Určeno k archivaci 05/2018 - Všeob. dotazy

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ANNA041961, 28/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. NoSwear25

NoSwear25 Zelenáč fóra

• Necituj příspěvek pod který píšeš. Nevkládej více příspěvků pod sebe a nevkládej příspěvky bez vlastního obsahu.
    **Odstraněná citace**

ale ja už mam 12 sousedu ale ono se to čistí postupne ?

Naposledy upraveno moderátorem: 15/5/18
  2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Vyčištění Divoké louky

Po otevření Divoké louky se nám zobrazí plocha, kterou musíme vyčistit a to získáním minimálně 12 sousedů. Návod na přidání sousedů.
    Důležité:
    do sousedů se nepočítáš ty sám, mentor a spolužáci z Farmářské školy.

Přehled jednotlivých částí:
    • 1. soused vyčistí 28 polí
    • 2. soused vyčistí 12 polí
    • 3. soused vyčistí 13 polí
    • 4. soused vyčistí 15 polí
    • 5. soused vyčistí 19 polí
    • 6. soused vyčistí 19 polí
    • 7. soused vyčistí 7 polí
    • 8. soused vyčistí 19 polí
    • 9. soused vyčistí 20 polí
    • 10. soused vyčistí 17 polí
    • 11. soused vyčistí 19 polí
    • 12. soused vyčistí 14 polí
    • Vzhled louky po získání přístupu:
    • Postupné odkrývání herní plochy přidáváním sousedů:
    Ještě je možnost, že jsi oslovil nové sousedy, ale ti ještě nepřijali tvou nabídku na sousedství, v liště jsou takový zastření.

Přeji prima hru

PS: prosím nevkládej více příspěvků pod sebe a nevkládej příspěvky bez vlastního obsahu to se považuje za spam

3. Ivanka61

Ivanka61 Zelenáč fóra

Dobrý den,chci se zeptat od 14 hodin se nemohu dostat na farmu ,kvůli údržbě.Nikde jsem nenašla ani v kalendáři,Plánovaná údržba.

4. Ahoj Ivanka61
    ano, došlo k neplánovanému výpadku. jakmile budeme mít informace, dozví se je hráči zde na fóru. Podrobnosti ZDE

Ivanka61 tohle ocenil(a).
  5. Ivanka61
    děkujeme za shovívavost a přeji prima farmaření.
    P.S.: Při použití tlačítka "Odpovědět" je nutné vymazat citaci příspěvku, pod který píšeš. A také prosím nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Pro úpravu tvého původního příspěvku použij funkci "Upravit" .
    Děkuji.

6. sene

sene Pisálek fóra

Krátká přestávka hodinu a půl?

BOHEMKA tohle ocenil(a).
  7. Farmářka_X

Ahoj sene - bohužel délku údržby my neovlivníme, je třeba obrnit se trpělivostí a prostě počkat, až to spraví;)

Přeji prima hru

aljanu a BOHEMKA tohle ocenili.
  8. BOHEMKA

BOHEMKA Pisálek fóra

Já slechtím zvířatka budu muset čekát

9. Farmářka_X

Ahoj BOHEMKA - ano budeš muset počkat dokud neskončí údržba. Po skončení údržby by měla být zvířata tam kde jsi je zanechal/a.

Přeji prima hru

aljanu a BOHEMKA tohle ocenili.
  10. Pig_boy

Pig_boy Rádoby autor

Dobry večer, jsem zvědavej jak budou řešit když si někdo zaplatí kombajn a oni to celej den mají vypnuty ja nehodlam platit za něco co nemohu používat :cry::cry::mad: zajímá mně jak to chtějí kombenzovat, jestli zase dají nějaky kraviny tak at si to strčí za klobouk

11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Pig_boy, chápu tvé rozhořčení, nicméně víc než jsme vám řekli teď nevíme: KUK

aljanu tohle ocenil(a).
  12. evik204

evik204 Pisálek fóra

Ahoj, ode dneška mi nejde farma naběhne mi tabulka s větama v němčině nevite co se děje?

13. sopti

Ahoj evik204,
    pokud ti naskočí tabulka, tak proto že jsi uživatel s prémiem - více informací ZDE (překlad tabulky) je obsahem příspěvku.

aljanu tohle ocenil(a).
  14. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

15. sopti

modro.ocko22,
    vyčisti prosím prohlížeč a cookies a najede ti po pokusu o přihlášení celý text ( opis textu v češtině je obsahem příspěvku ZDE).

aljanu tohle ocenil(a).
  16. Ivanka61

Ivanka61 Zelenáč fóra

Dobrý den.Tak včera jsem na Novinky-dárek vybrala dárek ze 16.5 a ted ráno z 8.5.Takže příjdu o 8 dárků.A na podporu už psát nebudu,protože nejsou schopni ani odpovědět.Přeji všem příjemnou a snad už bez problému hru

17. ivasum

ivasum Zelenáč fóra

Zdravím ,včera jsem si nestačila dárek vybrat a dnes jsem vybírala dárek ze 7 dne,takže se mi to posunulo o 9 dárků zpět

18. sopti

Ivanka61,ivasum - zatím nemáme hlášeno, že by byl problém s denním bonusem za přihlášení. Na podporu určitě napište - ona prověří jak to s dárkem u vás na účtu je. Jak kontaktovat herní podporu.

aljanu tohle ocenil(a).
  19. vykuklina

vykuklina Zelenáč fóra

moje sousedka si hodinu před vypnutím koupila 2 dýňové marmelády a aktivovala je - a nakonec o ně přišla. Psala mi z práce, že ji to štve / napsala to jinak, ale to sem nechci psát /. Škoda peněz - snažila jsem se ji uklidnit.

20. Ahoj vykuklina
    je mi upřímně líto, že tvá kamarádka přišla o 2ks dýňové marmelády, bohužel podobných případů je díky výpadku hry mnoho. Z oficiálního oznámení je zřejmé, že dojde ke kompenzaci a ta by mohla tvou kamarádku potěšit.
    Prosím příště podobné příspěvky směřuj do diskusního vlákna - například - (klikni)-> "Problémy hry 16.5./Diskuse"
    Oficiální oznámení k výpadku hry - ZDE
    Přeji hezký den

aljanu tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.