznaky do zásoby, a nyní tam chodím jen kvůli městským projektům, popřípadě když tam byla akce. Až bude další rozšíření tak se bude pokračovat, v čem je tedy problém ?

lacrima tohle ocenil(a).
  6. jolka134

Problém není v ničem ,jen se ptám. Daly jste mi radu nech rozšiřují pole na pěstovaní a to nejde ,jsem jen zvědavá jak to mám udělat pokud zůstanu stát v levlu. Děkuji za odpověď

7. pezt

jolka134

Bylo to myšleno to co nemáš rozšířeno a lze rozšířit, to je snad jasné, když to nedovoluje současný stav tak s tím nic udělat nemůžeš.

lacrima tohle ocenil(a).
  8. Vla10

Vla10 Pisálek fóra

ahojky prosím neporadí někdo v denních projektech mi nejde udělat poslední úkol mám tam kladívko a klíč a je tam napsaná nějaká hatmatilka v angličtině:D

9. pezt

Ahoj Vla10

Měla by jsi vyrobit něco v dílně ve městě

lacrima tohle ocenil(a).
  10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Zdá se mi,že nám nějak blbne fórum.Neustále mně to odhlašuje!

11. pezt

Ahoj kaolín11

Víme o tom je to nahlášeno

12. Vla10

Vla10 Pisálek fóra

děkuji za pomoc ale to nefunguje zkusila jsem obětovat floren a nic zase ta hatmatilka a překladač to nedoáže přeložit
    mlf.window.dailytasksystem.taks.craft.s

13. pezt

Vla10

Úkol jsem ti splnil, vybudoval jsem žlutý krůtník.
    Oprava je prý na cestě, ale už od odpoledne, tak nevím kde se zasekla, také se mi tento stav nelíbí. Pokud chceš můžu ti ten jeden floren vrátit za zbytečnou výměnu.

lacrima tohle ocenil(a).
  14. Vla10

Vla10 Pisálek fóra

pezt děkuju ,floren nemusíš vracet o ten jeden neschudnu:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.