Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JRD-Blanka, 3/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MARUSKA66

MARUSKA66 Zelenáč fóra

• Prosím, nie je potrebné viackrát položiť tú istú otázku v dvoch vláknach, ďakujem. *Tanagorin
    Dobrý den, nejde mi načíst divoká louka, mýtina, bahamara aj.
    Děkuji za odpověď.

2. Ahoj MARUSKA66
    nepíšeš v jakém jsi levelu a zda zmiňované plochy máš už aktivované.
    Pokud ano, jako první krok prosím restartuj hru.
    Herní plochy jsou přístupné od určitých levelů,nebo po aktivaci run na Stromě moudrosti.
    Divoká louka od levelu 17. (potřebuješ 12 sousedů + sebe) na její vyčištění
    Lesní mýtina je přístupná od levelu 14. Části mýtinky se aktivují za hvězdičky na Stromě moudrosti.

3. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj MARUSKA66 :)
    Je nám ľúto za varovanie, ale je zakázané podávať dvakrát tie isté otázky v dvoch vláknach. Tvoja odpoveď na otázku je vo vlákne Jiné Dotazy a podľa odpovede, ak tvoja úroveň presiahla potrebný limit na Bahamarama, Divokú lúku a mýtinu, ale nefunguje, tak prosím obráť sa na Technické Dotazy

Šenuár tohle ocenil(a).
  4. patuska307

patuska307 Pisálek fóra

prečo zase zmenili farmársku halu, normálne mám nechuť dodávať do nej, lebo nie je taká priehľadná ako bola predtým, stále sa niečo mení a bohužiaľ veľa vecí k horšiemu :-(

5. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj patuska307 :)
    Žiaľ, mi neriadime zmeny v hre ani ich neprerábame... Diskusia o tejto úprave je vo vlákne --> Úprava v družstvu, ak máš k nej viac pripomienok alebo možných úprav, radi ich privítame :)
    *Mrzí nás tiež táto zmena, ale aj tak dúfame, že vám to neskazí hru a naďalej budete mať ničím nerušené hranie :music:

6. DRAŽA75

DRAŽA75 Zelenáč fóra

Prosím nejdou mě z chovné ohrady sklidit vyšlechtěná zvířata děkuji Draže75

7. makynka

makynka Rádoby autor

Děkuji za odpověď

8. Jitule17101959

Jitule17101959 Pisálek fóra

Ahoj, zdravím všechny vespolek. Nenašla jsem, kam mám napsat, co jsem zjistila:
    Ve městě v dílně jsou asi špatné popisy u ,,Výrobna netopýřího guána III - červená ,, - Produkt 2x guáno, čas výroby 13.40 hod.
    a u ,, Výroba netopýřího guána IV - růžová,, - Produkt 2x guáno, čas výroby 24.00 hod a pak ještě u ,,Stříhárna ovcí III - Červená + Stříhárna ovcí IV - růžová ,, - obě vyrábějí podle popisu 2x ovčí vlnu za 32.00 hod.
    V obou případech by pak byly výhodnější výrobny typu ,,červené,, ? Děkuji za odpověď. Jitule17101959

Šenuár a vilm4 tohle ocenili.
  9. Ahoj Jitule17101959
    ne, rozhodně to není chyba popisu, rozdíl je v bodovém zisku. Růžové upgrady dávají podstatně vyšší BZ.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Výrobny
    Přeji hezkou hru

10. Jitule17101959

Jitule17101959 Pisálek fóra

Děkuji moc za rychlou odpověď, vše jsem znovu prostudovala, na bodový zisk jsem předtím nebrala zřetel, zajímal mně hlavně počet konečných produktů a čas jejich výroby. Jitule17101959

11. Jitule17101959
    není zač :) rádo se stalo.

12. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ahoj, kdy byla prosím poslední akce se slevou na florenové balíčky? Nemůžu to najít - mmch - v kterém vlákně to je ?
    Díky a hezký den !

Šenuár tohle ocenil(a).
  13. Ahoj tydýtková
    akce Šťastný den Mega BZ" při které se za nákup herní měny získá bonus 100% BZ/24 hodin byla ve dnech 7.-8.5.2016
    Florenové balíčky jsou běžně dostupné po kliknutí na "modré plus" v horní liště zcela vlevo. [​IMG]
    Případně můžeš využít nabídku některých z balíčků na bilboardu.
    Oznámení o mini-akcích najdeš ve vlákně :D (klikni)-> "AKCE"
    Přeji hodně štěstí

Šenuár tohle ocenil(a).
  14. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ahoj *JÁ* - nejde mi o Šťastný den Mega BZ, já využívám paysayf card - tím pádem to nemůžu využít, protože pár florenů nekoupím přes paysayf a nejmenší balíček stojí 2,-/1fl a to kupovat nebudu. Proto vždy čekám na slevy florenových balíčků, koupím ten největší (nejlevnější) a Mega BZ vynechávám.
    Info o posledních slevách na balíčky jsem nenašla. Nebo je to individuální sleva (nepravidelná) ?

Šenuár tohle ocenil(a).
  15. Ahoj tydýtková
    bohužel přesné datum další slevové akce na balíčky florenů není známo, RT své plány dopředu nezvěřejňuje, Ale pokud budeš sledovat doporučené vlákno, určitě se o akci dozvíš včas.
    Přeji hodně štěstí.

Šenuár tohle ocenil(a).
  16. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

Zdravím.
    Nakoupil jsem v akci za florenty hodiny kombajnu. U normálního kombajnu mi hodiny přibily ale u kombajnu na magickém stonku mi do teď nepřibily. Doufám že to dáte v brzké době do pořádku.
    Děkuji.

17. Ahoj renegaderro
    jestliže jsi si koupil pomocníka - kombajn, tak to je pouze jeden z pomocníků (secí stroj, chovatel, pomocní na Magickém stonku a pomocník při chovu) se kupují každý zvlášť. Pouze při zakoupení "Pomocníků na měsíc" obsahuje balíček všechny vyjmenované pomocníky. Doporučuji tedy zkontrolovat jaké pomocníky jsi si koupil.
    A jestliže došlo k chybě, tak bohužel zde na fóru tvůj problém nevyřešíme. Budeš se muset obrátit na herní podporu. (klikni) -> "Jak kontaktovat herní podporu?" nebo, pokud by byl problém s platbou tak potom na (klikni)-> payment podporu
    Přeji brzké vyřešení a hezkou hru

18. Martis.B

Martis.B Pisálek fóra

Zdravím, již více jak rok (možná i dva) čekám na přijetí jako mentora. Chtěl bych se zeptat, jestli je to normální. Děkuji.

Šenuár tohle ocenil(a).
  19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Martis.B

Výběr mentorů dělá systém a úplně přesná pravidla výběru bohužel neznáme, ale je zřejmé, že tam hraje roli aktivita, dosažený levl a další věci.
    Není teda nic neobvyklého, že čekáš dlouho.

Hezkou hru přeji

Martis.B a Šenuár tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.