Zpětná vazba Unity WebGL klient / Samostatný klient / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

satelit

Já používám Revo Uninstaller
    Kliknutím se začne hned stahovat free verze.
    Návod je zde #1276 akorát použiješ pro firefox

tenista99, satelit a matlafous123 tohle ocenili.
  2. satelit

satelit Hvězda fóra

JJ díky jdu na to pak podám hlášení. ;)

tenista99 a matlafous123 tohle ocenili.
  3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ze se ptas... vzdyt tu ma beztak i ponozky a trvalej pobyt, tak kde by byl (krom soboty rano - to chrni) a jestli nekdy neraguje, tak nejspis jen proto, ze nas ma plny zuby xD;)
    Btw nemyslim si, ze proverovani trhu je reseni (podle me je tenhle predpoklad chybny), ale mam jeste par napadu, az bude cas... jen mam pocit, ze ted je tak uz pomalu nejvyssi na dalsi dil Cernych baronu ;)

4. pezt

satelit

Mám takový pocit, že Firefox trpí hrou a dochází k jeho degradaci a to nemá nic společného s funkčností databází.
    Já přeinstalovával už dřív a zase dochází k jeho úpadku, to jest rychlost, a to ho používám jen pro přípravu akcí, z testovacích serverů.

tenista99, matlafous123 a satelit tohle ocenili.
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Polovinu zdejších problémů opravdu nechápu.Pokud má nějakej prohlížeč problémy,vyzkouším jinej.Osobně jsem měl na noteboku tři prohlížeče a téměř vždy farma na některém najela.Pokud teda nebyla katastrofa většího rozsahu. Nyní jedu pouze na mobilu a mám v něm stažené 4 prohlížeče na farmu a podotýkám ,že vždy se na farmu dostanu!! Nejprve vyzkouším EDGE,pak UPX,pak VIVALDI a když je opravdu nejhůře,zatnu zuby a opráším PUFFIN. Akce jsem do dnešního dne zvládnul všechny!8)

6. pezt

Momentálně mám ve svém notebooku 9 prohlížečů ;)

7. kaolín11

Hmmm, dobrý!!! Já mám na mobilu "pouze" šest.:cry:xD

8. matlafous123

A prijde vam uplne normalni, ze je treba hledat kazdy den ten spravny, ve kterem zrovna ten den farma jede?

9. kaolín11

Pokud chci hrát,tak asi ano?!?:wuerg:
    Rozhodně to zabere méně času,než případné vztekání se na fóru.o_O

10. pezt

matlafous123

To já nedělám, mám ty prohlížeče jen pro to abych otestoval popřípadě nějaký problém a pro přípravu FAQ.
    Hraji již nějakou dobu pouze v aplikaci vytvořenou prohlížečem Edge.

11. matlafous123

kaolín11 Sice jsem takovou reakci necekala, ale na druhou stranu mi zas dost podstatnym zpusobem rozsirila obzory, takze diky za odpoved.

-Jara05-, Y_n_O a tenista99 tohle ocenili.
  12. kaolín11

Řeším to teda jináč.Nejprve vyčistím mobil.Pak se přihlásím přes Edge a pokud se mi zdá,že se farma načítá moc dlouho,okamžitě čistím mobil znova a najíždím na UPX.Zde již většinou je vše v pořádku.Pokud nezabere ani jeden prohlížeč,teprve na fóru zjišťuji,zda-li není nějakej problém většího rozsahu.Jak třeba naposledy,kdy se muselo na mobilních zařízeních přepnout na stránky pro počítač!

matlafous123 A co chceš jinšího dělat?!? RT má ke všemu laxní přístup a pokud by si hráči sami neporadili,tak už asi nikdo nehraje.
    Do dnešního dne mi nefuguje kupa základních věcí na mobilu! A mám s hrou skončit?!? Oprava v nedohlednu.A jak jsem vyrozumněl ze zdejších reakcí,su neandrtálec,bo nemám novější notebok na kterým bych farmu rozjel.:cry: Tak jsem si poradil posvém.8)

13. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak už zase skáču přes kaluže, tedy jedu přes FF po nové instalaci (a z jiného okresu - povolení mám Pitrýsku). Tak tento můj problém byl nejspíš opravdu u mě,omlouvám se za pár předchozích příspěvků,nicméně pořád si myslím že hra nejede jak má.Soudím tak podle jiných příspěvků a nejvím mě dostala odpověď od Doba:

Tak RT pracuj, z české lokace máš hlášeno nejvíc problémů, no prostě musíme být ve všem Best.

Tak uvidíme jak dlouho vydrží,jen mě mrzí že jsem si tam vlastně všechno smazal a zálohu nevytvořil,no nic to dám.Díky za nasměrování,je vidět,že tomu rozumíš ty kluku ušatá. ;)

No jo - mobilman, ale je dobře že aspoň někdo to testuje na mobilu,za to máš kaolíne můj obdiv a podporu.Nicméně to co děláš na zařízení do kapsy,my děláme doma v obýváku,testujeme jiné prohlížeče a kde to šlape,tam jedem.U mě mám třeba otevřeny dvě farmy a ty jak je známo nejdou otevřít na jednom prohlížeči.A já je chci mít otevřené současně právě abych se nemusel pořád odhlašovat a přihlašovat jen v jednom prohlížeči. A za druhák asi jsem konzerva ale jsem na FF zvyklej.:p

Tak zase jsem napsal literární dílo,díky za přečtení a modíci držte se až Vám matlafouska zase předhodí další test serverů a adres s připojením.xD

14. pezt

satelit

To řeším vytvořeným účtem u Firefoxu, to znamená že když se do něj přihlásím, mám všechny potřebné věci zpět.

-Jara05- a matlafous123 tohle ocenili.
  15. satelit

satelit Hvězda fóra

pezt - jj to mě taky napadlo, pozdě - no příště budu chytřejší st...., ale už mám tolik účtů že mě z toho jde hlava kolem.

Mimochodem asi jsem to přechválil...

16. kaolín11

Moc mě mrzí,že na mobilu hraje tak málo hráčů.Všem doporučuji mobil tak na týden vyzkoušet!!! To by bylo teprve řevu zde na fóru. Polovina hráčů by byla zablokovaná za neslušné vyjadřování na adresu RT!xD
    Namátkově nefunkční věci:
    nemožnost psát sousedům
    nemožnost zadávat počty ks krmiva ve mlýně,liště
    problém se zoom(pokud se farma zvětší (sama!!!) přes celý displej,nelze nic dělat
    některé akce nelze vůbec spustit!!! (mimo Puffin)

17. matlafous123

satelit Modici mohou byt v klidu... valci dosla para :music:

pezt, -Jara05- a kaolín11 tohle ocenili.
  18. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Nehraju přes mobil,má to velkou spotřebu,tudíž bych musela víc platit,tak tudy cesta nevede.Chci hrát na svém pc!

-Jara05- tohle ocenil(a).
  19. mrkvicka9

mrkvicka9 Rádoby autor

Ahoj já to teď zkouším přes mobil, ale je to děs.Nejlíp mi to jde v VIVALDI.Načtení trvá asi minutu a celou dobu problikává černá obrazovka a farma.Tak čekám a snažím se trefit.Někdy mám trpělivost a pokusím se sklidit,to trvá i 20min a někdy to vypnu protože na to nemám.

evainfo, -Jara05- a matlafous123 tohle ocenili.
  20. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím,
    pokud se u někoho opět objeví problémy s přihlášením nebo pomalým načítáním hry, tak nám prosím dejte vědět v tomto vlákně. Problém by již měl být odstraněn.

satelit, matlafous123 a -Jara05- tohle ocenili.