Zpětná vazba Unity WebGL klient / Samostatný klient / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Mě by stačil Enter please:p

matlafous123 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Nevím kdo psal o velké spotřebě dat na farmu, ale mě se nezdá :)
    V mém notebooku, dnešní komplet ranní sklizeň dvou farem, každá ve své aplikaci je taková to, což mě samotného docela překvapiloo_O

Screenshot_2.png

maribeja a matlafous123 tohle ocenili.
  3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

pezt Do debaty jsem davala vysledky mereni z klienta pred par tydny. Vcera se tu na to ptal kuba899, tak jsem sla zapnout kameru, ze natocim odber dat z kompletni sklizne cele farmy, protoze jsem mela stejnou zkusenost, jako ty tzn. spotreba minimalni a nechapala jsem, jak to nekomu muze zrat tolik. No, nechapala... rikala jsem si, ze nespis u toho stahuji aktualizace nebo smajdaji po stonku. A jake bylo moje prekvapeni, kdyz jsem se v 1/2 sklizeni dostala s daty pres 100 MB a mobil me odpojil, protoze mam v PC Suite nastaveny limit. Po stonku jsem nesmajdala a aktualizace mam vypnute. Koukala jsem na to, jak z jara a do ted mi to hlava nebere.

4. pezt

matlafous123

Jen poznamenám, že každé vyčištění prohlížeče, znamená to, že se data musí znovu stahovat ze serverů, tudíž může být nárůst objemu dat větší.
    Budu to teď sledovat, mám na 30 nějaký program na vyzkoušení, který to sleduje, tak uvidím.
    Ano fórum je děsný žrout, ale to mám zvlášť, ale to nezjišťuji, protože tam toho mám otevřeno více, a ještě mám zapnutý autorefresh, takže to načítá po minutě

maribeja a matlafous123 tohle ocenili.
  5. masinaka

masinaka Vycházející hvězda fóra

Dneska to teda fakt nefunguje, nenačítají se předměty na loukách (jenom se točí kolečko), zamrzá to při načítání (běží procenta a při 100 % to zamrzne a zůstane tak), nenačítají se obrázky (s kombajnem jsem sklidil jenom proto, že si pamatuju, kde je jaký tlačítko, protože všechny byly prázdný), položit 10 výroben na plochu mě stálo 4 restarty hry a asi 10 minut. :cry:

6. matlafous123

pezt Samozrejme vim, ze po vycisteni prohlizece se data stahuji znovu, jenze za a) tohle nebylo v prohlizeci, ale v klientovi a nebyl preinstalovany a za b) jsem mela farmu nactenou (27,1 MB me stalo jen nacteni farmy po otevreni okna novinek, nez jsem zacala natacet)! Nechala jsem ti vedle schvalne otevrene i vsechny bezici procesy, abys videl, co se deje. Jenze mam na imgur moc dlouhe video, tak nevim, kam to ted hodit, abys to videl.

maribeja tohle ocenil(a).
  7. pezt

matlafous123

Klient znovu nainstalovaný, po návodu, který jsem připravoval a vypadalo to takto, sklizeň krom stonku, majáku a ostrova pokladů dopadla takto.

Screenshot_1.png Screenshot_2.png

EDIT: můžeš dát na uložto třeba

8. matlafous123

pezt Chyt holuba, mas to na YT. Vlevo mas bezici procesy, pod nimi spotrebu dat v Nokia Suite.

maribeja a Y_n_O tohle ocenili.
  9. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

proč nefunguje pořádně rychlá voda ? klikám rychle občas i na jedno políčko 2x.pokaždé se mi vypne rychlá voda. i v programu i přes prohlížeč. Jedu přes mozilu

pezt jsem zvyklí klikat rychle z flashe :( nemám rád pomalu. Tolik času ráno nemám abych klikal pomalu. Práce nepočká

Naposledy upraveno: 27/2/21
  10. pezt

matlafous123

Tady je jasně vidět, když se točí kytky, tak to pořád stahuje nějaké data o jednotlivých položkách na plochách, ale nevím proč se to děje. A proč se to neděje mě.
    Potom je jasné, že někomu to jede a někomu ne. Teď jen přijít na to, jak vyřešit to, aby to neustále nestahovalo data.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj rastaman19

Je třeba klikat pomaleji ;)

matlafous123, Y_n_O a rastaman19 tohle ocenili.
  11. matlafous123

pezt Holub. Namotala jsem ti to od zacatku pripojeni pres mobil (tzn. vidis i to, ze farma vcelku obstojne bezi i na mizernem pripojeni) tzn. s 0 MB na zacatku a delala jsem vetsi pauzy mezi prechody z plochy na plochu, aby bylo videt co kolik nacita dat. Je to strasne zvlastni, protoze to nacita treba mraky dat jeste pred tim, nez se ti otevre vubec stonek, ale potom jednotlive pohyby (rady) po stonku uz tolik dat nezerou, jako by mely. Nekde je proste neco spatne a tohle pred par tydny jeste nebylo. Fakt jsem sklidila nactenou farmu v GCH za 6 MB.

maribeja a Y_n_O tohle ocenili.
  12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

matlafousko, to ti stahují ostatní data z kompu pod zástěrkou načítání hry xD Nee, dělám si srandu, také mi zamrzá nekontrolovatelně; data neřeším, páč jsem jen na PC s pevným připojením.

13. matlafous123

Y_n_O Ono nejde jen o data, ale o to, ze kazdemu se ta hra chova uplne jinak. A to navic jeste uplne jinak vcera a uplne jinak zitra. To, co se deje u me, se treba u pezt nedeje (ja taky jeste pred par tydny sklizela v klientovi za par susnu MB) a to je spatne! Pak tu porad dokola muze nekdo psat, ze se mu deje tohle a tamhleto a moderatorum nezbyva nic jineho, nez udilet rady, ktere udileji, protoze RT na to z vysoka kali, aby hru zprovoznil a pritom ty rady na konkretni farme proste vubec nemusi pomoct a to se pak muzou vsichni stavet na hlavu a odstrkovat se usima!

dinoalesi, evainfo a satelit tohle ocenili.
  14. satelit

satelit Hvězda fóra

matlafous123 - Máš pravdu předsedo, mě to dneska jede dobře, tak se připravím na příští týden kdy mě ty vadné servery zase přehodíte.
    A co ESC a Enter? :p

dinoalesi, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  15. pezt

matlafous123

No je to divočina v tom klientu.
    Nicméně já jsem objevil, větší divočinu, tam kde jsou uloženy data mého účtu.

Screenshot_2.png

Asi mám celou svou farmu u sebe na disku xD

dinoalesi a matlafous123 tohle ocenili.
  16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Šlape to dobře :D

evainfo tohle ocenil(a).
  17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Taky to šlape, ale až jsem si nově instalovaného klienta zvýšila v grafice :p no zapomínám. Ale co mě vadí je, že stále nejde při akci Mega BZ nakupovat jen 6 FL :( je to snad nějaká taktika víc utratit? Ale já víc na toto nedám xD

18. matlafous123

pezt Slusny... to bych brala taky, aspon by se mi tech 5GB nemuselo nacitat pokazde, kdyz prechazim z plochy na plochu! 8)
    No nic, tak jdu zkusit premerit svou farmou vedle na 64 bit v GCH a uvidime.

EDIT: Prvni nacteni kompletne cele farmy na nove nainstalovanem GCH ve win 7 Ultimate 64 bit = 146,5 MB. To same kompletni projiti vsech ploch po zavreni prohlizece tzn. druhem nacteni = 19,3 MB.

19. satelit

satelit Hvězda fóra

Sem to asi zakřikl...

...a teď se ani nepřihlásím.

20. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Mě se to seká pořád a je to čím dál častěji, už mě to nebaví hlavně při akci když dodávám jak zrovna sek a mužu čekat nežli se umoudří a jede dál,při doporučení jsem psal na podporu ale zatím žádná reakce jen at vyčkám na odpověď. Dříve to šlapalo bez problému ale nějak se to zhoršuje.

Kudrnová, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.